Medyumlar ve Fal?

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
318
Balıkesir
arkadaşlar kusura bakmayın biliiyorum geleceği allahtan başkası bilemez ama hepimiz fal baktırırız bazen tutar şaşırırız bazende aman fal işte deriz ama benim öyle bir sorunum var nerdeyse bir aydır kendime gelemiyorum bi tanıdıığımızın yakını medyummuş gelmiş arkaddaşım ben baktırıcam dedi bende baktırdım öyle şeyler söyledi ki psikolojim bozuldu resmen ağlama krizleri sinir krizleri yaşıyorum depresyona girdim biliyorum inanmamak lazım ama ya söyledikleri çıkarsa diye kendimi yiyip bitiriyorum derslerime işime konsantre olamıyorum bi türlü hayatım alt üst oldu siz bu konuda ne düşünüyosunuz ve kasında akrabasıda benim baktıığım çıkar die ısrarla söylüyolar ya deli olucam yanlış bişey yapmaktan korkıuyorum arkadaşlar düşüncelerini beklliyorum pazartesi yazdıklarınızı okurum şuan işten yazıyorum evde net yok da yorumlarınız için teşekkürler..

ya inanma kardeşim böyle saçmalıklara!!
bi kere seni şartlandırıyo psikolojik. inandığın ,korktuğun için olacağı yoksa bile başına geliyo. sonrada falcının dediği çıktı diyosunuz. önce allaha inan fala değil. sonra biraz çekim yasasını düşün. neye inanırsan o olur. azcık mantıklı olun ya. o kadınıda polise şikayet edin başlatmasın medyumluğundan!! insanların huzurunu bu şekilde kaçırmaya hakkı yok kimsenin. sizede allah akıl fikir versin inanıp hayatınızı mafediyosunuz..

Fala ınanma falsız da kalma...

Ama eger kendınden emın degılsen kaptıracagını bılıyosan ve hayatını ona endeksleyecegını dusunuyosan da en ıyısı falsız kalmak.

Bıcogumuz eglence adına yaparız bunu ama ınanırmıyız eglenırken de?Kendı adıma hayır.

Sıze bı ornek verıyım yakınımda yasanan ve bu da sıze belkı mıhmandar olmasını dılıyım...

Yaklasık 40 yaslarında henuz evlenmemıs bır tanıdık...

Herkesın kısmetın kapalı sozlerınden sıkılmıs bezmıs bı hayat...

Soluk falcıda alınır.Oyle ya eger bırılerı kısmetını baglamıssa ve falcı da bunu onaylarsa artık bu baglamaya onlem alınacak.Presedür(!) geregı sıradakı yapılıp hocaya buyu bozdurulmaya gıdılecek.

Herkez çanak tutar kımse sacmalama hayatını falcı mı bılecek demez hatta dur benım bıldıgım var ona gıdelım curretıne kadar da ılerlerler.

Falcıya gıdılır falcı kısmet baglamasının olmadıgını bıkac yıla kadar evlenecegını ama cocuk sahıbı olunamayacagını zamanlar ılk yıl ıcınde de ev alacaklarını ama tam hersey yolundayken bı kaza sonucu olecegını soyler.

Kısmetı baglı kısılık herbırıne ınanır ama cokda uzerınde durmaz.Olacak ya bır yıla kalmaz da evlenır.Dr cocuklarının yasdan dolayı olamıyacagını soyler.Evlılık mutlu ya cocuk olmasa da olur denır.Bır sure sonra ev sahıbı olunur.Falcının dedıklerı cıkıyor tek tek.Kadın cıldırmak uzere sımdı sıra kazada dıye.Iyıce sacmalamaya ve paranoyak yasamaya baslar.Koca buna dayanamaz ve once tedavı ıcın ıkna etmek ıster ama olmaz.

Sonuc olarak es kadından ayrılmak ıster.Ayrılalı yaklasık 10 yıl oldu.Bır tesaduftur falcının dedıklerı ıle ev sahıbı olana kadar yasananlar.Kadın beden saglıgı yerınde ve hala yasıyor.Ama ruh saglıgını sorarsanız nasıl boyle bır ınanca dusudum dıye dıye depresyondan cıkmaz mutsuz bı kadın olarak yasıyor.

Sımdiiii kıssadan hısse zamanı...

Eger ınanır da soylenenlerın olmasını beklersenız zaten sız psıkolojınızı altust ederek hayatınızı cehenneme cevıreceksınız.

Yok o medyumla gorusmeden oncekı gıbı yasamaya devam eder ve soylenenlerı unutursanır hersey yolunda mutlu mesut yasarsınız.

Unutmayın kı kotu enerjı ıle kotu olaylşarı cagırıyoruz kendımıze...

Umarım sızde de hersey yoluna gırer unutursunuz medyumun soyledıgı sacmalıkları...

arkadaşlar kusura bakmayın biliiyorum geleceği allahtan başkası bilemez ama hepimiz fal baktırırız bazen tutar şaşırırız bazende aman fal işte deriz ama benim öyle bir sorunum var nerdeyse bir aydır kendime gelemiyorum bi tanıdıığımızın yakını medyummuş gelmiş arkaddaşım ben baktırıcam dedi bende baktırdım öyle şeyler söyledi ki psikolojim bozuldu resmen ağlama krizleri sinir krizleri yaşıyorum depresyona girdim biliyorum inanmamak lazım ama ya söyledikleri çıkarsa diye kendimi yiyip bitiriyorum derslerime işime konsantre olamıyorum bi türlü hayatım alt üst oldu siz bu konuda ne düşünüyosunuz ve kasında akrabasıda benim baktıığım çıkar die ısrarla söylüyolar ya deli olucam yanlış bişey yapmaktan korkıuyorum arkadaşlar düşüncelerini beklliyorum pazartesi yazdıklarınızı okurum şuan işten yazıyorum evde net yok da yorumlarınız için teşekkürler..

bunu aklından çıkarma:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile4

onun demesiyle mi olacak sankiişakkıdı

sen içini ferah tut

şeytanın vesveselerine gelmeeee

dua et O'na sığın :Saruboceq:

O'ndan başka hepsi yalan, O istemedikçe yaprak kımıldayamaz kaldı ki o medyum züppesinin dedikleri çıkacak :lepi:

hee bana da bundan 8 sene önce sevgilinden ayrılacaksın dediydi bu şarlatanlardan biri.
onun ayrılacaksın dediği tarihlerde biz düğün yapıyorduk..

ama sanırsam forumda bu tarz içerikler yasak.
yani pazartesi okumak için geldiğinde konun uçmuş olabilir..

Eeee madem baktırdınız bir de inanıyormuşsunuz ya..
Oturup bekleyin başınıza gelecekleri..
Allahım Yarabbim ya...:ecrin_bebek:

Evet dedikleri çıkıyor, işte bakın sizi ne hale sokmuşlar. Psikolojinizi etkileyip olmayacak şeyleri kendi kendinize başınıza getirmeye başlamışsınız bile.
Fal, medyum işleri Allah'a şirk koşmaktan başka bir şey değildir. Onların sizi etkileyip yönlendirmesine asla izin vermeyin ve lütfen bu duygularınızdan vazgeçin. İnanarak günah işliyorsunuz.
Bu soytarılara kanmayın sakın.

çok sağolun arkadaşlar bende 1 aydır tam kendimi toparlıyorum ama sonra bi şekilde aklıma gelip yerleşiyo gece uykusu yok ağlama krizi sinir boşalması derken kendimi kaybedicem rabbimden hep hayırlısını istedim istiyorumda ama işte bazen söylenenler o kadar etkiliyo ki insan ister istemez takılıp kalıyor ..

hee bana da bundan 8 sene önce sevgilinden ayrılacaksın dediydi bu şarlatanlardan biri.
onun ayrılacaksın dediği tarihlerde biz düğün yapıyorduk..

ama sanırsam forumda bu tarz içerikler yasak.
yani pazartesi okumak için geldiğinde konun uçmuş olabilir..

bu da mı yasak yakafamçokkarıştı

ayyy siz cidden abartmışsınız.
fal insanı öyle bi hale sokarki olmucak şeyi bile sürekli yaşıcaksınızgibi hissedersiniz.
yapmayacağınız bişeyi sırf falcı dedi diye yapabilirsiniz.
çok garip yaa:S
allahtan başkası bilemez.
böyle dindende çıkarsın arkadaşım.
aç kuranı oku biraz içini rahatlat.
böyle işlerden vazgeç bnce.zaten sana ders olmuş

bence sadece olanı bilebilirler benim bilmedigim birseyi hisseden olabilir mesela ama geleck herzaman tutmuyor belki bazen tutuyor ama insan fala gore yasamaya baslıyor bana bir yolculuga cıkacaksın dediklerinde o yolculuga cıkıyorum ama bunu etkilendigim icin yapıyorum

ya inanma kardeşim böyle saçmalıklara!!
bi kere seni şartlandırıyo psikolojik. inandığın ,korktuğun için olacağı yoksa bile başına geliyo. sonrada falcının dediği çıktı diyosunuz. önce allaha inan fala değil. sonra biraz çekim yasasını düşün. neye inanırsan o olur. azcık mantıklı olun ya. o kadınıda polise şikayet edin başlatmasın medyumluğundan!! insanların huzurunu bu şekilde kaçırmaya hakkı yok kimsenin. sizede allah akıl fikir versin inanıp hayatınızı mafediyosunuz..

aynen katılıyorum ne düşünürsen o olurmuş. hani aklıma gelen başıma geldi derler ya o hesap. bişeyi böle kafana takarsan gelir seni bulur. çnkü beynin ister istemez o olaya yönledirir seni sonuçlarını görünce de çıktı falcının dediği dersin.

he sen ben zaten başıma dert arıyorum dersen otur düşün kara kara...

sekretermişsiniz yani hiç de cahil bir insan gibi gözükmüyorsunuz. yakışmıyor yapmayın.
siz ve sizin gibi inananlar olduğu sürece bu şarlatanlar para kazanacak ve daha çok üreyecekler.
gelecek nesiller için bari uzak durun şu illetten.

arkadaşlar cahillik değilde insanın içine sıkıntı düştümmü düşüyor işte çok sağolun ben artık kendimi daha iyi hissediyorum daha bi umutla devam edicem içim sıkıldığında okuduğum dualarımı dahada arttırıcam rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah çok teşekkür ederim yorumlarınız için

zaten amacına ulaşmış falcı. içinize vesvese sokmuş..

geleceği kimse bilemez canım, içini rahat tut...

sen sakın bu falcı denen kişinin dediklerine inanma düşünme....illa çıkarda ne demek.eğer için sıkılıyorsa canım bol bol felak ve nas surelerini oku bak emin ol için rahatlıyacak...
kaderimizi Allahtan başka bilemez inanma böyle kişilere.bunlar Allaha şirk koşan kişiler...için rahat olsun.

çok teşekkür ederim arkadaşlar kimseye bişey anlatamıyorum o yüzden burda yazıp rahatladım çok sağolun birilerinin yanımızda olduğunu bilmek çok güzel allah razı olsun hepinizden ..

başıma geleni bende yazayım bari belki örnek olur. geçen sene çok iyi olduğu bilinen bir falcıya gittim malesef. biraz hayatım karışıktı ve arkadaşımda gaza getirmişti neyse... gittik. kadın bana kısmetimin bağlı olduğunu 28 yaşına kadar evlenemeyeceğimi, erkek arkadaşımdan ayrılacağımı, onun sarışın bi bayanla beraber olacağını söylemişti. o faldan 4 ay sonra nişanlandım, nişandan da 4 ay sonra evlendim. yani 26 da evlenmiş oldum. tamam o falcı beni etkiledi başta sinirim bozuldu falan ama sonra kendi kendime Allahtan başkası bilemez diye diye tövbe ettim. sonuç evliyim ve mutluyum çok şükür.

Back