mega medipol hastanesinde doğum yapıp memnun kalan var mı?

mehlika83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
136
5
48
41
İstanbul
mrb,
aranıza yeni katıldım ve hemen bir soru sormak istiyorum. ben ilk doğumumu Antalyada yaptım. şimdi İstanbula taşındım ve tavsiye üzerine Dora hastanesine Dr. Fehmi sarı'ya gittim ancak sezeryan ücreti çok yüksek. şimdi internetten mega medipolu buldum ve iki hafta sonrasına Dr. Nagihan Kaya'ya randevu aldım. bu doktordan memnun kalan sezeryanı iyi geçen var mı? hamilelere tavrı iyi mi ve hastane şartları güzel mi? hemşirelerin tutumu vs. iyi mi? :49:

Ben de 6 haftalık hamileyim ve elif hanima gidiyorum, yukarıda arkadaşlarin yazdıklarını kanım donarak okudum ve korktum...tam bir talihsizlik maalesef çok dengesiz doktorlara denk gelme durumu oluyor. .. ama ben genel olarak elif hanimdan çokkkk memnunum, benim dışımdaki tüm hastaları da memnun elif hanimdan, nagehan hanimda da arkadaşım doğum yaptı o da gayet memnundu hatta ben ilk önce nagehan hanima gidecektim ama sonradan oradaki bir hemşire annesinin tavsiyesi üzerine elif hanimdan randevu aldim, hastanedeki tüm doktor ve hemşireler doğum için elif hanima gidiyolarmis ( veya yakınları) ... yalniz medipolde mesai dışı, hafta sonu vb durumlarda doğum yapma durumunda kendi doktorun ek ücretle doguma geliyor, yoksa nobetci doktorun elindesin ve dedigim gibi nobetci doktor da tamamen şans:((( ama maddi olarak musaitseniz 500-600 tl fazladan verip kendi doktorunuzu doguma çağırmak mantıklı geliyo bana...nagehan hanimda doğum yapan arkadaşım da nobetci doktorda doğum yaptı ama şansina çok anlayışlı ve çok iyi bie doktora denk gelmis...ben de elif hanimda doğum yapmak istiyorum genel olarak hastaneden memnunum

merhaba arkadaşlar..benim de ilk bebeğim ve şu an medipol mega hastanesinde kontrollerime gidiyorum.şu an bi sıkıntı yok ama ilk hamile olduğumu öğrenmem bayağı güç oldu.evde test yaptım çift çizgi çıktı emin olmak için eşimle hastaneye gittik.aksam saatleriydi.nöbetçi doktor kan testi istedi.yaptırdık.beklemeyin iki saat sonra arayın dedi aradık cevap vermediler beş saat sonra doktora ulaştık hamilesiniz dedi ama bayağı uğrastık o sözü duymak için.bazı doktorlar ilgilenmiyor.

Benim doktorum Dr. Elif Çiler EREN çok çok memnunum kendisinden birde nagihan hanım var oda çok iyi diyorlar.. başkalarınıda bilmem önermem :1:

Ben de 6 haftalık hamileyim ve elif hanima gidiyorum, yukarıda arkadaşlarin yazdıklarını kanım donarak okudum ve korktum...tam bir talihsizlik maalesef çok dengesiz doktorlara denk gelme durumu oluyor. .. ama ben genel olarak elif hanimdan çokkkk memnunum, benim dışımdaki tüm hastaları da memnun elif hanimdan, nagehan hanimda da arkadaşım doğum yaptı o da gayet memnundu hatta ben ilk önce nagehan hanima gidecektim ama sonradan oradaki bir hemşire annesinin tavsiyesi üzerine elif hanimdan randevu aldim, hastanedeki tüm doktor ve hemşireler doğum için elif hanima gidiyolarmis ( veya yakınları) ... yalniz medipolde mesai dışı, hafta sonu vb durumlarda doğum yapma durumunda kendi doktorun ek ücretle doguma geliyor, yoksa nobetci doktorun elindesin ve dedigim gibi nobetci doktor da tamamen şans:KK43:(( ama maddi olarak musaitseniz 500-600 tl fazladan verip kendi doktorunuzu doguma çağırmak mantıklı geliyo bana...nagehan hanimda doğum yapan arkadaşım da nobetci doktorda doğum yaptı ama şansina çok anlayışlı ve çok iyi bie doktora denk gelmis...ben de elif hanimda doğum yapmak istiyorum genel olarak hastaneden memnunum

Merhaba, hala medipole devam mı ediyorsunuz? Merak ettiğim bazı şeyler var benim doktorum Ayfer Hanım tarama testlerini yaptırmak istemedim kendisi ısrar edince devlette yaptırdım çünkü medipolde tahlillere en az 500 lira ödüyorum artık can sıkıcı olmaya başladı. Şeker yüklemesi yaptılar mı ? onu da yaptırmak istemiyorum :/ Birde detaylı ultrasona girdiniz mi onun fiyatı nasıl?
Hastane doktorlar herşey çok iyi ama bu tahlil ücretleri benim kafamı kurcalıyor arkadaşlarım Nisa'ya gidiyor en fazla 200 TL ödemişler oda tarama testi detaylı ultrason vs.
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tahlil istediler 480 TL ödedim. 2 hafta sonra arkadaşım hamile olduğunu öğrendi 80 TL tahlil parası vermiş Nisa'da.
Yani doğumu Medipolde yapmayı istiyordum ama yok bebeğin aşısı yok ilacı falan fiyatı katlarlar mı diye düşünmeden edemiyorum.

Ben medipolde hale hanima 32haftalikken gitmeye basladim muayeneler cok kisa suruyodu bebegin iyi kilosu su kadar vs..sert bir tavri vardi sanki normal dogum istiyordum cati muayenesinde cok canim yanmisti normal dogum sureci boyle istersen sezeryan yapalim dedi istemedim sanciyla sabah 5bucukta doguma gittim dr elif ciler eren nobetciydi dogumu o yaptirdi kontrolede ona gittim cok memnun kaldim enerjisi iyi biri...

Kızlar medipol megada hastane süslemesi yapılabiliniyormu? Forografcı getirebiliyormuyuz hastanede dogum yapan arkadaslarımdan bilgi rica ediyorm

şimdi telefonla bilgi aldım odayı kendi isteğimizlede süsleyebiliyoruz. kapı süsü veriyorlamış. fotografcıda dısarıdan getirmek yasakmış evet..

Aklınız varsa orada doğum yapmayın çooooook pişmanım keşke devlette doğum yapsaydım en azından daha ilgi görürdüm,

Ben 2013 de orda doğum yaptım Belgin hanımdi dr.um
Herseyden memnun kaldım ebe merve hanim cok çok iyiydi allah ondan razı olsun

Şimdiki bebegimi de orada dünyaya getirmeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Hamileliğim boyunca bu forumda yazılan yorumları, tavsiyeleri, önerileri okuyup çok şey öğrendim. Ve düşündüm ki şimdi paylaşım sırası bende. Benim gibi burayı okuyup bilgi edinmek isteyenlere benim de bir faydam olsun istedim.

28 günlük bir anneyim. Doğum yapmak için maalesef Medipol'ü seçmek gibi bir hata yaptım. Doktorum Elif Çiler Eren'di. Elif Hanım'a normal doğum yapmak istediğimi söyledim. O da gereken bütün muayeneleri yaptı ve her şeyin normal olduğunu söyledi. 25 Mayıs gecesi rahatsızlanınca hastaneye geldik. Nöbetçi Selcen Bahadır'dı. Açılmam olup olmadığını muayene etti. Doğum esnasında bile muayenedeki o acıyı yaşamadım ben. Nöbeti bitti, mesai başladı ve kendi doktorum Elif Hanım geldi. Ben mutluyum tabi. O canımı yakan kadının eline kalmamıştım. Elif Hanım arada uğrayıp muayene etti, açılmam olup olmadığına baktı. Her şey iyi gidiyordu dediğine göre. Fakat ne hikmetse mesaisinin bitimine yakın bende tuhaf şeyler olmuştu. Bebek aşağı inmiyordu. Elif Hanım'a göre sebebi kordon dolanması olabilirdi. Sonraki tahmini çok ıkındığım için bebeğin başı şişmişti ve aşağı inemiyordu. Direkt söyleyemedi fakat sezaryenle alalım demeye çalıştı. Ağzımı açmadım. Anladı tabi ki ve ısrar etmedi. Saatlerce sancı çekmişim, sonuna gelmişim, onun mesaisi bitiyor diye bu tuzağa düşmeyecektim. Mesaisi bitti, nöbetçi Betül Hanım'dı. Şanslıydım Allah yüzüme gülmüştü. Betül Hanım yardımcı doçent. Beni muayene ettiler, doğumun gelmiş yarım saate doğurursun dediler. Dedikleri gibi de yarım saate doğumum gerçekleşti. Ne kordon dolanmıştı ne de bebeğimin başı şişmişti. Ertesi gün Elif Hanım odama geldi ve dalga geçercesine kolay doğurmuşsun dedi. Üç kuruş için insan sağlığıyla oynayan bir ekipleri var maalesef. Aynı durumda belki Betül Hanım da aynı şeyi yapacaktı kim bilir. Buraya kadar her şeyi sineye çektim. Neticede ben de bebeğim de sağlıklıydık. Onu kollarıma almak her şeyi unutturdu. Ta ki bugün bebeğimin kolunda iğne hatasına rastlayıncaya kadar. Bebeğime iğneyi öğrencilerden biri ya da işinin ehli olmayan bir hemşire yaptı muhtemelen. Ve bebeğimin kolunda morumsu bir beze var. Araştırdım hemşire kaynaklı iğne hatası olduğunu söylediler. Burası üniversite hastanesi ve öğrencilere iş yaptırıyorlar. Beni muayene ederken de birkaç öğrenci gelmişti. Dikkat edin arkadaşlar.

Oda süslemesine gelince sadece kapı süsü veriyorlar. O da o kadar eski bir şey ki. Harflerinden biri düşmüştü benimkinin.

Allah iyilerle karşılaştırsın. Allah yardımcınız olsun.

Ben medipolde hale hanima 32haftalikken gitmeye basladim muayeneler cok kisa suruyodu bebegin iyi kilosu su kadar vs..sert bir tavri vardi sanki normal dogum istiyordum cati muayenesinde cok canim yanmisti normal dogum sureci boyle istersen sezeryan yapalim dedi istemedim sanciyla sabah 5bucukta doguma gittim dr elif ciler eren nobetciydi dogumu o yaptirdi kontrolede ona gittim cok memnun kaldim enerjisi iyi biri...
Tuğba Hanım elif Hanım ile Normal doğum mu yaptınız acaba? Ne güzel bebeğiniz büyümüştür artık:)
Teşekkürler.

Ben 2013 de orda doğum yaptım Belgin hanımdi dr.um
Herseyden memnun kaldım ebe merve hanim cok çok iyiydi allah ondan razı olsunŞimdiki bebegimi de orada dünyaya getirmeyi düşünüyorum

Belgin Hanımı bende çok duydum ama malesef şu an ayrılmış, kendisi bahçelievlerde muayene açmış. Ama ücreti 250 tl. Kendisi gibi normal doğumu destekleyen o hastanenin doktoru kim vardır acaba?

Ben de elif hanim da normal doğum yaptım ..Biraz çabuk çabuk is gören bu yapısı var ama gene de sağolsun sezaryana gideceği halde durumumu görüp doguma yardimci oldu..çabuk is gormek istiyor dememim sebebi ben dogururken ama bak sezaryene gideceğim. .bu devrede durmamalisin bebek zorlanıyorum vs deyip bir an önce doğumun bitmesini istemesiydi. .gene de memnunum tavsiye ederim enerjisi yüksek birisi

Ha yukarda memnun kalmayan arkadaşa da içten içe katılıyorum maalesef dr ların bir günü bir gününü tutmuyor kolay dogurmussun demiştir inanırım

Rabbim hep İyiler le karsilasrirsin

Back