Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar medobiotin kulanan var mı aramızda kızlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben kullandım hiç bi işe yaramadı. zaten piyasadan kaldırılmış.eczacının elinde kalan en sonuncusunu almıştım.(bütün cumartesimi o hapı aramakla geçirmiştim.)sonuç 0

medobiotin diğer biotin tabletlerine göre çok çok iyi.ben kullandım çok faydasını gördüm.arkadaşlarıma söyledim onlarda aynı sonucu aldı.yalnız her eczade yok medobiotin.adam hemen solgarın onun bunun öeneriyo direk. ama siz medobiotin kullanın cidden çok farklı.ama ancak 6 aydan sonra gerçeke etkiyi görebiliyorsunuz yani hemen olmuo diyepest etmeyin hanımlar

peki kilo falan yaptı mı ne kadar kullandın bırartıkan sonra nasıl oldu biraz bilgilendirir misin canm zahmet olmazsa

ben kullanıyorum ve çok memnunum..piyasadan kaldırılmadı,sadece adında bir değişiklik yaptılar.
sonuçta b vitamini ve fazlası idrar yolu ile atılıyor.
saç,cilt ve tırnak için çok faydalı.
benim uzamasına da etki etti saçlarımın.

kızlar fiyatı ne kadar bunun
reçeteyle filan alınabiliyor mu
ben de bi denemek istiyorum ama:44:

Ben kullanmıştım.Bulunmuyor diye biyotine geçtim.Kilo yapmaz.Ama hemen de etki etmez.Ancak 3 aydan sonra etki eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…