Ben de 6 haftalık hamileyim ve elif hanima gidiyorum, yukarıda arkadaşlarin yazdıklarını kanım donarak okudum ve korktum...tam bir talihsizlik maalesef çok dengesiz doktorlara denk gelme durumu oluyor. .. ama ben genel olarak elif hanimdan çokkkk memnunum, benim dışımdaki tüm hastaları da memnun elif hanimdan, nagehan hanimda da arkadaşım doğum yaptı o da gayet memnundu hatta ben ilk önce nagehan hanima gidecektim ama sonradan oradaki bir hemşire annesinin tavsiyesi üzerine elif hanimdan randevu aldim, hastanedeki tüm doktor ve hemşireler doğum için elif hanima gidiyolarmis ( veya yakınları) ... yalniz medipolde mesai dışı, hafta sonu vb durumlarda doğum yapma durumunda kendi doktorun ek ücretle doguma geliyor, yoksa nobetci doktorun elindesin ve dedigim gibi nobetci doktor da tamamen şans(( ama maddi olarak musaitseniz 500-600 tl fazladan verip kendi doktorunuzu doguma çağırmak mantıklı geliyo bana...nagehan hanimda doğum yapan arkadaşım da nobetci doktorda doğum yaptı ama şansina çok anlayışlı ve çok iyi bie doktora denk gelmis...ben de elif hanimda doğum yapmak istiyorum genel olarak hastaneden memnunum
Odayı onlar süslüyormul öyle demişlerdi bide hastane içinde fotoğrafçı var onunla anlaşıyosunuz:)Kızlar medipol megada hastane süslemesi yapılabiliniyormu? Forografcı getirebiliyormuyuz hastanede dogum yapan arkadaslarımdan bilgi rica ediyorm
Tuğba Hanım elif Hanım ile Normal doğum mu yaptınız acaba? Ne güzel bebeğiniz büyümüştür artık:)Ben medipolde hale hanima 32haftalikken gitmeye basladim muayeneler cok kisa suruyodu bebegin iyi kilosu su kadar vs..sert bir tavri vardi sanki normal dogum istiyordum cati muayenesinde cok canim yanmisti normal dogum sureci boyle istersen sezeryan yapalim dedi istemedim sanciyla sabah 5bucukta doguma gittim dr elif ciler eren nobetciydi dogumu o yaptirdi kontrolede ona gittim cok memnun kaldim enerjisi iyi biri...
Ben 2013 de orda doğum yaptım Belgin hanımdi dr.um
Herseyden memnun kaldım ebe merve hanim cok çok iyiydi allah ondan razı olsunŞimdiki bebegimi de orada dünyaya getirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?