Anket Megan Fox yeni Angelina Jolie olabilir mi ?

Megan Fox yeni Angelina Jolie midir ?

• Ankete Katılan
    155

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
56.459
217.004
1.223
52
Buaralar bir furyadır gidiyor.Megan Fox mu yeni Angelina mıdır,Angelinanın devri bitmiş midir diye??

Meganın taklitliçiliği çok bariz..ama başarılı da..ve bu zamana kadar Angelina ya özenen o kadar ünlü varken sadece bu kızın adı yanyana anıldı Angelina ile.Angelina sadece bu hatunu muhattap alıp cevap verdi roportajlarında..demek ki bu kız Angelinayı korkutmayı başardı..

ufak bir tekrar yapalım.Meganın öncesi ve sonrasıı..

ilk cıktıgında Megan burnu estetiksiz dudakları kolajensiz bu haldeydi..gogusler silikonsuzdu..
sevimli gorunen bir ergen kaydirigubbakcemile3

ve şu anda yeni ameliyatları ile bomba bir dişi olan Megana gelelim.

ve su anda Megandan tam 10 yaş buyuk olan 24 yaşında Oscar almış olan,yaptıgı bagıslar ve insanı yardımlarla tüm dünyaya malolmus, aktrisligi defalarca kez onurlandırılmıs bir kadın; Angelina var..

ve tamamen estetiksiz onu da eklemek lazım..buyrunuz cocukluk fotoları..

ve şimdi..

Buyrun burdan yakın,hadi soyleyin bakalım Megan yeni bir Angelina mıdır ? Angelina devri bitmiş midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
meganı boyalı bir bebek gibi goruyorum.modifiye edilmiş ve "dogal" guzellik adına bir sıfat tasımıyor bence..
ama herseyi bir kenara bırakıp tum bu modifikasyonları ve basına yansıyan karakter ozelliklerini bir kenara atarsak megan gencliginin avantajını,angelina ise asırı zayıflıgının dezavantajını yaşıyor...

aanamm resmenn mutasyona ugramışş megan fox
ne güzel olmuşş
digeride aklımda daha çirkin gibi geliyodu
son fototlardaaa taş gibi görünüyoo
karar veremedimm
ikiside güzel şimdidlik rakip gibi görünüyo
10 sene sonra bakmak lazım

alıntı

GÜZELLıĞıYLE ANGELıNA JOLıE'YE BENZETıLEN MEGAN FOX, BU BENZERLıĞı ABARTTI. FOX, ARTIK HER ŞEYıYLE ONU TAKLıT EDıYOR

ıki yıl önce çevirdiği 'Transformers' filmindeki performansıyla dikkat çeken Megan Fox, şöhrete kavuştuktan sonra burnunu ve göğüslerini yaptırdı. Geçirdiği operasyonlardan sonra güzelliğiyle Angelina Jolie'ye benzetilen 23 yaşındaki yıldız, bu benzerliği kullanmaya başladı.

Kadınlara ilgim var
Yapılan her röportajda mutlaka Jolie'ye olan hayranlığını dile getiren genç aktris, son olarak FHM dergisine şöyle konuştu: 'Angelina insan değil, onu insan üstü bir tanrıça gibi görüyorum.' Özel hayatında ve kariyerinde Jolie'yi bariz bir şekilde taklit eden Fox; cinsel hayatını bile aynı süreçten geçirmeye niyetli. Öyle ki; bir dönem kadınlarla da ilişki yaşayan Angelina Jolie gibi, hayranlarını şaşırtan şu açıklamayı yaptı: 'Herkesin içinde bir biseksüel taraf vardır, ben de kadınlara ilgi duyuyorum'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…