Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya oof şaka mısın ilgin dahilinde değilse muhalefette olmasanHangi konu üzerine çalışıyorsunuz kendisiyle ? Kaç paraya silkeliyor pardon; işlem yapıyor ?
Ya oof şaka mısın ilgin dahilinde değilse muhalefette olmasan
Bu ne ön yargı reklama gelseydim eğer hemen adam şöyle iyi böyle iyi yazar överdim. Ama farkındaysan daha önce çalışıp sonuç alan var mı onu soruyorum bence okuduğunu idrak etmeyi öğren önce hem derdime derman oldu da demedim ki ön yarginizi kendinize saklayınİnsanlık ölmüş. Madem reklama geldiniz; fiyatı ve hangi derdinize merhem olduğunu da yazın.
Bu ne ön yargı reklama gelseydim eğer hemen adam şöyle iyi böyle iyi yazar överdim. Ama farkındaysan daha önce çalışıp sonuç alan var mı onu soruyorum bence okuduğunu idrak etmeyi öğren önce hem derdime derman oldu da demedim ki ön yarginizi kendinize saklayın
Ben daha bugün üye oldum sizin kadar tecrübeli değilim bilmiyordum o yüzden. Ki bunun eğitimle bir ilişkisi yok ünlü devlet adamlarının, tarih kitaplarında okuduğunuz kişilerin yanında her zaman bulunan hocaları vardı ki bunun günümüzde ki adı medyum. Yaptırdığım işleme gelince ön yargınızdan rahatsız olduğum için söylemek istemiyorum29 yaşında, lisans mezunu eğitimli bir kadınsınız. O tür reklamlara, insanların tepki verdiğini bilecek kadar; tecrübeniz vardır.
Madem reklam değil: hangi derdiniz için gittiniz ve ne kadar ödediniz ?
Ben daha bugün üye oldum sizin kadar tecrübeli değilim bilmiyordum o yüzden. Ki bunun eğitimle bir ilişkisi yok ünlü devlet adamlarının, tarih kitaplarında okuduğunuz kişilerin yanında her zaman bulunan hocaları vardı ki bunun günümüzde ki adı medyum. Yaptırdığım işleme gelince ön yargınızdan rahatsız olduğum için söylemek istemiyorum
Şarlatanlara zaman ve para harcamaya karşıyım
Karşı olduğunuz ya da muhatabı olmadığınız konulara cevap yazma yükümlülüğünüz olmasa keşkeŞarlatanlara zaman ve para harcamaya karşıyım
Birazdan muhalefet olurlar,merak etme.Ya oof şaka mısın ilgin dahilinde değilse muhalefette olmasan
Karşı olduğunuz ya da muhatabı olmadığınız konulara cevap yazma yükümlülüğünüz olmasa keşke
Konu zeka ile ilgili ki üye olurken kuralları anlamayan biri anlamaz onu daKarşı olduğunuz ya da muhatabı olmadığınız konulara cevap yazma yükümlülüğünüz olmasa keşke
Birazdan muhalef
Zeka ne alaka ya, insan üstüne vazife olmayan şeylere karışmamalı ki bu sosyal medya için de reel hayat için böyle olmalı, siz ve sizin gibilere sadece tavsiye buKonu zeka ile ilgili ki üye olurken kuralları anlamayan biri anlamaz onu da
Bu başlık altında,böyle bir konu acamazsiniz.Site kurallarına aykırı,daha nasıl anlatalım?Zeka ne alaka ya, insan üstüne vazife olmayan şeylere karışmamalı ki bu sosyal medya için de reel hayat için böyle olmalı, siz ve sizin gibilere sadece tavsiye bu
Aykırıysa kaldırılır zatenBu başlık altında,böyle bir konu acamazsiniz.Site kurallarına aykırı,daha nasıl anlatalım?