meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış :(

Çorap yeterli mi yani çok ilginç gerçekten. Abartıyor olabilirmisiniz. Masum bir fantezi olabilir

arkadaşlar konuyamı yazıyorsunuz. konu sahibi açalı nerdeyse 1 yıl olmuş ve üyeliği iptal olmuş. bir fetişist adam konuyu hortlatmış işte

Aklima 2 -3 sene once acilan bi konu geldi.
adam banyoya giriyo arkadan kadin konserve kapagini acamayip banyoya kocasi acsin diye goturunce bide ne gorsun kocasi geceligini giymis klozetin ustunde oturuyomus.kadinin geceligini ipekti galiba.

Aklima 2 -3 sene once acilan bi konu geldi.
adam banyoya giriyo arkadan kadin konserve kapagini acamayip banyoya kocasi acsin diye goturunce bide ne gorsun kocasi geceligini giymis klozetin ustunde oturuyomus.kadinin geceligini ipekti galiba.

Nedense konserve acacagi tutmus tam o anda banyoda kapak actiracak pis pis

Ayip seyler konusuluyooooorr Fantaziye gel gel vatandas ....keske su erkeklerinde karpuz gibi koklayarak anlasilanlari olsada bizde secip alsak.malesef bazi seyler ancak yasaninca anlasiliyor neyse Allah cc baska dert vermesin

Herkes farkinda zaten. Bi sen akillisin.
anlamadım neden saldırdın. neden böyle birşey yazma gereği hissettin . sadece geçmişi okumadan yazmasın arkadaşlar. boşuna yazıyorlar diye yazdım.
kaldıki bir kaç arkadaş bilmeden konuya yazdı. her zaman belirtiriz bizler. böyle bir tepki almadık asla. neden böyle bir tepki verdin anlaşılır gibi değil. benden hoşlanmıyabiirsin ama şu hareketin gerçekten hoş olmadı.

Artik gorevde degilsin. Bitti. Iyi de oldu. Sen de bana durduk yere laf atmistin. Alirlar iste boyle.

Artik gorevde degilsin. Bitti. Iyi de oldu. Sen de bana durduk yere laf atmistin. Alirlar iste boyle.
allaalla. bunu belirtmek için görevdemi olmak gerek.
zaten anlamıştım altında birşey olduğunu.
ayrıca,
kendi isteğğmle , editör değilim
.almadılar,kendim seçim yaptım. ya siyaset bölümüne yazmak,yada görevdi. tercihim bu oldu.siyasete yazmayı tercih ettim.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…