Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saçma gelecek söylediklerim belki ama bence youtubeden hiç denemeyin. Enerji alanınızı bozuyorsunuz. Kötü enerjiler varlıklar sızıyor hayatınıza. Vesveseler takıntılar yerleşiyor.
Saçma gelecek söylediklerim belki ama bence youtubeden hiç denemeyin. Enerji alanınızı bozuyorsunuz. Kötü enerjiler varlıklar sızıyor hayatınıza. Vesveseler takıntılar yerleşiyor.
Kötü varlık demedim enerji dedim. Bazı youtube kanalları kötü enerji getiriyor bana öyle oldu mesela alfa,beta vsvs beyin dalgaları var onlar harika iyi geliyor ama bazı enerji uzmanları var onları dinleyince ,kötü enerji geliyor enerjiniz düşüyor.bana öyle oldu, belki size olmaz denemek gerekir
Kötü varlık demedim enerji dedim. Bazı youtube kanalları kötü enerji getiriyor bana öyle oldu mesela alfa,beta vsvs beyin dalgaları var onlar harika iyi geliyor ama bazı enerji uzmanları var onları dinleyince ,kötü enerji geliyor enerjiniz düşüyor.bana öyle oldu, belki size olmaz denemek gerekir
Ben de bu konulara cok ilgiliyim. Theta bilincaltı dili access gibi. En iyisi bir uzman esliginde devam etmek. Youtube da guvenilir insanları takip etmek de iyi tabi ama herkesi degil. Halil atabicakci ..recep ozer i tavsiye ederim mesela