Merhaba yıllardır sadece okuyucu olduğum kadınlar kulübünde desteklerinize ihtiyaç duyduğum için konu açtım. Burun kemerimden rahatsız olup Mehmet Akgün e burun dolgusu yaptırdım şimdi eski halini mumla arıyorum. burun ucum kıpkırmızı yamuk yumuk bir şey oldu. Zamanla düzeliyor mu? Tecrübelerinizi paylaşabilir mısınız? Sitede o kadar çok sahte olumlu yorum var ki onlara kanıp gittim. Buradan en azından gerçek düşünceleri görmüş oluruz dedim. Asıl öğrenmek istediğim bu tarz durumlarda şikayetçi olabileceğimiz, mağduriyetimizi ifade edebileceğimiz bir yer var mı? Yoksa bir kaç sahte yorum, bir iki iyi uygulama fotoğrafıyla ve doğru sosyal medya kullanımıyla bir sürü hastaya ulaşan doktorların yaptığı işlemlerin arkasında durma zorunluluğu var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mehmet Akgün mağdurları buraya
- Konu Sahibi Gantey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #burundolgusu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 37
Çok geçmiş olsun Doktorla görüştünüz mü sizin aksinize ben hayatımı değiştirdiği için minnettarım Mehmet Akgüne. Ben 2 yıl kadar önce kilolarımdan çok başı dertte olan biriydim ve desteği listesi uygulamaları bana istediğim hedefi yakalattı.Dolgu konusunda da gidip durumunuzu bildirirseniz ilgilenecektir diye düşünüyorum.Ne zaman dolgu yaptırmıştınız ?
- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 53
- 33
Ben de burun dolgusu yaptırıyorum hem de her sene ama böyle bir şikayetim hiç olmadı.Mehmet Akgün'e ne zaman gittiniz acaba? İşlemin üzerinden ne kadar geçti ve durum hala aynı mı? Arayıp görüştünüz mü çünkü benimde 1 arkadaşım gittiğinde doku kabul etmemişti kusuyordu dolguyu kızarıklıklar da oluşmuştu gidip görüştü ve şikayetleri giderildi.Merhaba yıllardır sadece okuyucu olduğum kadınlar kulübünde desteklerinize ihtiyaç duyduğum için konu açtım. Burun kemerimden rahatsız olup Mehmet Akgün e burun dolgusu yaptırdım şimdi eski halini mumla arıyorum. burun ucum kıpkırmızı yamuk yumuk bir şey oldu. Zamanla düzeliyor mu? Tecrübelerinizi paylaşabilir mısınız? Sitede o kadar çok sahte olumlu yorum var ki onlara kanıp gittim. Buradan en azından gerçek düşünceleri görmüş oluruz dedim. Asıl öğrenmek istediğim bu tarz durumlarda şikayetçi olabileceğimiz, mağduriyetimizi ifade edebileceğimiz bir yer var mı? Yoksa bir kaç sahte yorum, bir iki iyi uygulama fotoğrafıyla ve doğru sosyal medya kullanımıyla bir sürü hastaya ulaşan doktorların yaptığı işlemlerin arkasında durma zorunluluğu var mı?
Bende Mayıs ayında nazolabial dolgu yaptırdım. Ancak hiçbir şekilde belli olmadı. Çektiğim acı ve boşa giden param yanıma kar kaldı. Hastanın sıkıntısıyla uzaktan yakından ilgilenmeyip tek derdi para olan bir doktor maalesef.Merhaba yıllardır sadece okuyucu olduğum kadınlar kulübünde desteklerinize ihtiyaç duyduğum için konu açtım. Burun kemerimden rahatsız olup Mehmet Akgün e burun dolgusu yaptırdım şimdi eski halini mumla arıyorum. burun ucum kıpkırmızı yamuk yumuk bir şey oldu. Zamanla düzeliyor mu? Tecrübelerinizi paylaşabilir mısınız? Sitede o kadar çok sahte olumlu yorum var ki onlara kanıp gittim. Buradan en azından gerçek düşünceleri görmüş oluruz dedim. Asıl öğrenmek istediğim bu tarz durumlarda şikayetçi olabileceğimiz, mağduriyetimizi ifade edebileceğimiz bir yer var mı? Yoksa bir kaç sahte yorum, bir iki iyi uygulama fotoğrafıyla ve doğru sosyal medya kullanımıyla bir sürü hastaya ulaşan doktorların yaptığı işlemlerin arkasında durma zorunluluğu var mı?
- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 37
Siz tekrar gidip şikayetinizi bildirdiğinize eminmisiniz acaba ben 1 işlemden memnun kalmadım içime sinmedi Mehmet Bey ve ekip işlemi tekrarladı memnun kalmazsam paramı iade edeceklerdi ama şuan memnunum.Bende Mayıs ayında nazolabial dolgu yaptırdım. Ancak hiçbir şekilde belli olmadı. Çektiğim acı ve boşa giden param yanıma kar kaldı. Hastanın sıkıntısıyla uzaktan yakından ilgilenmeyip tek derdi para olan bir doktor maalesef.
- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
Kesinlikle dediklerinizi onaylamıyorum.Ben işlem sonralarını eke bırakıyorum yıllardır gider gelirim ayrıca söyle ki Mehmet Akgün şuan beğenilmeyen işlemde işlemi tekrarlama ve para iadesi seçenekleri sunuyor.Benim başıma gelmedi ama gidip görüşün işleminizi düzelttirin burda bunu yazmadan önce görüşmediğiniz belli.Bende Mayıs ayında nazolabial dolgu yaptırdım. Ancak hiçbir şekilde belli olmadı. Çektiğim acı ve boşa giden param yanıma kar kaldı. Hastanın sıkıntısıyla uzaktan yakından ilgilenmeyip tek derdi para olan bir doktor maalesef.
Eklentiler
- 16 Mayıs 2019
- 14
- 7
- 16
- 37
Gerçekten ben de inanıp yorumlara kanıp gittim. Hem tavrı hiç hoşuma gitmedi fazlaca samimiyet kuruyor hem de işlem kesinlikle ve kesinlikle belli olmadı . Botoks dediğin ince çizgileri giderir benim bildiğim. Su mu sıktı ne yaptı gerçekten çözemedim ben. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum burda fikrimi beyan ediyorum aksini düşünenler ve buraya yazanlar da muhtemelen gerçekten yanında çalışan hemşireleri vesayresidir bir giden bidaha gitmez bence net konuşuyorum daha önce de botoks yaptırdım diyorum bu şekilde olmadı diyorum kontrolde bana diyor ki bidaha yaparsak dudak çeker olmaz falan filan. Onun için size tavsiyem hiç mağdur olmayın bir sürü param gitti dolgu konusuna hiç değinmiyorum bile ... belli bile olmadı. Gidecekseniz başka bir yer bulun bana da burdan haber edin
- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 37
:) evet memnun kalan herkes kesinlikle yanında çalışıyoruz el birliğiyle .Ben birdaha zayıflamak istesem böyle bir problemim olsa inşallah yaşamam zor günlerdi cidden gene Mehmet Akgün'e giderim.Dolgu için de..Ali Şahan Mehmet Akgün size de hiç şans gülmemiş geçmiş olsun.Gerçekten ben de inanıp yorumlara kanıp gittim. Hem tavrı hiç hoşuma gitmedi fazlaca samimiyet kuruyor hem de işlem kesinlikle ve kesinlikle belli olmadı . Botoks dediğin ince çizgileri giderir benim bildiğim. Su mu sıktı ne yaptı gerçekten çözemedim ben. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum burda fikrimi beyan ediyorum aksini düşünenler ve buraya yazanlar da muhtemelen gerçekten yanında çalışan hemşireleri vesayresidir bir giden bidaha gitmez bence net konuşuyorum daha önce de botoks yaptırdım diyorum bu şekilde olmadı diyorum kontrolde bana diyor ki bidaha yaparsak dudak çeker olmaz falan filan. Onun için size tavsiyem hiç mağdur olmayın bir sürü param gitti dolgu konusuna hiç değinmiyorum bile ... belli bile olmadı. Gidecekseniz başka bir yer bulun bana da burdan haber edin
- 26 Şubat 2018
- 748
- 1.504
- 113
- 34
Kazen niye oyle dedinz ? Sahte yorumlar mi var acaba ?La havle vela kuvvet !
- 16 Mayıs 2019
- 14
- 7
- 16
- 37
Evet Ali bey de işlemini takip edemeyecek ölçüde yoğun bir dr. Sizi temin ederim kimseye iftira atacak değilim Mehmet bey şikayet etmediğime mutlu bile olmalı. Bir dr ile hastası arasında mesafe olmalı. Ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum Neyse ben ne dersem diyeyim tutulmuş kişiler ile baş edemem. Boş övgüler de yapamam . Herkes beğendiğine gitsin. Ha evet iyi bir dr buldum tarzı işlemleri her şeyi ile mükemmel diyebileceğim onu da yazayım herkes okusun KUBİLAY ÖZDİL Tavsiye ediyorum arkadaşlar hem de gönül rahatlığı ile...:) evet memnun kalan herkes kesinlikle yanında çalışıyoruz el birliğiyle .Ben birdaha zayıflamak istesem böyle bir problemim olsa inşallah yaşamam zor günlerdi cidden gene Mehmet Akgün'e giderim.Dolgu için de..Ali Şahan Mehmet Akgün size de hiç şans gülmemiş geçmiş olsun.
Ben de leke tedavisi yaptırmaya gittim altın iğne ile. 2 seans yaptırdım hiçbir şey değişmedi lekem yayılmış gibi geliyor gözüme. Hala tam düzelmesini bekliyorum. Birsürü param gitti boş yere. Tedaviyi yarım bıraktım kalan 2 seansı almadım, o kadar güvenim kalmadı. Burdaki reklamlara güvenmeyin ben de burdaki reklamlara güvenerek gittim.
- 26 Şubat 2018
- 748
- 1.504
- 113
- 34
Acaba c lift dolgu mu yaptirdinz mehmet beye ? Hic bir degisiklik olmadi mi ?Gerçekten ben de inanıp yorumlara kanıp gittim. Hem tavrı hiç hoşuma gitmedi fazlaca samimiyet kuruyor hem de işlem kesinlikle ve kesinlikle belli olmadı . Botoks dediğin ince çizgileri giderir benim bildiğim. Su mu sıktı ne yaptı gerçekten çözemedim ben. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum burda fikrimi beyan ediyorum aksini düşünenler ve buraya yazanlar da muhtemelen gerçekten yanında çalışan hemşireleri vesayresidir bir giden bidaha gitmez bence net konuşuyorum daha önce de botoks yaptırdım diyorum bu şekilde olmadı diyorum kontrolde bana diyor ki bidaha yaparsak dudak çeker olmaz falan filan. Onun için size tavsiyem hiç mağdur olmayın bir sürü param gitti dolgu konusuna hiç değinmiyorum bile ... belli bile olmadı. Gidecekseniz başka bir yer bulun bana da burdan haber edin
- 18 Temmuz 2020
- 1
- 1
- 1
- 34
Uzunca bir süre girmedim kusura bakmayın. Öncelikle konuşarak çözmek istedim baktım olmayacam sonra da biraz çirkeflik yaptım ve paramı iade aldım. Şikayet sürecinde müdürlüğünü yapan hanım iade yaparken gayet uzlasmaciydi. Başka bir doktora eritmek istedim homojen eşit bir eritme olmayabiliyor dedi. Kendi kendine geçmesini bekledim. Su an dolgum yok ve tekrar müdahale ettirmeye korkuyorum.