Yaklaşık bir yıllık evliyim. Gözümden nasıl kaçtı anlamadım veya farkında olamadım meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış. Çoraplı olduğum vakit ilişkide çok daha istekli. Bu durum beni rahatsız ettiğinden çoraptan tiksinir oldum. Geçenlerde bir toplantıya katıldık dikkatimi çekti bütün çoraplı kadınları göz hapsine aldı ve durum ciddi manada rahatsız ediyor beni. Konuşmayı denedim sana öyle gelmiş diyor. İleride daha büyük sıkıntılar yaşayabilirim diye korkuyorum...
eee böyle bi takıntısı varsa ilişki sırasında sizde giyin ozaman
ama başkasının bacaklarına bakması hoş olmamış
bu durumdan sonra hiç giyesim kalmadı :
Başka kadınlara bakışını yakalamış olmanız kötü ama size giydiğinizde daha istekli davranmış olması neden sizde ters tepti anlamış değilim. Ayak fetişidir ayağınızı yalamak falan ister bu sizi tiksindirir anlarım ama çorap fetişinde size biraz daha istekli davrandı diye neden sinir oldunuz? Çorabı da string gibi jartiyer gibi seksi bulması bunları üzerinizde görünce nasıl davranıyorsa çorapta da öyle davranması sizi neden rahatsız ediyor?
benim rahatsız olduğum konu ileride daha başka neticelerle karşılaşmam olasılığıdır. Her yerde çoraplı hemcinslerimiz var aklım sürekli eşimin onlarla karşılaşır ve yine düşünür mü? olmasındandır
Evet asıl mesele bu zaten.
Hani bu takip edilebilecek ya da çözülebilecek bir konu da değil, ya da çok zor..
Bilemedim ne diyeceğimi.
benim rahatsız olduğum konu ileride daha başka neticelerle karşılaşmam olasılığıdır. Her yerde çoraplı hemcinslerimiz var aklım sürekli eşimin onlarla karşılaşır ve yine düşünür mü? olmasındandır
Yaklaşık bir yıllık evliyim. Gözümden nasıl kaçtı anlamadım veya farkında olamadım meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış. Çoraplı olduğum vakit ilişkide çok daha istekli. Bu durum beni rahatsız ettiğinden çoraptan tiksinir oldum. Geçenlerde bir toplantıya katıldık dikkatimi çekti bütün çoraplı kadınları göz hapsine aldı ve durum ciddi manada rahatsız ediyor beni. Konuşmayı denedim sana öyle gelmiş diyor. İleride daha büyük sıkıntılar yaşayabilirim diye korkuyorum...