- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hortlayan konulara artik mudahale etmiyoruz ablacim
aa değiştimi kurallar.. tamam o zaman..Hortlayan konulara artik mudahale etmiyoruz ablacim
Hortlayan konulara artik mudahale etmiyoruz ablacim
Bildirdim ben muneye bekleyecegizErkek uye ama???
Aklima 2 -3 sene once acilan bi konu geldi.
adam banyoya giriyo arkadan kadin konserve kapagini acamayip banyoya kocasi acsin diye goturunce bide ne gorsun kocasi geceligini giymis klozetin ustunde oturuyomus.kadinin geceligini ipekti galiba.
arkadaşlar konuyamı yazıyorsunuz. konu sahibi açalı nerdeyse 1 yıl olmuş ve üyeliği iptal olmuş. bir fetişist adam konuyu hortlatmış işte
anlamadım neden saldırdın. neden böyle birşey yazma gereği hissettin . sadece geçmişi okumadan yazmasın arkadaşlar. boşuna yazıyorlar diye yazdım.Herkes farkinda zaten. Bi sen akillisin.
anlamadım neden saldırdın. neden böyle birşey yazma gereği hissettin . sadece geçmişi okumadan yazmasın arkadaşlar. boşuna yazıyorlar diye yazdım.
kaldıki bir kaç arkadaş bilmeden konuya yazdı. her zaman belirtiriz bizler. böyle bir tepki almadık asla. neden böyle bir tepki verdin.
allaalla. bunu belirtmek için görevdemi olmak gerek.Artik gorevde degilsin. Bitti. Iyi de oldu. Sen de bana durduk yere laf atmistin. Alirlar iste boyle.
bu durumdan sonra hiç giyesim kalmadı :
Eski konu gerçi ama yazmadan duramadım.
Çorap fetişi diye bir şey var. Kısa çorap, diz üstü, baldır, külotlu çorap... Bunların bazıları veya hepsi erkekte fetiş öğesi olabiliyor. Renk, desen vs bile fark ediyor. Sonuçta bu bir fetiş, adam hoşuna giden çorap oldu mu gayriihtiyari heyecanlanıyordur.
Çorap fetişine ayak uydurun siz de. Değişik çoraplar alın, kombinleyin ayakkabılarla ve eteklerle, elbiselerle. Hatta giyin hoşuna giden tarzda fotoğraf gönderin işteyken : )
Ayrıca diz altı çorap da güzeldir (anam bildiğin utandım şu an)