Medistate Kavacık hastanesinde doğum yapan var mı ?

adeline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
1
0
36
İstanbul
35 haftalık hamileyim. Kavacık medistate hastanesinde Dr. Sadiye Eren' e giden var mı ? Bir kere muayaneye gittim çok pozitif bir doktor ve normal doğuma yönlendiriyor. Ama ne hastane hakkında ne de doktor hakkında bir bilgim yok. Kafam biraz karışık yeni bir hastane olduğu için bilgi bulmakda zorlanıyorum .Aslında başka bir yere gidiyorum düzenli olarak ama o doktorum beni normal doğum konusunda cesaretlendirmedi. Bu yüzden biraz kararsız kaldım . Bu hastaneye veya bu doktora giden varsa bilgi verirseniz çok sevinirim .
Şimdiden teşekkürler.

Ben de medistate de doğum hakkında araştırma yapıyorum bende normal doğum istiyorum,prf özay oral adını duyuyorum.. bilgisi olanlar yorum yazarlarsa cok memnun olurum.. Size de hayırlı hamilelik diliyorum sevgili adaline.

Merhabalar.ben 38hafta 5 günlük hamileyim.kavacık medistate hastanesine gidiyorum.hastane yeni olmasına rağmen ilgi alaka güzel.Ben Prf.Dr.Özay Oral'a gidiyorum.mükemmel bir insan.bu benim ikinci doğumum olacak.ilk çocuğumu başka bir hastanede bayan drda yapmıştım.bu hastanede Özay beye gitmek istedim.çok candan bir insan.kendimi yanında rahat hissediyorum.her soruma muhakkak açıklayıcı cevap veriyo.paylaşmak istedim allah tüm hamilelere hayırlı doğumlar versin.

Bilgilerin icin tesekkürler,Dr. Özay beyle ilgili bilgileri bizimle paylaşmaya devam ederseniz cok seviniriz ..sevgiler

Ben 15 Aralıkta Sadiye Eren'e randevu aldım. Eskiden Zeynep Kamil Hastanesinde Şef imiş ve çok tecrübeli olduğunu duydum evimede 10 dk uzaklıkta olduğu için oraya gitmeyi düşünüyorum. SSK'lıya muayne ücreti 52.-TL Özel sağlık sigotası 10.TL miş. Normal vizite ücreti 120.-TL

Arkadaşlar merhaba,

ben de 33 haftalık hamileyim. Ben de Medistate Kavacık Hastanesinde Özay beye gitmeye başladım. Ama kafama takılan bir konu var; hastanenin internet sitesinden yapılan doğum sayısına baktığımda çok düşük olduğunu gördüm. 40 gün içerisinde toplam 23 doğum yapılmış. Medipol hastanesinin sitesine baktığımda 30 gün içinde 117 adet doğum yapılmış. Neden Medistate hastanesinde yapılan doğum sayısı bu kadar az? İnsanlar hastaneyi mi tanımıyor da gitmiyor yoksa hastanenin bilmediğim bir sıkıntısı mı var?

bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim..

iyi günler..

Canım, hastane daha çok yeni olduğu için fazla bilinmiyor.
1-2 sene önce açılmış.

hastane açılalı daha bir sene bile olmadı. bu çok normal.

bende özay beye gidiyorum. ama hamile değilim

Konu Başlığınızı Görünce Duyduğum Bir Olayı Anlatmak İstedim..
Bir Arkadaşım Hep Orada Yaptırdı Kontrolleri v.s. Herşeyi..
Doğum Yapacağı Gün Doktoru Doğuma Gelmedi..
Sebepte Saatin Geç Olması

Doktorun adını biliyor musunuz?
Bir de ben hiç doğum yapmadığım için soruyorum, doktorunuz doğum hangi gün saat kaç olursa olsun gelmek zorunda mı oluyor özel hastanelerde?

Doktorun adını biliyor musunuz?
Bir de ben hiç doğum yapmadığım için soruyorum, doktorunuz doğum hangi gün saat kaç olursa olsun gelmek zorunda mı oluyor özel hastanelerde?

Hayır Bilmiyorum

Gelmek Zorunda..
Çünkü 9 Ayını O Doktorla Geçiriyorsun..
Samimi Oluyorsun, Sana Güven Veriyor..

Hayır Bilmiyorum

Gelmek Zorunda..
Çünkü 9 Ayını O Doktorla Geçiriyorsun..
Samimi Oluyorsun, Sana Güven Veriyor..

Anladım, demek ki bunu doktora özellikle sorup teyit etmek, söz almak gerek.
Acaba bazı doktorların sezeryana yönlendirmesinde bu da etkili oluyor mudur?
Ne de olsa günü saati belli oluyor önceden.

Anladım, demek ki bunu doktora özellikle sorup teyit etmek, söz almak gerek.
Acaba bazı doktorların sezeryana yönlendirmesinde bu da etkili oluyor mudur?
Ne de olsa günü saati belli oluyor önceden.

Artık Sezaryanı Kaldırıyorlar..
Öyle Kolay Değil Sezaryan Yapmak..
''Ben Sezaryan Olacağım'' Diyemiyorsun..
''Ona Ben Karar Veririm'' Diyorlar

Artık Sezaryanı Kaldırıyorlar..
Öyle Kolay Değil Sezaryan Yapmak..
''Ben Sezaryan Olacağım'' Diyemiyorsun..
''Ona Ben Karar Veririm'' Diyorlar

Evet duymuştum, Sağlık Bakanlığı el atacaktı bu işe.
Sen neden üzgünsün?
Böylesi daha iyi değil mi?
Mümkün olduğunca doğal olması güzel aslında.

benim de korkum bu zaten. doktoruna güveniyorsun ama doğum sancım vs.. gece geldiği için doktor doğumuna girmiyor giremiyor. bu bana doğru gelmiyor. bence doğum yapılacak hastanede gece de sürekli bir kadın doğum doktoru nöbetçi olmalı. doğum için hastaneye gittiğinde kendi doktorun gelene kadar müdehale edilmesi gereken bir durum varsa onun müdehale etmesi gerekiyor.
aksi takdirde gece doğum için hastaneye gidildiğinde doktor bulamayacaksan, hiç bilmediğin bir hastanede hiç bilmediğin bir doktorla doğum yapacaksan bir doktora ve bir hastaneye bağlı kalmanın ne anlamı var

merhaba kızlar.yine ben.9 gün önce medistate hastanesinde doğum yaptım.özay beye gidiyordum yazmıştım daha önce.saat 13.00 gibi doğum işaretim geldiğinde özay beyi aradım ama ankaradaymış.çok üzülerek hastanenin yolunu tuttum.hastanede bana ilk muayeneyi sultan hanım yaptı.bebeğin kilosunun 4200 olduğunu ve kesinlikle normal doğum yapamayacağımı omzunun takılacağını falan filan dedi.hemen sezeryana alıcam dedi.moralim bozuldu.çünkü ilk doğumumu normal yapmıştım.ve bunuda normal çok istiyordum.tam işlemler için odadan ayrılıyoduk birde sadiye erenin beni muayene edeceğini ve doğum şekline ortak karar alacaklarını söylediler.allah gönderdi bana sadiye hanımı.allah razı olsun.bana çatımın güzel olduğunu normal doğum için bekleyelim dedi.beni odaya çıkardılar 2 saatte bir nts ye bağladılar.cihazda git gide sancılarım çoğalmaya başladı,heyecandanmıdır nedir bende sancı hissi yoktu :).akşam saat 23.00 te epidural takılmak üzere doğumhaneye indim.ameliyathanede hazır bekletildi.herhangi bir terslik olursa diye.allaha şükür gerek kalmadı.epiduralim takıldı ve bir müddet sonra doğum başladı.sadiye hanımın anne gibi davranması,o güler yüzü bana okadar yardımcı olduki anlatamam size.sanki 9 ay boyunca sadiye hanıma gitmişim gibi okadar yakındı bana.çok sevdim kendisini ve herkese de bu candanlığını dile getiriyorum..ve bebeğim dünyaya geldi.4670 gr. ve ben bebeğimi bir tek dikişim olmadan normal doğumla dünyaya getirdim.özay beyde ertesi gün sabah beni ziyarete geldi tebrik etti.çok mutlu oldum.hastane personeli,bebek hemşireleri,doğumda yanımda bulunanlar,anestezi uzmanı hepsi çok ilgiliydi.hastene konusunda kimsenin aklında soru işareti kalmasın bence.ben çok memnun kaldım.tüm hamilelerin allah yardımcısı olsun.ben kurtardım hayırlısıyla.darısı sizlerin başına :)

merhaba bende sultan hnm gidiyorum herkesin kendi tercihi tabiki bende daha önce özay beye gidiyordum ama anlaşamadık sultan hnm gitmeye başladım şuan için çok memnun kaldım

herkese merhaba, bende medistate kavacık hast.e devam ediyorum, doktorum Özay Oral. Hast.den ve doktorumdan memnunum, eylul ayında yakın bi ark. orada doğum yaptı hizmet ve gördüğü muameleden çok memnun oda..

mulberry, Özay Bey'in muayene ücreti ne kadar?
Benim de yarın Sultan Hanım'a randevum var.
Bebek için görüşeceğim ben de inşallah.

merhaba bende sultan hnm gidiyorum herkesin kendi tercihi tabiki bende daha önce özay beye gidiyordum ama anlaşamadık sultan hnm gitmeye başladım şuan için çok memnun kaldım

minikbeyazbulut ben artık özay beye gitmiyorum. ve kesinlikle de kendisini kimseye tavsiye etmiyorum.
keşke özay bey yerine sultan hanım ya da şadiye hanıma gitseymişim en baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…