• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Medistate Kavacık hastanesinde dogum yapan varsa bilgi lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ZO2718

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
1.258
2.138
208
41
Merhabalar, 20+5 haftalik hamileyim ve kavacik medistate hastanesine gidiyorum doktorumdan cok memnunum fakat hastanede dogum yapan varsa deneyimlerini paylasmasini isterim. Dogum fiyatlari oldukca yuksek, verdikleri hizmet de iyi olmali yardimci olabilirseniz cok sevinirim...

Merhaba gamze2006, ben bir yıl önce doğumumu Medistate'te yaptım. Gerçekten ilgi alaka muhteşemdi. İlk doğumum olacağı için endişeliydim ama uzman hemşireler ve sevgili doktorum tüm kaygılarımı en aza indirdi. Tavsiye ederim :)

Betul cok tesekkurler cevabin icin. Cocugunu saglikla buyut insallah. Sadiye hanima gidiyorum ilgisi mukemmel cok memnunum doktorumdan ,tabi doktorla bitmiyor is. Normal mi yapmistin dogumunu paylasabilirmisin

arkadaşım yakınlarımdan
3 bebek orada dünyaya geldi.sadiye hanimda hemde..çokk memnunlardı..yalnız doğum fiyatları nerdeyse 5bin falan.

Benim de orada olacak inşaAllah ve ben de çok merak ediyorum nasıl bir hizmet var. Keşke daha ayrıntılı bilgi yazılsa :(

Benim de orada olacak inşaAllah ve ben de çok merak ediyorum nasıl bir hizmet var. Keşke daha ayrıntılı bilgi yazılsa :(
Ben 1 hafta once dogun yapanlarin yattigi bolumu gezdim . Hemsireler ayrintili bilgi veriyorlar odalar doluydu ama disaridan baktim genis ve ferahti. heryer susluydu gitmenizi tavsiye ederim.

E="biyoist, post: 37391950, member: 618746"]Bu fiyat normal doğum için mi geçerli. Çok yuksek değil mi :KK57:[/QUOTE]
Eveta Evet maalesef.benim arkadaslardan duydugum rakam bu

Back
X