Medipolde doum yapan var m?

nermintek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
5
0
merhaba ben 16 haftalık gebeyim medi,pol hastanesine gidiyorum kontroller için hastane hakkında bilgisi olan varmı? doğum yapan varmı ? ücretleri ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim bu ararada ilk bebeğim teşekkür ederim.CADIARZU

mrb arkadaşlar benımde dr.um dısardan ama medipolde doğum yapmak istiyorum 1500ytl ssklı ssksız 2500ytl sanrm tel.la bılgı almıştım kısmetse cmt.kontrolum var kontrol dönüşü medipole uğramak istiyorum.neler gereklı öğğrenmem lazım...

arkadaşlar bende nasip olursa medipolde yapacağım orda yapmış olan arkadaşlar bilgi verebilirlermi süslemelerden tutunda hemşirelerin ilgisi falan biraz bilgi verirmisiniz bebeğiniz yanınızdamı oluyor alıyorlarmı yada ne bileyim memnunmusunuz doğumunuzudan doktorunuz kimdi ??? şuan bu bilgilere ihtiyacımız var yardımcı olursanız seviniriz

Arkadaşlar bende medipol Hakan Beye randevu almaya çalışıyorum ama en erken 15 gün sonrasına veriyor ve bende 23 haftalık hamileyim 2.düzey ayrıntılı ultrason çektirmem gerekiyor bir hafta içinde çok kararsız kaldım

Arkadaşlar bende medipol Hakan Beye randevu almaya çalışıyorum ama en erken 15 gün sonrasına veriyor ve bende 23 haftalık hamileyim 2.düzey ayrıntılı ultrason çektirmem gerekiyor bir hafta içinde çok kararsız kaldım

Ben de Hakan bey de yaptırmıştım, bir ay önceden randevu alabilmiştim. İki kardeşim Koşuyolu görünteleme merkezinde yaptırdı. Sonra karşılaştırdığımda Koşuyolu göürünteleme merkezinin daha iyi olduğu sonucuna vardım. Çünkü Hakan bey bana en fazla 10 dk zaman ayırdı ve cihazlar eskiydi ve elime verdiği ultrason görüntülerini ise çok kapsamlı bulmadım. İlla Hakan bey demiyorsan bence boşyere 15 gün bekleme.

X