Arkadaşlar merhaba,
ben de 33 haftalık hamileyim. Ben de Medistate Kavacık Hastanesinde Özay beye gitmeye başladım. Ama kafama takılan bir konu var; hastanenin internet sitesinden yapılan doğum sayısına baktığımda çok düşük olduğunu gördüm. 40 gün içerisinde toplam 23 doğum yapılmış. Medipol hastanesinin sitesine baktığımda 30 gün içinde 117 adet doğum yapılmış. Neden Medistate hastanesinde yapılan doğum sayısı bu kadar az? İnsanlar hastaneyi mi tanımıyor da gitmiyor yoksa hastanenin bilmediğim bir sıkıntısı mı var?
bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim..
iyi günler..
Arkadaşlar merhaba,
ben de 33 haftalık hamileyim. Ben de Medistate Kavacık Hastanesinde Özay beye gitmeye başladım. Ama kafama takılan bir konu var; hastanenin internet sitesinden yapılan doğum sayısına baktığımda çok düşük olduğunu gördüm. 40 gün içerisinde toplam 23 doğum yapılmış. Medipol hastanesinin sitesine baktığımda 30 gün içinde 117 adet doğum yapılmış. Neden Medistate hastanesinde yapılan doğum sayısı bu kadar az? İnsanlar hastaneyi mi tanımıyor da gitmiyor yoksa hastanenin bilmediğim bir sıkıntısı mı var?
bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim..
iyi günler..
hastane açılalı daha bir sene bile olmadı. bu çok normal.
bende özay beye gidiyorum. ama hamile değilim
Konu Başlığınızı Görünce Duyduğum Bir Olayı Anlatmak İstedim..
Bir Arkadaşım Hep Orada Yaptırdı Kontrolleri v.s. Herşeyi..
Doğum Yapacağı Gün Doktoru Doğuma Gelmedi..
Sebepte Saatin Geç Olması
Doktorun adını biliyor musunuz?
Bir de ben hiç doğum yapmadığım için soruyorum, doktorunuz doğum hangi gün saat kaç olursa olsun gelmek zorunda mı oluyor özel hastanelerde?
Hayır Bilmiyorum
Gelmek Zorunda..
Çünkü 9 Ayını O Doktorla Geçiriyorsun..
Samimi Oluyorsun, Sana Güven Veriyor..
Anladım, demek ki bunu doktora özellikle sorup teyit etmek, söz almak gerek.
Acaba bazı doktorların sezeryana yönlendirmesinde bu da etkili oluyor mudur?
Ne de olsa günü saati belli oluyor önceden.
Artık Sezaryanı Kaldırıyorlar..
Öyle Kolay Değil Sezaryan Yapmak..
''Ben Sezaryan Olacağım'' Diyemiyorsun..
''Ona Ben Karar Veririm'' Diyorlar
Ben 15 Aralıkta Sadiye Eren'e randevu aldım. Eskiden Zeynep Kamil Hastanesinde Şef imiş ve çok tecrübeli olduğunu duydum evimede 10 dk uzaklıkta olduğu için oraya gitmeyi düşünüyorum. SSK'lıya muayne ücreti 52.-TL Özel sağlık sigotası 10.TL miş. Normal vizite ücreti 120.-TL
Konu Başlığınızı Görünce Duyduğum Bir Olayı Anlatmak İstedim..
Bir Arkadaşım Hep Orada Yaptırdı Kontrolleri v.s. Herşeyi..
Doğum Yapacağı Gün Doktoru Doğuma Gelmedi..
Sebepte Saatin Geç Olması
mulberry, Özay Bey'in muayene ücreti ne kadar?
Benim de yarın Sultan Hanım'a randevum var.
Bebek için görüşeceğim ben de inşallah.
merhaba bende sultan hnm gidiyorum herkesin kendi tercihi tabiki bende daha önce özay beye gidiyordum ama anlaşamadık sultan hnm gitmeye başladım şuan için çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?