Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkMedistate Kavacık hastanesinde dogum yapan varsa bilgi lutfen
Merhabalar, 20+5 haftalik hamileyim ve kavacik medistate hastanesine gidiyorum doktorumdan cok memnunum fakat hastanede dogum yapan varsa deneyimlerini paylasmasini isterim. Dogum fiyatlari oldukca yuksek, verdikleri hizmet de iyi olmali yardimci olabilirseniz cok sevinirim...
Merhaba gamze2006, ben bir yıl önce doğumumu Medistate'te yaptım. Gerçekten ilgi alaka muhteşemdi. İlk doğumum olacağı için endişeliydim ama uzman hemşireler ve sevgili doktorum tüm kaygılarımı en aza indirdi. Tavsiye ederim :)
Ben 1 hafta once dogun yapanlarin yattigi bolumu gezdim . Hemsireler ayrintili bilgi veriyorlar odalar doluydu ama disaridan baktim genis ve ferahti. heryer susluydu gitmenizi tavsiye ederim.
E="biyoist, post: 37391950, member: 618746"]Bu fiyat normal doğum için mi geçerli. Çok yuksek değil mi [/QUOTE] Eveta Evet maalesef.benim arkadaslardan duydugum rakam bu