- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi marjinalfaydali
Kızlar ben uzun zamandır piyasada bulunan kimyasal deterjanların zararları üzerinde araştırma ve eğitim alıyorum.. Şu kadarını söyliye bilirim sizlerde girip araştırın ama makinaya koyduğunuz bir tabak kimyasal deterjanla yıkandıysa makinadan çıkınca bile tonlarca su ile durulanması gerekiyor.. Hele prenses arkadaşım domestos ve benzeri çamaşır suyu diye adlandırdığımız ürünler çok daha zararlı.. Kimyadaki adı vahşi kedi diye geçiyor.. Bulaşıklara yapışıyor ve bırakmıyor. Temiz tabağa koyduğunuz sıcak bir çorbada bütün kimyasallar etkileşime girerek direk çorbayı içtikçe mideye yerleşiyor.. Astım alerjik hastalıkların artmasının en büyük nedeni çamaşır ve bulaşık deterjanları... Birde şu parlatıcılar için söyleyeceğim birşey var.. Makina yıkıyor kendince temizliyor ve daha sonra yeniden kimyasal bir bileşen bardak ve tabaklarınızın üzerinde durulanmamak kaydıysa cilalanıyor.. Oda miğdede yerini alıyor.. Onun yerine parlatıcı gözüne sirke koyabilirsiniz aynı görevi görüyor... Kokusu falanda olmuyor.. Ben organik deterjan kullanmanızı öneririm.. Sizin ailenizin ve çocuklarınızın sağlığı için..
Bence de canım...ZAaten ben de dediğin gibi bi firmaya sırf indirimli ürün almak için distribütör olucam kafaya koydum....Limonu da kullandım gerçekten sası koku kalmadı balık artıklarında.....Zaten limonu keşfettikten sonra domestosu bıraktım....Parlatıcı konusunda bende duydum sirkeyi ama tablet kullanınca parlatıcı kullanılmıyor ondan gerek duymuyorum....