• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medyum Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaz mı..
Yaz,veriyorum adresi..
Pamukkale acitmaz,lavman yapılır kabızlık giderilir... 🤣 Serdar Ortaç sizi andı..
Tövbeler olsun..

Medyumlarla,falcılarla Allahın yasakladığı işlerle alacağınız iyi sonuç sizi nereye kadar götürebilirki sonrası daha kötü olur her ne sıkıntınız isteğiniz varsa Allahtan isteyin verirse verir vermezse kaderim bu deyin geçin dünya menfaatleri için kalıcı olan ahiret hayatınızı mahfetmeyin

Hmmmm
Cinli perili işler diyosun
Dikkat et Palu ailesine dönmesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gittim , 1800 lü yıllarda bir üflemiş beni abovvvvvvv gözümü açtığımda 2023 senesine gelmişiz, hala medyuma inananlar var.:rapci:

Adam, her türlü derdinize profesyonel çözümler demiş; kendini sınırlamamış. :ıslık: :KK70:
Göbeğe yazi yazmaktan,idrar kanallarini pipiyle açmaya kadar her türlü hizmeti veriyor demek ki..
Tedirgin oldum.
Ayrıca seni her gördüğümde aklıma neden Müge Anlı geliyor.. 🤔

Göbeğe yazi yazmaktan,idrar kanallarini pipiyle açmaya kadar her türlü hizmeti veriyor demek ki..
Tedirgin oldum.
Ayrıca seni her gördüğümde aklıma neden Müge Anlı geliyor.. 🤔

Google'a medyum yazıp görsellere basınca face'teki bir sayfa çıkıyor. Sayfa adını da "sahtekar medyum ifşa" koymuşlar. :KK70: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back