Mehmet emin soysal antalya likya hastanesi tup bebek yaptiranlar

Mehmet emin soysal tup bebekde basarisi

• %50

OY: 0 0,0%
  • %45

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Meleklerim16

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
112
55
33
Mehmet emin soysal beye antalya likya hastanesinde tup bebek yaptiran yada bilgisi olan varmi basari sansi nasil acaba nasil bi doktor onerirmisiniz ?

sıfır embeiyolog iyi ama hastane felaket.bence önce stelizesine bak derim temizliğine hijneye bu durum önemli rahimim yapışıklık oldu dzha kötüsü olamazdı

o hastane gidebileceğin en son yer derim sana 1 yılımı orda harcadım.yazıklar olsun.şimdi rshim yspışıklık vzr onu gideremiyorum çocuk sahibi olamayacağım.ben sana isim vereyim memorial tonguç,kemal özgür.başka da yok ben hepsine gittim inzn hepsine.bu ikisi bu konuda iyi zma kemal hocaya aç bak biyografisine.hem tesis hijyenik sterilize ortam hem de hoca süper.boşa zaman harcamışım şismi uapışıklık için istanbul ankaraya gidicem bu kınuda uzman hocaöar da orda.yani durumum kötü gitme o hastaneye bak dua edecekain bana.bildiğin kasap olup olmadık muYne ameliyat yaparlar.sen 1 sene önceki halini görseysin hoca akşam 10 a kadar muayne alıyordu.darphane gibi.şimdi olay farklı benim duydugum 2ü yakın mHkemesi vr ve profluğunu almışlar bu yüzden hastane ismi değişmiş.o hastanein sahibi 3 ortaklar.

Siz o hastanede kome muane olduniz acaba bnde baya arastrdim ama o hastanede olumlu tup bebek hakkinda hic biseyle karsilasamadim ve korktum ackcasi izmirde onerebilceginiz doktor varmi peki

Siz o hastanede kome muane olduniz acaba bnde baya arastrdim ama o hastanede olumlu tup bebek hakkinda hic biseyle karsilasamadim ve korktum ackcasi izmirde onerebilceginiz doktor varmi peki
valla sen iyi araştırmamışsın belli ki.sana söylesiğim isimler iyi sma kararını sen ver kemal özgür murat hoca iyi ve ebriyolog da önemli o da çok iyi.ben mehmet şimşek asuman hoca hepsine gittim giymesiğim iyi hoca antalya da 2 3 bilemedim 5 pzrmağı geçmez

izmir de sana iyi hoca söyleyim mi.şaban adakan ismidir.araştır bul bende numarası da vsr veririm ararsın.bu hoca da anyalyadan gitmedir.hafta sonraları antalya da mauyneye gelir hagta içş kendi tüp bebk merkezi var.hatta sen hoca ile görüşürsen sor mehmet emini dr yorum yspmaz ama yüzünden de anlarsın.

kendisi izmir de tüp bebek merkezi sahibidir.bak arkadaşım ben sana diyim çopu insanı rezil etti o hocaya sakın gitme dediysem de gitme.ama sen kararın gitmekse buyur git gör.önce ama hijyene bak sonra birkaç hocaya daha git ve bu ismi sor.

mrh kızlar bende antalyadayım şuan ünüversite hastahanesinde rapor almaya çalışyorum alırsam inşallah tüp bebeğe geçicem gelecek tüp bebk merkezi yada memorıal istiyrum S Smselie senin gelecek tüp te mete hakkında düşüncelerin neler

mrh kızlar bende antalyadayım şuan ünüversite hastahanesinde rapor almaya çalışyorum alırsam inşallah tüp bebeğe geçicem gelecek tüp bebk merkezi yada memorıal istiyrum S Smselie senin gelecek tüp te mete hakkında düşüncelerin neler
tek yer var gideceğin sana söyleyim.kemal özgür adımı da verebilirsin hatice dersin.bir de memorisl ama kemal özgür makinaları ve hijyen açısından sterilizelik daha iyi.ben mete de 3 kere yaptım bir daha gitmem asla.başarı oranları dğşük.1 kez tuttu düştü sonra yutmadı 3 ay ara ile 2 kere daha denedim.son denemeden aonra mete hocaya kızdım tutmadı dediğinde rahim filmi çektirdim.hayal kırıklığı.rahim de aol tüpte hidrosalpenks ve rahim içi ciddi derece de yapışık.ne yapacağımo şaşırsım.kemal hoca olursa olur olmazsa olmaz der.ve bana bu şekilde yapamam dedi.tutmaz dedi.belki de mete gördü ama 2 kere deneme yaptı boşa gitti emek.

tek yer var gideceğin sana söyleyim.kemal özgür adımı da verebilirsin hatice dersin.bir de memorisl ama kemal özgür makinaları ve hijyen açısından sterilizelik daha iyi.ben mete de 3 kere yaptım bir daha gitmem asla.başarı oranları dğşük.1 kez tuttu düştü sonra yutmadı 3 ay ara ile 2 kere daha denedim.son denemeden aonra mete hocaya kızdım tutmadı dediğinde rahim filmi çektirdim.hayal kırıklığı.rahim de aol tüpte hidrosalpenks ve rahim içi ciddi derece de yapışık.ne yapacağımo şaşırsım.kemal hoca olursa olur olmazsa olmaz der.ve bana bu şekilde yapamam dedi.tutmaz dedi.belki de mete gördü ama 2 kere deneme yaptı boşa gitti emek.
Siz kac defa deneme yaptiniz acaba olumlu sonuca vardinizmi merakimi mazur görun

Siz kac defa deneme yaptiniz acaba olumlu sonuca vardinizmi merakimi mazur görun
1 kere mete gelecek tüp merkezinde gördüm sonra 2 kez daha denedim sonra bu yapışıklık oldu.ben anlamadım ys mehmet emin soysal kürtaj ysptı o zaman oldu hastane çok pis hijyenik değil ya da mete de oldu son deneme sonrası embriyolsrı koyarkwn de olabiliyoemuş yapışıklık.eğer hijyenik değilse.ama mete hocanın merkezi kemal özgürün ysnından geçemez.ilgi alaka kemal özgüre gittiğinde anlsrsın merkezin temizliği herşeyi gelecek tüpten iyi boşa mehmet emin vr mete de zamanımı hsrcadım maddi manevi

4 aylıkten düşükle sonuçlandı.mehmet emin sosysl sağolsun ilgisizliğinden ararım randevu verirler sonra iptal ederler 3 lü 4 lü tarama iptal ederler brnde salaklıl başka hocalara gitmedim.ama şimdi en az tutsun iki hocaya gidicdm.geze göre hoczöarı nomta atışı ile buldum

Allahin izniyle olsun bnde iki yerde yaptrcm tekipimi tek doktr bnmde bebisleeimi maf etmisdi
bak hala uğraşıyorum onun yaprığı kğrtaj nedeniyle.yapışıklı rahşm duvarı incelmiş.full kazımış.lanet olsun yaaa.beni çocuksuz mahfetti o adam.hakkım helal değil.şikayet etsem ne olcak bir sürü davası vamış

bak hala uğraşıyorum onun yaprığı kğrtaj nedeniyle.yapışıklı rahşm duvarı incelmiş.full kazımış.lanet olsun yaaa.beni çocuksuz mahfetti o adam.hakkım helal değil.şikayet etsem ne olcak bir sürü davası vamış
bende mehmet beye endometriosiz ameliyatı oldum daha önce istanbulda çok ünlü yücel karamana oldum kime güveneceğim bilemiyorum mehmet ameliyat öncesi ve sonrası muayene sonrası çelişkili konuşuyor çok şüpheci bir insanım ve artık kendimden şüphe etmeye başladım 1 tane oğlum var tüp bebek tedavisi ile oldu memorial batu da ama orada da hep şüphe vardı içimde inşallah normalden vazgeçtim tüp bebek yapacak kadar iyi olsun herşey tek isteğim bu

o hastane gidebileceğin en son yer derim sana 1 yılımı orda harcadım.yazıklar olsun.şimdi rshim yspışıklık vzr onu gideremiyorum çocuk sahibi olamayacağım.ben sana isim vereyim memorial tonguç,kemal özgür.başka da yok ben hepsine gittim inzn hepsine.bu ikisi bu konuda iyi zma kemal hocaya aç bak biyografisine.hem tesis hijyenik sterilize ortam hem de hoca süper.boşa zaman harcamışım şismi uapışıklık için istanbul ankaraya gidicem bu kınuda uzman hocaöar da orda.yani durumum kötü gitme o hastaneye bak dua edecekain bana.bildiğin kasap olup olmadık muYne ameliyat yaparlar.sen 1 sene önceki halini görseysin hoca akşam 10 a kadar muayne alıyordu.darphane gibi.şimdi olay farklı benim duydugum 2ü yakın mHkemesi vr ve profluğunu almışlar bu yüzden hastane ismi değişmiş.o hastanein sahibi 3 ortaklar.
Allahim yardimcin olsun allahtan umut kesilmez canim .bizede tup bebek dediler arastirmadayim.doktorlar bahane yuce rabbim
verirse kimse engel olamaz.allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.

geçen yıl benide boş yere ameliyat yaptı randevu saatinde hastaneye gidiyorduk 3 saat te anca muayene olabiliyordum bıraktım o hastaneyi aşılama yapacaktı dewam etmedim,,sonra tesadüfen mahkemeleri olduğunu öğrendim,,gece 10a kadar randevu alıyormuş evt,,şimdi.baska bi.klinikte tedaviye başladık allahın izniyle

bence
geçen yıl benide boş yere ameliyat yaptı randevu saatinde hastaneye gidiyorduk 3 saat te anca muayene olabiliyordum bıraktım o hastaneyi aşılama yapacaktı dewam etmedim,,sonra tesadüfen mahkemeleri olduğunu öğrendim,,gece 10a kadar randevu alıyormuş evt,,şimdi.baska bi.klinikte tedaviye başladık allahın izniyle
bence isabetli karar vermişsin.uzak durun o adamdan bakın herkesi ameliyat yapıyor sonrası vahim çok mahkemesi var aman sakın.mehmet emin soysal beni mahvetti şuan düzelmek için tam 20.000 tl para harcadım ve hala düzelemesim tam olarak.sakın ameliyat derse sakın olmayın başka doktorlara yönelin.mete bey. gelecek tüp bebek merkezi öününden bile geçmeyin arkadaşlar.memorial ya da antalta ivf kemal özgüre gidin hatice diyin.bakın çok iyi bir doktordur.keşke ona daha önce gitseymişim...

bende mehmet beye endometriosiz ameliyatı oldum daha önce istanbulda çok ünlü yücel karamana oldum kime güveneceğim bilemiyorum mehmet ameliyat öncesi ve sonrası muayene sonrası çelişkili konuşuyor çok şüpheci bir insanım ve artık kendimden şüphe etmeye başladım 1 tane oğlum var tüp bebek tedavisi ile oldu memorial batu da ama orada da hep şüphe vardı içimde inşallah normalden vazgeçtim tüp bebek yapacak kadar iyi olsun herşey tek isteğim bu
aman uzak dur arkadaşım

X