• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mehmet Bozan İzol --Ayşegül Sazak düğünü...

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
AKP Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol’un oğlu Mehmet Bozan İzol ile eski MHP Milletvekili Süleyman Sazak’ın kızı Ayşegül Sazak, görkemli bir düğünle evlendi. Çiftin şahitliğini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin yaptı.

O nası bi duvak ya havada uçuşurken tesadüf eseri kafasına takılmış gibi eğreti duruo :)
neyse allah mesut etsin

hiçde begenmedimmmm:umursamaz:varlıklı olanlar neden bukadar zevksiz olur hiç anlamam.tamam şatavata gerek yok ama hiç hoş degilll göze hitapp etmiyor şahsennn.benim gelinligim daha güzellkaydirigubbakcemile3 helede duvagımla harika olur.

hey allhım yaa bu ne şimdii :dilcikar: bu tip insanlar neden bukadar zevksiz oluyolar hiç ama hiç anlamıyorum..neyse allh mesut etsin

oy acaba o gelinliye ne kadar para saydı o ne öyle ya insan bu kadar mı zevksiz olur

yazmadan geçemiycem etek ucundaki şeyler felakettttttttt

valla bende beğenmedim gelinliğini ispanyol elbisesi gibi fırfır içinde her tarafı gelinliğin alt eteğindeki eğrilti konulmuş kocaman fırfırada diceyecek laf bulamadım doğrusu daha güzel olabilirdi kızlar sizlere aynen katılmaktayım....

Son düzenleme:
oy acaba o gelinliye ne kadar para saydı o ne öyle ya insan bu kadar mı zevksiz olur

valla çok para saymıştır yaa yazık o paraya beee ...

bende beğenmedimn heleki etek kısmı felaket yaaa....
ünlülerin geneli böyle zevksizler yaa para vear emmeee zev yok kaydirigubbakcemile3

bu ünlülüer neden böyle zevksiz oluyor ya

bence gelinlik çok kötü alt kısmı dev bir abajur gibi kaydirigubbakcemile3

duvakta kötü

allah mutlu etsin :nazar:

duvak deilde rüzgarda ucusan poset gecmiş topuzuna
o yanında ki bayanın estetiği olmamıs botoks fazla gelmiş

gelinligide begenmedim bi şişkinlik gariplik var

gelinlik,saç,duvak,takılar ... biri de güzel olsaymış barii...:umursamaz:

Hepsi bi garip çıkmış sempatiksalakcinni yada bana öyle geldi bilmiyorum , benim beğenebilceceğim tazrda bir düğün değilmiş.

Back