- 18 Haziran 2015
- 13
- 1
- 86
- 37
- Konu Sahibi Sweetcheeryyyyyy
Kızlar Mehmet Gencer veya mirza Fırat daha önce ameliyat olanlar yorum yapabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabın için çok teşekkür ederim sen ne yaptırmayı düşünüyorsun ?İlk ismi geçene ben olmadım ama olan birini birebir gördüm çok memnundu iyi görünüyordu kendisi de bana ona gitmemi tavsiye etti ayrıca ameliyatı olan kişinin kendisi de medikal estetik doktoru. bu yüzden ameliyat için görüşeceğim doktorlara ilave ettim .konuyu takip ediyorum daha başka ameliyat tecrübesi olanlar varsa yazarlar belki
Şakak germe düşünüyorum ben başta Mehmet Gencer diyordum ama bir arkadaşım öncesi sonrası fotoğraflarına bakarken hepsinin yüzü şaşırmış gibi duruyor diyince aaa evet ya dedim artık niyeyse öyle görüyorum . Ama özellikle o görüntüyü seven de var ben daha doğal seviyorumCevabın için çok teşekkür ederim sen ne yaptırmayı düşünüyorsun ?
Hepsinde aynı görüntü olmuyor eğer farkettiysen ve şöyle bi durum var bende çok araştırdım bu konuyu yaklaşık 7-8 aydır bakıyorum. Sonuç kişinin isteğine de bağlı bazısı doğal istiyor doğal duruyor bazıları daha abartılı sonuçlar istiyor onunla da çok şekilleniyor . Birde Mehmet Gencer sadece yüz çalışıyor ve bu yüz germe temporal ile ilgileniyor . Hakan sirinoglu da başarılı bence daha doğal duruyor onun işleri evet ama mehmet Gencer bana daha yakın . Birde temporal yaptırdıktan bi süre sonra düşme oluyor Muş yani doktor o ihtimalleri de hesaplıyor sanırım .Şakak germe düşünüyorum ben başta Mehmet Gencer diyordum ama bir arkadaşım öncesi sonrası fotoğraflarına bakarken hepsinin yüzü şaşırmış gibi duruyor diyince aaa evet ya dedim artık niyeyse öyle görüyorum . Ama özellikle o görüntüyü seven de var ben daha doğal seviyorum
Anladım dediğim gibi ben doğaldan yanayım. Derin plan olmayan her işlem düşecek zaten 5 yıla. Mehmet beyi o sebeple düşünmüyorum ama iyi ve etik ilkeleri olan bir doktor olduğunu okudum birkaç yerden. Ben şimdilik Hakan beye yakınım ama birkaç aya zaman ne gösterir bilinmezHepsinde aynı görüntü olmuyor eğer farkettiysen ve şöyle bi durum var bende çok araştırdım bu konuyu yaklaşık 7-8 aydır bakıyorum. Sonuç kişinin isteğine de bağlı bazısı doğal istiyor doğal duruyor bazıları daha abartılı sonuçlar istiyor onunla da çok şekilleniyor . Birde Mehmet Gencer sadece yüz çalışıyor ve bu yüz germe temporal ile ilgileniyor . Hakan sirinoglu da başarılı bence daha doğal duruyor onun işleri evet ama mehmet Gencer bana daha yakın . Birde temporal yaptırdıktan bi süre sonra düşme oluyor Muş yani doktor o ihtimalleri de hesaplıyor sanırım .
İşte beni de düşündüren bu ameliyata değer mi ilk haline döner mi vsAnladım dediğim gibi ben doğaldan yanayım. Derin plan olmayan her işlem düşecek zaten 5 yıla. Mehmet beyi o sebeple düşünmüyorum ama iyi ve etik ilkeleri olan bir doktor olduğunu okudum birkaç yerden. Ben şimdilik Hakan beye yakınım ama birkaç aya zaman ne gösterir bilinmez
Yer çekimi olduğu sürece elbette deformeler olacak.İşte beni de düşündüren bu ameliyata değer mi ilk haline döner mi vs
Evet doğru ben 32 yaşındayım suan siz ? Derin teknikte kaş vs nasıl oluyor bilemedim bana görüştüğüm çoğu Dr endoskopik önerdi .kesinlikle az bi para değil ama Hakan bey doçent olduğu için diğer Dr nazaran daha pahalıYer çekimi olduğu sürece elbette deformeler olacak.
Siz çok daha uzun vadeli sonuç istiyorsanız derin olan tekniğini araştırın. Endoskopik daha az kalıcı daha yüzeysel yapıldığı için. 260 bin tl fiyat aldım az paralar değil 5 sene sonra bozulacak sonuçtaa
Ben de 32 yaşındayım derin düşünmüyorum. Bence siz de düşünmeyin. Mehmet bey ne kadar diyor ?Evet doğru ben 32 yaşındayım suan siz ? Derin teknikte kaş vs nasıl oluyor bilemedim bana görüştüğüm çoğu Dr endoskopik önerdi .kesinlikle az bi para değil ama Hakan bey doçent olduğu için diğer Dr nazaran daha pahalı
Estetiksiz insan bulmak artık çok zor maalesef bizde o kısmın içindeyiz sanırım :)Dün istinyepark'a gittim kadinlara dikkat ettim. Asiri bakimlilar, hepsi de cok guzel giyinmis, geneli estetikli. Sunu dusundum bana göre hic biri guzel degil ama hepsi zengin ya da zengin kocali