Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yokmu arkadaşlarMerhabalar medipol.mega Bağcılar da tüp bebek yaptiran varmı ?
Kimse yok muKimse yokmu arkadaşlar
Cok teşekkür ederimNokta dahi olsa bırakın yukarı çıksın bazen altlarda kalıyor görünmüyor benim bilgim yok yukarı çıksın diye yorum yapıyorum dilerim istediğiniz sonuca ulaşırsınız inşallah
Rica ederim keşke size yardımcı olabilseydimCok teşekkür ederim
Ah keşke valla bir hekim arayisindayim kime gidicem karar veremedim bende Medipol de de tüp bebek olan burda paylaşım yapan da göremedimRica ederim keşke size yardımcı olabilseydim
İnşallah işinin Ehl-i vicdanlı merhametli işinde uzman başarılı bir ekipe denk gelirsiniz inşallahAh keşke valla bir hekim arayisindayim kime gidicem karar veremedim bende Medipol de de tüp bebek olan burda paylaşım yapan da göremedim
Bende şuan arayış içindeyim Bağcılar'da oturuyorum bendeMerhabalar medipol.mega Bağcılar da tüp bebek yaptiran varmı ?
Ahh ahh kader arkadasim :) valla medipol.ile görüştüm bugün aslinda mantıklı ama referans yok işte bulamiyorum maddi olarak da iyiBende şuan arayış içindeyim Bağcılar'da oturuyorum bende
Aşılama fiyatı ne kadar acaba bilgi aldıysan banada bilgi verirmisin ben daha önce devlet hastanesinde tüp bebek yaptım pozitif oldu ama düşükle sonuçlandı aslında çok memnun kaldım ordan şuan ikinci tüp bebek düşünüyorum ama erken mi karar veremiyorumAhh ahh kader arkadasim :) valla medipol.ile görüştüm bugün aslinda mantıklı ama referans yok işte bulamiyorum maddi olarak da iyi