Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eş adayınızın maddi durumuna göre istenir. Biz eşimle aramızda belirlememistik imam nikahı esnasında imam sordu biz belirlememistik , eşime sordu ne kadar istiyosa kabulum dedi ben de hiç bir talebimin olmadığını söylemiştim imam öyle olmaz dedi . O zaman x Gr kadar altın mehir uygun mu dedi hem eşime hem bana eşim uygun dedi ben de kabul ettim.
Ben 1 kilo istemiştim. Eş durumuna göre diye bisey yok istediğiniz kadar alma hakkınız var zaten mehir amacı illa olacak diye bisey degıl boşanma aşamasında yapılması gereken miktarıdır. Haricen yapanlarda yani bana yapıldı duruyor amaç altın aldım benim demek değildir.
benim dayım imam. o bile bana ne istersin diye sormadı. alınan hediyelere sayın dedi. mehir istenmesini mantıksız buluyorum. boşanma aşamasına gedikten sonra yazılı değil bişey değil adam yine vermez yine vermez.