Anket Megan Fox yeni Angelina Jolie olabilir mi ?

Megan Fox yeni Angelina Jolie midir ?

• Ankete Katılan
    155
angelına hıc guzel degılkı seksı de degıl vucudundakı tek et dudakları gereksız buyuk yuzunde sadce dudakları var onlarda et gbı duruyo
megan 1000 basar valla

katılıyorum

herkesin aksine angelina jolieyi begenmem haa guzel kadın tamam ama oyle abartıldıgı gibide gelmedi hic bana megan fox daha seksi ve daha guzel bence

katılıyorum

herkesin aksine angelina jolieyi begenmem haa guzel kadın tamam ama oyle abartıldıgı gibide gelmedi hic bana megan fox daha seksi ve daha guzel bence
anglınayı neden neresını begenıolar bn onuda anlamıorm bakıorm yuzunde ırek dudak vucududa bı degısık sankı kemık gıbı
hıc guzel degıl zaten yaslandı

angelinayı açıkcası okadar abartıldıgı kadar begenmedim hiç ..
megan fox'un yüzü evet çok güzel çokk seksi bi kadın daa.. geçen beyaza katıldıgında dikkat ettim makyajla yüz porselen gibi çok güzel ama cildi hiç güzel deil ,garip bi teni var ki yaşı daha çok genç..
bide oynanmamış yeri yok. agzı,burnu,gögüsleri,botoksu bilmemneyi ..
hee yine de haksızlık etmek istemem taşş gbi hatun ama.. okadar estetik yaptırıyolar , bi okadar da profesyonal saç makyaj.. he tamam yerinde de varmış da ama yinede okadar masrafa e bi zahmet olsun bu güzellik..
ben hep derim zaten parası olan napıyo edio çirkinse de güzelleşio die..

angelina doğal diye beğeniliyor bence ki bende beğenenler arasındayım asil bir havası var kadının gözleri çok güzel dudaklarına yorum yapmayacağım zaten şu ara çok zayıflamış oscarda da gördük biraz kilo asla eski haline dönse .megan vasat kalıyor yanında angelinanın .her yeri estetik kadının burnu dudakları kadını kadın yapan her yer estetik göğüsler silikon bir nevi ebru şallı kendisi beğenmiyorum ama doktorlar iyi iş çıkarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…