Medistate Kavacık hastanesinde doğum yapan var mı ?

ben 19 0cak 2012 dogum yaptım medistate hastanesinde daha önceleri özay beye gidiyordum anlaşamdım ve sultan hnm gittim dogumuma 2 hafta kala normalde günüme çok vardı ikiz gebelikti bnmkisi ama tansiyon sorunum oldugu için erkende sezeryana alındım bebekleri biri 1790 diğeride 2.80 dogdu içeride kalsalardı kaybedeceğimi söylediler çok şükür 15 gün küvözde 1 günde yogun bakımda kaldılar çok şükür süt sagıp götürdüm o şekilde beslendi şimdi çok çok ii ve hala emzirerek +günde 2 defa mama takviyesi vererek besliyorum dr olmasa belkide bebeklerime kavuşamazdım özay beyi de kesinlikle tavsiye etmiyorum sebebi hastası yanından ayrılmadan hakkımda atıp tutuyor ayıp yaptığı çok ayıp....

Hamileliğimin başından beri Kadıköy Şifa Hastanesinin Ataşehir şubesine gidiyorum ama açıkcası çok memnun değilim,artık zaman yaklaşıyor ve kendime yeni bir hasten ve doktor arıyorum Medistate Hastanesini önerdiler yorumları da olumlu gibi bakalım randevu alıp gideceğim umarım iyi olur :44:

31 haftalik hamikeyim hala medistate sadiye hnm gidiyorum her gittigimde minimum 30 dk beklememe ragmen memnunum sanirim

allah analı babalı büyütsün uzun ve güzel ömürlü olsun inşallah canım darısı bana ve diğer hamilelere benim merak ettiğim toplamda ne kadar ödemiş olduğun evim cok yakın oraya ve benım ıcın cok rahat olucak da :)

Daha önceki mesajımda Kadıköy Şifa hastanesine gittiğimi yazmıştım son kontrolümde Medistate yi tercih ettim ve çok memnun kaldım Sultan Hanım'la görüşmemiz olumlu gitti ve ben doğum yapacağım hastaneye nihayet karar verdim ama bunun yanında da Şifa da geçirdiğim haftalara üzüldüm hem dünya kadar paramızı alıp hemde hiçbirşey yapmamışlar bizim için.Bundan sonrası için Medistate'yi tercih edeceğim gibi hastane arayışında olan herkese de tavsiye ediyorum :)

henüz doğum yapmamış olsam da son 5 kontrolumu Sadiye Hn. ile geçirdim. ne kadar endişeli gidersem gideyim her seferinde beni rahatlattı. hem çok açıklayıcı hem de pozitif biri. bakalım doğumda nasıl bir tecrübe edineceğiz.

özel mesaj hakkım olmadığı için buradan cevap verebiliyorum yazdığın soruya. hastaneyi ve sadiye hanımı sormuşsun. ben Sadiye Hnda epidural normal doğum yaptım. açıkçası çok rahat bir doğumdu. sadiye hanım hem insani oldukça rahatlatan biri hem de fazlasıyla tecrübeli. tekrar hamile kalırsım kesinlikle sadiye hanıma giderim.

hastaneden de memnun kaldım. ebeler hemşireler güler yüzlüydü. özellikle elif ebe. refakatçilere bol bol yemek geldi (ama yemekleri çok lezzetli değildi). hastanede küvez olması da buyuk bir avantaj.

inş sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi

merhabalar,

herkese verdiği bilgiler için teşekkür ederim.
umuyorum bu bilgiler tarafsızdır, ben de medistate hastanesine gideceğim inş.
kadıköy şifa çok pahalı olduğundan ve sadiye hanmda kuzenimn eşi doğum yaptığından tercih ettim.
sizinle fikirlerimi paylaşacağım. allah hepimize yardım etsin!

arkadaşlar merhaba,

kısmet olursa haziran ayında doğum yapacağım. evim yakın olduğundan medistate kavacık hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. benim için en önemli kısım doktorun normal doğum yanlısı olması. Dr. Sadiye Eren e gitmeyi planlıyorum okuduğum yorumlardan. Sadiye hanıma muayene olanlar ve doğum yapanlar, tavsiye ediyor musunuz? kafam karışık, Sadiye hanımın randevuları dolu çoğu zaman, önümü<deki haftaya randevu aldım ve gidip kafamdaki tüm soruları sormayı planlıyorum kendisine. cevaplar için şimdiden çok teşekürler

Merhaba Arkadaşlar,
Bende başından beri medistate hast. Sultan Hanım'a gidiyorum. Kendisinden çok memnunum. Açıkçası hastasıyla uzun uzatıya boş boş konuşup kafanızı şişirmiyor. bilmeniz gerekenleri yapmanız gerekenleri söylüyor. Malum gebelikte doktorumuzun bizle uzun uzun konuşup sürekli bizi rahatlatmasını bekleriz. Sultan Hanım iyi bir doktor ama dediğim gibi çok uzun koyu sohbetler beklemeyin. :) Sadiye Hanımı da sık sık görüyorum randevularda çoğu zaman odasında hasta olmadan oturduğunuda gördüm yani çok çok yoğun bir doktor değil. SultanHanım la da sürekli hastalar konusunda irtibat halindeler bir abla kardeş ilişkileri var. Ücretler konusunda da ne çok pahalı ne de çok ucuz sgklı olmama ramen ortalama ödemeler yapıyoruz. Hastanenin odalarını da gezdim. Gayet sakin ve temiz bir hastane.. İnşallah giden herkes memnun kalır ve sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Ben de doğumumu orada yaptım 10 gün önce.
Maşallah kadın doğum doktorlarından, çocuk doktorlarından, hemşirelerden, bebek hemşirelerinden, personelinden çok memnun kaldık.

merhaba bayanlar.
ben 5. ayıma kadar medistate sadiye hanıma gittim ancak doktoru aradığımda bana kesilikle geri dönüş yapmadı 2-3 gün geçmesine rağmen.sağlık ocağından aradılar tetenoz için ve uçakla seyahat etmem gerekiyordu bunun için aradığımda kesinlikle geri dönüş olmadı buda bende güvensizlik yarattı.bence özellikle kadın doğum dr.ların 7/24 saat telefonları açık ve geri dönüş yapmaları gerekiyor şimdi otağtepe tıp merkezinde Ömer beye gidiyorum mükemmel birisi keşke en başından beri ona gitseymişim hem muayene ücretleri medistateye göre çok uygun... ömer beyin medistateyle anlaşması var orada doğumumu yapacağım..

Merhaba Kızlar,

Ben de hamileliğimin başından beri Medistate hastanesine gidiyorum, işyerime ve evime yakın olduğu için tercih ettim. Doktorum Sultan hanım, şimdilik memnunum. Normal doğum istediğimi söyledim, kendisi de bunun için bekleteceğini söyledi. Bu işler yine son dakikada netleşiyor, hayırlısı olur İnşallah. Doğum fiyatlarını da öğrenmiştim, özel sigorta için sorduk, epidural normal doğum 1.200 lira, epidural sezeryan 2.400 lira demişlerdi. Bebeğin kontrolleri ve normal süreç ile hastanede yatış için bu fiyatlar.

Muayene ücreti de özel sigorta için 22 lira ödüyorum, testlerde değişiyor tabi istenenlere göre. SGK ile muayene ücreti 65 lira sanırım.

Kısacası şu ana kadar olumsuz birşey yaşamadım, gitmek isteyenlere tavsiye ederim.

Ben 2016 agustos ayında medistate sadiye hanım da doğum yaptım doktorumdanda doğum katında görevli tüm çalısanlardanda allah razı olsun hepsi çok başarılı ve sevgi doluydu...gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

Sadiye hanım hala orada mı biliyor musunuz ? Sitesinde göremedim ismini. Bir de Doğumda erkek personel girmiş miydi merakımdan soruyorum kusura bakmayın

Yakin zamanda sadiye hnma giden var mi? Ben o ve semih bey arasinda kararsiz kaldm. Genelde kadin doktorlarla pek ii anlasamam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…