Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AKP Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol’un oğlu Mehmet Bozan İzol ile eski MHP Milletvekili Süleyman Sazak’ın kızı Ayşegül Sazak, görkemli bir düğünle evlendi. Çiftin şahitliğini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin yaptı.
hiçde begenmedimmmm:umursamaz:varlıklı olanlar neden bukadar zevksiz olur hiç anlamam.tamam şatavata gerek yok ama hiç hoş degilll göze hitapp etmiyor şahsennn.benim gelinligim daha güzellkaydirigubbakcemile3 helede duvagımla harika olur.
valla bende beğenmedim gelinliğini ispanyol elbisesi gibi fırfır içinde her tarafı gelinliğin alt eteğindeki eğrilti konulmuş kocaman fırfırada diceyecek laf bulamadım doğrusu daha güzel olabilirdi kızlar sizlere aynen katılmaktayım....