merhaba kızlar.yine ben.9 gün önce medistate hastanesinde doğum yaptım.özay beye gidiyordum yazmıştım daha önce.saat 13.00 gibi doğum işaretim geldiğinde özay beyi aradım ama ankaradaymış.çok üzülerek hastanenin yolunu tuttum.hastanede bana ilk muayeneyi sultan hanım yaptı.bebeğin kilosunun 4200 olduğunu ve kesinlikle normal doğum yapamayacağımı omzunun takılacağını falan filan dedi.hemen sezeryana alıcam dedi.moralim bozuldu.çünkü ilk doğumumu normal yapmıştım.ve bunuda normal çok istiyordum.tam işlemler için odadan ayrılıyoduk birde sadiye erenin beni muayene edeceğini ve doğum şekline ortak karar alacaklarını söylediler.allah gönderdi bana sadiye hanımı.allah razı olsun.bana çatımın güzel olduğunu normal doğum için bekleyelim dedi.beni odaya çıkardılar 2 saatte bir nts ye bağladılar.cihazda git gide sancılarım çoğalmaya başladı,heyecandanmıdır nedir bende sancı hissi yoktu :).akşam saat 23.00 te epidural takılmak üzere doğumhaneye indim.ameliyathanede hazır bekletildi.herhangi bir terslik olursa diye.allaha şükür gerek kalmadı.epiduralim takıldı ve bir müddet sonra doğum başladı.sadiye hanımın anne gibi davranması,o güler yüzü bana okadar yardımcı olduki anlatamam size.sanki 9 ay boyunca sadiye hanıma gitmişim gibi okadar yakındı bana.çok sevdim kendisini ve herkese de bu candanlığını dile getiriyorum..ve bebeğim dünyaya geldi.4670 gr. ve ben bebeğimi bir tek dikişim olmadan normal doğumla dünyaya getirdim.özay beyde ertesi gün sabah beni ziyarete geldi tebrik etti.çok mutlu oldum.hastane personeli,bebek hemşireleri,doğumda yanımda bulunanlar,anestezi uzmanı hepsi çok ilgiliydi.hastene konusunda kimsenin aklında soru işareti kalmasın bence.ben çok memnun kaldım.tüm hamilelerin allah yardımcısı olsun.ben kurtardım hayırlısıyla.darısı sizlerin başına :)
Hamileliğimin başından beri Kadıköy Şifa Hastanesinin Ataşehir şubesine gidiyorum ama açıkcası çok memnun değilim,artık zaman yaklaşıyor ve kendime yeni bir hasten ve doktor arıyorum Medistate Hastanesini önerdiler yorumları da olumlu gibi bakalım randevu alıp gideceğim umarım iyi olur :44:
Sadiye hanım hala orada mı biliyor musunuz ? Sitesinde göremedim ismini. Bir de Doğumda erkek personel girmiş miydi merakımdan soruyorum kusura bakmayınBen 2016 agustos ayında medistate sadiye hanım da doğum yaptım doktorumdanda doğum katında görevli tüm çalısanlardanda allah razı olsun hepsi çok başarılı ve sevgi doluydu...gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
Şadiye hanım hala orada diye biliyorum ve kesinlikle erkek personel girmiyor ve evler hemşireler o kadar tatlı ve ilgililer ki ben çok memnun kaldimgirmiş
Randevumu aldım gideceğim bakalım:) teşekkür ediyorumSa
Şadiye hanım hala orada diye biliyorum ve kesinlikle erkek personel girmiyor ve evler hemşireler o kadar tatlı ve ilgililer ki ben çok memnun kaldim
Hayırlısı ile alın Bebeğinizi insallahRandevumu aldım gideceğim bakalım:) teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?