meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış :(

nilcem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
15
1
Yaklaşık bir yıllık evliyim. Gözümden nasıl kaçtı anlamadım veya farkında olamadım meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış. Çoraplı olduğum vakit ilişkide çok daha istekli. Bu durum beni rahatsız ettiğinden çoraptan tiksinir oldum. Geçenlerde bir toplantıya katıldık dikkatimi çekti bütün çoraplı kadınları göz hapsine aldı ve durum ciddi manada rahatsız ediyor beni. Konuşmayı denedim sana öyle gelmiş diyor. İleride daha büyük sıkıntılar yaşayabilirim diye korkuyorum...

Vvalla ne erkkekler var ya ince tul corapmi sizde giyin ozaman herzamanki kocanizin gozu. Baskasina kaymasin bazi erkeklerin boyle takintilari olabiliyor bazilari parfumu dayanaamiyor bazilari kadinlarin ayaklarindan etkileniyor bazilari rujlu dudaklara dayanamiyorlar bence hormon meselesi

bu durumdan sonra hiç giyesim kalmadı :

Başka kadınlara bakışını yakalamış olmanız kötü ama size giydiğinizde daha istekli davranmış olması neden sizde ters tepti anlamış değilim. Ayak fetişidir ayağınızı yalamak falan ister bu sizi tiksindirir anlarım ama çorap fetişinde size biraz daha istekli davrandı diye neden sinir oldunuz? Çorabı da string gibi jartiyer gibi seksi bulması bunları üzerinizde görünce nasıl davranıyorsa çorapta da öyle davranması sizi neden rahatsız ediyor?

O zaman sen de giiiiy. Neden tiksiniyorsun ki Kocan değil mi, senin de kendine özgü isteklerin olmuyor mu, adamın da ilgisini o çekiyor demek ki. Başka kadınlara bakıyor olması tabi ki hiçbir şekilde kabul edilemez ama sen de kocanın istekleri ölçüsünde davranırsan ilişkinize hareket vermiş olursun. BElki onun da gözü çoraplı kadınlara kaymaktan vazgeçer.

benim rahatsız olduğum konu ileride daha başka neticelerle karşılaşmam olasılığıdır. Her yerde çoraplı hemcinslerimiz var aklım sürekli eşimin onlarla karşılaşır ve yine düşünür mü? olmasındandır

Başkalarının bacaklarına bakması çok çok yanlış Benim sevgiliminde böyle takıntıları olsaydı sizin gibi düşünürdüm sanırım. Her yerde çoraplı kadınlar mevcut :26: Bakmak yerine baştan size söyleseydi hoşuna gittiğini zaten giyerdiniz

Vücut çorabı giy evin içinde öyle gez bacım
Psikoloğa falan gitsin hiç öyle takıntı duymadım belki kadınların bacağına bakıyordur çorabı olsun olmasın ki bu daha fena

Evet asıl mesele bu zaten.
Hani bu takip edilebilecek ya da çözülebilecek bir konu da değil, ya da çok zor..
Bilemedim ne diyeceğimi.

takilacak baska birsey bulamamis mi ya..

ben hic sevmem külotlu corabi..kasinidiyor beni oldum olasi..

bir giydirmeyi denesene onada, belki onuda kasindirir ve artik bakmaz cünkü benim bakasim gelmiyor, basimi ceviriyorum hemen hahah

Son düzenleme:

Canım sende özel zamanlarınızda giy kocanın aklı gitmez başkasına çok uç bi istek olsaydı karşı çıkardım ama kocan için bi ćorapta giyemicekmisin

Adam sanki zilli don düşkünü
Alt tarafı çorap
Bol bol giy işte, kocanın çorap şehvetini tüket nolacakki
İğrenmekte nedir
Sırf külotlu külotsuz çorap düşkünü olan adamların üye olduğu forumlar var, yani baya baya revaçta bu ilgi alaka

Fantazi başka şey sapıklık başka şey.

Bu konu benim hiç hoşuma gitmedi.

Pardon ama esinizin corapli baska kadinlara baktigini yazmamissiniz yani belki adam sizde seviyor. Hani ille butun corapli kadinlara ilgi duycak die bisy yok. Bence tadını cikar en azindan ucuz bir istek. Yerinde olsam kendime hemen farkli renk ve modellerde coraplar alirdimm:-D

Çorap fetişi duymuştum daha önce.
Hastalık gibi oluyor bunlar kafa otomatikman fanteziye sarıyor.
Siz giydiğinizde bakması iyi hoş ama dışarıda da böyle ise bi psikolog görüşmesi ayarlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…