Mega Medipol Kadın Doğum Doktor tavsiyesi

rainbowl

Merhaba
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
31
16
35
Merhaba arkadaşlar.

Mega Medipol hastanesinde önereceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar.

Dr buldunuz mu bilmiyorum ama bn mega da Nagihan Kaya’da doğum yaptım çok memnun kaldım

Bende medipol megada derya yaşar da yaptım 2015 te şu an yine hamileyim çorludaym keşke istanbulda olsam yine olsa yine onda yapardım.

Başlıktan epey zaman geçmiş Allah evladınıza hayırlı uzun ömürler versin hangi hocada tedavi oldunuz
Merhaba, Mega Medipol'de Sevinç Özmen'e gittik Tüp Bebeğe. Oradaki süreç sona erince Esenler Medipol'de Emine Zeynep Yılmaz Hoca'ya Kadın Doğuma geçtik. 4 ayı geride bıraktık. Mega Medipol'de Sevinç Hpoca'dan memnun ayrıldık. Esenler Medipol'e henüz yeni geçtik.

Bende bu ay medipolde gonca hocada tüp Bebek tedavisi görmeyi istiyorum.Sevinc Özmeni daha önce duymamıştım teşekkür ederim

Gonca hoca benim tüp bebek doktorum kendisi mükemmel bir doktor suan bebeğim 11 günlük kucağımda cok şükür rabbim size de kolaylıkla nasip etsin insallah
Teşekkür ediyorum bende yarın başlıcam ama çok kararsizim gonca hocamı sevinç hocamı diye.Gonca hocayla 1 ay önce görüşme yapmıştık ama sevinç hocada çok iyi diye nette araştırdım.Allah sizinde evladıniza hayırlı ömürler versin.Mikrociplimi yaptınız siz

Bizim dondurulmuş embriyo vardı onun transferi oldu.karar sizin tabii içiniz hangisine ısınıyorsa ona devam edin.
Ben Gonca hoca ile bir kere görüştüm oda tesadüf eseri aslında embriyomu başka hastaneye taşıyacaktım onunla görüştüm ve tamam dedim geçmişi de cok Saglam bir hoca.
Ama önemli olan sizin içinize sinmesi ben çok etkisi olduğunu düşünüyorum insanın içine sinmesinin

canımm gorustun mu gonca hanım ılee,
bende bır gorusmek ısıtyorum.
on gorusme ucretsız degıl mı ?

Gonca hoca benim tüp bebek doktorum kendisi mükemmel bir doktor suan bebeğim 11 günlük kucağımda cok şükür rabbim size de kolaylıkla nasip etsin insallah
canım maşallah cok sevındımmm,
bende kocta asılama oldum da tup bebek konusunda kararsızım.
Gonca hanımla da gorusmek ısıyorum bakalım ne olacak

evet görüştük tedaviye başladık hayırlısıyla sizinde görüşmenizi tavsiye derim
canım bırde sey sorcam,
raporlu ve raporsuz tup bebek fıyatı fark edıyormu sız ne kadar odedınız ?
yazarsan cok sevınırım.
rapor olunca cunku hastanede ve ılaclarda ucret farklı ındırımlı oluyor dıye bılıyorum..

canım selamm,
bende medıpole gorusmeye gıtcem de,
ucretlerı nasıldı raporlu-raporsuz tup bebek fıyatı ?
bır turlu telefonda bılgı alamadım yaa

Benim dondurulmuş embriyo vardı 2021 Ağustos ayında transferim oldu 5000 TL ödedik o zaman ama tabii boyle zamlar yoktu o zamanlarda simdi nedir inanın bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar.

Merhaba, hangi doktora gittiniz acaba? Tecrübenizi paylaşabilir misiniz?
Ben Gülseren Polat'a gitmeyi düşünüyorum
Hakkında fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…