• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mehmet Barlas'ın Ankara'daki patlama yorumu tepki çekti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Ankara'da 95 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan kanlı saldırının yankıları sürerken hükümete yakın Sabah Gazetesi'nin yazarı Mehmet Barlas'tan canlı yayında skandal sözler geldi.

Barlas, Türkiye'deki karışıklığı akla ziyan ifadelerle Hizmet camiasına yıkmaya çalışırken, yaşanan terör olayının ilk olmadığını ve Irak'ta yaşanan patlamalarda daha çok insanın hayatına kaybettiğini ifade etti. Olayı normal göstermeye çalışır bir şekilde “Ortadoğu’da bunlar hergün oluyor. Irak’ta 60 başka yerde 100 kişi mesela. Biz de Ortadoğu ülkesiyiz” diyen Mehmet Barlas’ın bu açıklaması diğer katılımcılar tarafından da garipsendi.

TürkiyeAnkara'da yaşanan terör olayıyla sarsılırken iktidar yakınlığıyla tanınan Mehmet Barlas NTV'de katıldığı canlı yayında skandal açıklamalarda bulundu. Barlas ayrıca Türkiye'nin yüreği yakan kanlı saldırıyı 'paralel' safsatasına bağlayarak algı operasyonu yapmaya çalıştı. Barlas'ın o sözleri büyük tepki çekti.

O açıklamalardan satır başları şu şekilde:

BU TERÖR OLAYI İLK DEĞİL, BAKIN LONDRA'DA OLDU, ABD'DE OLDU

"Bugün yüreğimizi dağlayan 86 kişinin öldüğü terör olayı hayatımızdaki ilk terör olayı değil. 2002 yılına bakın. İkiz kuleler vuruldu. Sonra ne oldu Türkiye'de? Bir sabah Levent'te HSBSC Bank ve İngiliz Konsolosluğu havaya uçurulmadı mı? Bundan daha büyük bir terör olayı var mıydı? Londra'da metroyu havaya uçurdular burada da bir bankayı ve konsolosluğu."

BARLAS'TAN HEZEYAN DOLU SÖZLER

"Bir de devlet terörü var. Bunu faili meçhullerde, Diyarbakır Cezaevinde gördük. Bir de paralel devlet var. Türkiye'de yargıya güveniyor muyuz? Açılan büyük davaların sonunda kasıtlı davalar oldukları, delillerin yerleştirildiği ortaya çıkmadı mı? Vesayetci demokrasi ortadan kaldırıldı. Artık askerin darbe yapmasını bekleyen yok. Ama acaba paralel devlet bitti mi? Acaba yeni bir derin devlet mi var? Belki bombayı onlar patlatıyor bilmiyoruz. Hiçbirşey yüzde yüz bu böyledir diyemiyoruz."

ANKARA'DA İNSANLAR ÖLMÜŞ OLABİLİR, IRAK'TA DAHA FAZLA İNSAN ÖLÜYOR

"Bugün Ankara'da Sıhhiye'de istasyona yakın yerde bomba patladıldı. Peki gazeteleri şöyle bir hafta karıştırın, Bağdat'taki patlamalara bakın. Pazar yerinde 60 kişi öldü, Cuma namazından çıkarken 100 kişi öldü. Ortadoğu'nun yansımasınınTürkiye'ye gelmesi bizi rahatsız etmeye başladı. Ama unutmayalım Ortadoğuluyuz."
http://www.bugun.com.tr/gundem/mehmet-barlasin-ankaradaki-patlama-yorumu-1871870.html
 
bir başka şahane yorum ve tespit daha, tebrikler(!)
 
Erdogan BOP esbaskani olunca biz de otomatikman Arap olduk herhalde..AB bize kapilari kapatip ortak dolasima almayinca biz Dogudaki sinir kapilarimizi Ortadogu ulkelerine sonuna kadar actik ve ne kadar ISIDli, El-Kaideli, OSOlu terorist militan varsa hepsini ortak dolasima aldik tabii. Sonuc bu, hergun 60-100 kisinin olmesi bizde de normallestirilecek..
 
ozaman kusura bakmayın, duygusal düşündüğümüz için.. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp..
 
ülkemizin gidişatı hiç iyi değil kötüye gerilemeye son hız devam

400 koltuk uğruna ülke bölünmek parçalanmak üzere

çok korkuyorum suriyelilere döneceğiz diye
 
Back