Medistate Kavacık hastanesinde doğum yapan var mı ?

Henüz Yeni Açıldı, Bu Sebepten..
Evet duymuştum, Sağlık Bakanlığı el atacaktı bu işe.
Sen neden üzgünsün?
Böylesi daha iyi değil mi?
Mümkün olduğunca doğal olması güzel aslında.

Bende Normal Doğumdan Korkuyorum..
Sezeryanın Kaldırılması Beni Ürküttü..

Ama Normal Doğumun Her Zaman Destekçisiyim..

Ben Yaklaşık 6. haftadan beri Sadiye Hnm'a gidiyorum herşeyden önce tecrübeli olduğu ve bana güven verdiği için. Biraz yoğun bir hasta trafiği var bu beni ürkütüyor ama herşeyden önce gereksiz bilgilerden ve hurafelerden uzak tutuyor anne adayını ve moral veriyor korkuları bir şekilde uzaklaştırıyor. 3. randevumuza gittik ikili tarama testi yaptı ve sonucuna bakınca başka test yapmıcam sana dedi. Güleryüzlü mü sert mi bilmiyorum ama ablamın kadın hastalıkları doktoruydu onunla şakalaşmalarını ve ablama verdiği komik tavsiyeleri için bende bir sempatiklik uyandırdığı için gittim. SSK'lıya normal doğum 1.400.-TL buna herşey dahil hatta eve gelip bir gün eğitim veriyorlarmış. Sezaryanda 2.100.-TL ben sağlıkla tamamını erdirirsem bu hastanede devam etme kararı aldım başka bir aksilik çıkmazsa. Herkesede tavsiye ederim doktoru ve hastaneyi

bende bu hastaneye gidiyorum ve benimde doktorum sultan kavrut.ben çok memnunum doktorumdan.bende kısmet olursa doğumumu orda yapıcam.sen kaç haftalıksın ve bu fiyatları doktorunmu söyledi canım.allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bende sultan hanıma gidiyorum. ikili test için gidicem haftaya acaba siz kaça yaptırdınız ?

bende sultan hanıma gidiyorum. ikili test için gidicem haftaya acaba siz kaça yaptırdınız ?

bende salı günü yaptırıcam ikili testi fiyatını bilmiyorum sen nezaman gidiceksin.fiyat konusunda bilgilendirelim birbirimizi olurmu

Merhaba, bende medistate de geçen hafta 3lü test yaptırdım kan tahlilleri için özel sig. ile ödeme fiyatı 120 tl filandı %20 sine 22 tl ödedim. Ultrason ölçümleri zaten doktorum yaptı o doktor muayinesinde dahildi.. ikilide max bu kadardır sanırım :)

çok teşekkür ederim.sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Benim özel sağlık sigortam var ama karşılamıyor o hastanede 200.-TL'ye yaptırdım SSK lıya özel fiyatla sanırım 3 'lü test ten daha pahalı imiş. Birde doğum fiyatlarını hastanenin yatış servisinden öğrendik.

hastanede bebek için yoğun bakım servisi varmıymış?

yoğun bakım servisini ss karşılıyor mu? küvezlik bir durum olduğunda günlük ücret nedir?

biliyor mıusunuz?

Hastane hakkında pek bi bilgim yok ama Sadiye hanım çok çok uzun yıllardır annemin doktoru bende yakın zamanda ona gideceğim annem gayet memnun çunku tecrübeli bi doktor

minikbeyazbulut ben artık özay beye gitmiyorum. ve kesinlikle de kendisini kimseye tavsiye etmiyorum.
keşke özay bey yerine sultan hanım ya da şadiye hanıma gitseymişim en baştan

mulberry, yeni gördüm mesajını kusura bakma.
Bir sıkıntı mı yaşadın Özay Bey'le ilgili?
Ben de Sultan Hanım'a devam ediyorum ama birkaç günlüğüne bir programa gittiği için şu an benimle Özay Bey ilgileniyor ve yarın aşılamamı yapacak inşallah.
Ben bir sıkıntı yaşamadım kendisiyle ama senin mesajını okuyunca şaşırdım şimdi.
Bu doktor işleri de hep böyle oluyor.
Birinin çok memnun kaldığından öbürü memnun kalmıyor, insan ne yapacağını şaşırıyor. :26:

ARKADAŞLAR KAvacık Medistate hastahanesine giden tüm anne adayları,lütfen dikkat edin, !!!bende bi anne adayıyım ve yeni açılan bi hastahane olmasına ragmen yapılan tahlillerde ve muayenelerde Bagkur olmasına rağmen extra paralar talep ediyorlar.Bu kesinlikle yasal değil!! Lütfen detaylı faturalarınızı alınız hastahaneden ve her detayı sorunuz,ve faturayı mutlaka sağlık bakanlığına kontrol ettiriniz.muayenelere de tek kuruş ödememeniz gerek hamile bayanlar..Sağlık bakanlıgı artık sıkı kontrolde benim başıma geldi siz herşeyin detaylı takipçisi olmanızı tavsiye ediyorum..
herkese hayırlı hamilelikler..

Ekstra para dediğin 12 tl'lik sgk katkı payı mı?
Ben de geçen gün tv'de seyrettim, hamilelerin bütün muayene ve tetkiklerinin ücretsiz olması gerekiyormuş.
Ama hiçbir hastanede böyle bir şey görmedim ben, bütün özel hastaneler sgk farkını alıyor.
Yasada bir açık varmış, onu kullanıyorlarmış galiba, öyle diyordu haberde.

yok o değil,ben sadece tahlil yaptırmaya gittim benden muayene ücreti aldılar ve her yerde SGK lı 50 lira olan ikili test fiyatını 200 TL olarak aldılar,60 lirada muayene dediler ama ben sadece kan verdim,ultrason yok muayene veya kontrol yok , evet hamilelerden ücret alınmaması gerekiyo ama alıyolar (onlar tamtersini anlamış herhalde yasanın,hamilelerden fazla para alın diye anlamışlar). şimdi muayene ücretini geri ödemeye karar verdiler ama tahlil ücreti olan 200 tl farkı yi geri ödemiyorlar,birde kapımıza broşür bırakkıp hasta arıyorlar ama oraya gittiğinde hasta ediyorlar böyle yapa yapa..
Sizde karşılaşırsanız böyle şeylerle Sağlık bakanlığı şikayet no 184 ü arayın arkadaşlar..

hamilelik zaten yeterince masraflı ve zor bür süreç bu daha da zorlaştırmasın insanlar
hamiş hamiş kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..

Ameliyat ve operasyonlarda benim gördüğüm en uygun fiyatlı özel hastane orası ama tahlil ve tetkikleri öyle değil herhalde, bilemiyorum.
Maalesef bunun gibi durumlar olabiliyor özel hastanelerde.
Dikkatli olmak gerek, kimsenin kimseyi mağdur etmeye hakkı yok.
Sanırım hamilelere ücretsiz muayene olayı da doğru bir haber değil.

Dr. Sadiye hanım. zeynep kamil hast. eski başhekimi idi diye hatırlıyorum. çok iyi bir doktordur.... kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba, 39 haftalık hamileyim, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3 aydır Sadiye Hanım'a gidiyorum, inşallah yakın zamanda kolay bir şekilde doğururum.Sadiye Hanım çok sempatik ve tecrübeli, hastayla arasında mesafe olmuyor, müdahil bir doktor olması haşuma gidiyor, mesela benim troidim az çalışıyormuş ama bundan önceki gittiğim doktorlar faketmediler bunu gebelğin başındaki testlerimi götürdüğümde farketti, hamilelikte saçlarınız çok güzel olur derler ya benimkiler normalden daha kötüydü ama troid hapı kullanmaya başlayınca düzeldi, çok yüksek bir değer çıkmamıştı testte ama bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi.vitamin kalsiyum vs gibi şeyleri de sizin ihtiyacınıza göre veriyor, kısacası memnunun kendisinden, , inşallah doğumum da güzel geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…