Anket Megan Fox yeni Angelina Jolie olabilir mi ?

Megan Fox yeni Angelina Jolie midir ?

• Ankete Katılan
    155
Megan güzel ama kusura bakmasın yeni Angelina olamaz

Angelina da güzellikten öte başka bir ışık var Megan o ruhu yakalayamaz yansıtamaz da.

Megan ayna karşısında dil-dudak egzersizleri yaparken Angelina toz toprak içinde Afrika da yardım için geziyordu muhtemelen

megan yerini doldurabilir mi tartışılır ama meganın angelinadan daha güzel oldugunu düşünüyorum.
angelinayı begenmiyorum alnı kafası falan cok orantısız geliyor,hatlarını teker teker incelersek güzel ama bütünde orantısız.son bi iki yıldır da yasına göre inanılmaz yaslı bi görünümü var.birde angelinanın burnunda da meganda oldugu gibi ufak bi operasyon var.ama evet angelinanın tipi değişmemiş.ama megan resmen farklı bir ifadeye kavusmus estetik operasyonlarla..ama ben ikisinin resmi yanyana konuldugunda tabiki MEGAN ı begeniyorumyerimseniben

meganı begeniyorum ama gel gör ki bu yazıya da katılmamak mümkün değil:CüvCüv:

angelina bence her zaman bir numara kadin gibi kadin makyajsiz ayri guzel makyajli ayri guzel havasi kendine ozgu bir durusu var 3cocuk annesi 3te diger cocugu daha ne olsun kadin dogurdukca guzellesti megan da kim dunku sumuklu kiz plastik cerrahi olmasaydi ne olucakti hem angelinanin yardim calismalarini oz cocugu oldugu halde evlatlik aldiklari cocuklari onlara bakarken cekilen resimleri gormediniz mi nasil sevgiyle bakan bir kadin annelik onu dahada guzellestirdi guzellikte son noktadir angelina

kesinlikle alakası yok hiç bi benzerlik göremiyorum ve megan'ı beğenmiyorum. Arkadaşın dediği gibi biraz da aura işi bu onda o ışık yok . Benzemeye calıstıkca da daha itici görünüyo . Angie kusursuz bi güzellik bence dünyada tek yani sexy , güzel , tatlı , masum ,çekici herşeyi barındırıyo kendinde =)

Evet megan çok güzel...
Ama geçirdiği onca estetikten sonra güzel olmaması zaten insanı şaşırtırdı dimi?
Ama yinede angelanın yerini tutmadığını düşünüyorum...
Megan daha genç olmasına rağmen angelina çok daha göz alıcı ve sexi bilmiyorum farklı birşey var angelinada.
Ben angelina diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…