merhaba, kendisine geçen sene 4 işlem yaptırdım, hiçbiri tutmadı.10 bin tl ye yakın param gitti, ayrıc akendisi son derece kaba ve ulaşılması zor bir insan.Merhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim öncelikle. Medyum Ali Gürses varmış baya araştırdım çoğu yerde olumlu şeyler yazmışlar ama güvenemiyorum çok dolandırıcılik var bilirsiniz merak ettiğim Ali Gürsese işlem yaptiran veya tanıdığı biri işlem yaptiripda olumlu veya olumsuz ne sonuç alan varmı cidden Allah kimseyi zor duruma düşürmesin öncelikle bunu soylim bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Allah kimseyi zor duruma düşürmesin,dolandırıcı çok dikkat edin amanMerhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim öncelikle. Medyum Ali Gürses varmış baya araştırdım çoğu yerde olumlu şeyler yazmışlar ama güvenemiyorum çok dolandırıcılik var bilirsiniz merak ettiğim Ali Gürsese işlem yaptiran veya tanıdığı biri işlem yaptiripda olumlu veya olumsuz ne sonuç alan varmı cidden Allah kimseyi zor duruma düşürmesin öncelikle bunu soylim bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Yazık olmuş ama şunu bilin dolandırıcı olmayan medyum yokmerhaba, kendisine geçen sene 4 işlem yaptırdım, hiçbiri tutmadı.10 bin tl ye yakın param gitti, ayrıc akendisi son derece kaba ve ulaşılması zor bir insan.
merhaba, kendisine geçen sene 4 işlem yaptırdım, hiçbiri tutmadı.10 bin tl ye yakın param gitti, ayrıc akendisi son derece kaba ve ulaşılması zor bir insan
sonuç ne oldu paylaşırsan sevinirimbende vefk yaptırdım yeni geldi
daha uygulamalara geçmedim dün geldi ve bissürü talimat verdi regli döneminde uygulama yapma dedi onun için başlamadım duası felan var çünküsonuç ne oldu paylaşırsan sevinirim
Kime yaptırdınız acabaya erkek arkadaşım birden bana sana oln sevgi aşkım bitti ayrılalım dedi zaten aldatmıştıda bende tekrar sevsin diye aşkla bağlama vefki yaptırdım dün geldi
merhaba, kendisine geçen sene 4 işlem yaptırdım, hiçbiri tutmadı.10 bin tl ye yakın param gitti, ayrıc akendisi son derece kaba ve ulaşılması zor bir insan.
Merhaba özelden bana ulaşabilir misiniz çok acilya erkek arkadaşım birden bana sana oln sevgi aşkım bitti ayrılalım dedi zaten aldatmıştıda bende tekrar sevsin diye aşkla bağlama vefki yaptırdım dün geldi