Medipol ve Yunus Emre'de Doğum Tavsiyesi

ruyadayim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
3
0
34
Merhaba,
hamileliğimde 10.haftaya girdim ve şimdiye kadar gittiğim doktoru değiştirip doğuma kadar olan süreci gecireceğim hastane ve doktoru arıyorum. Siteyi epeyce araştırdım ve bütün araştırmalarım sonucu mesafe olarak yakın sayılan ve övgüsü de çok olan Koşuyolu'ndaki MEDIPOL ya da Üsküdar'daki YUNUS EMRE Hastaneleri'nden birisini seçeceğim gibi. Bu aralar kontrolüm geldiği için 1-2 gün içinde belirleyerek randevu almam gerekiyor çoğu iyi doktor epey yogun malum.

Bu iki hastane arasında hangisi daha tavsiye edilir sizce? Normal doğum için hastane koşulları ve bebeğin doğumu sonrası olası gereklilikler için yeterli midir? Fiyat farkı fazla yok gibi ve sigortam karşıladığı için sıkıntı da olmaz inşallah zaten.

MEDIPOL Hastanesinde:
- Selma Nihan KARAKAYA
- Sinem AY BEDEN

YUNUS EMRE Hastanesinde:
- Nazife MİÇOZKADIOĞLU
- Selma SONGÜLALP

Bu doktorları gördüm en çok tavsiye edilenler arasında. Normal doğum düşündüğüm için beni destekleyecek ve sezeryana zorlamayacak birisi olsun istiyorum. Tabi normal doğumun zamanı belli olmadığından mutlaka gelmeye çalışacak da bir doktor olursa güzel olur.

Bir de son olarak Koşuyolu'ndaki ACIBADEM Hastanesi de vardı listemde aslında. Ama ücreti biraz daha tuzlu ve 1 aylık olası bir erken doğumda sigortamın karşılamama ihtimalinden dolayı Acıbadem'e çok cesaret edemiyorum. Orda da şu doktorlar tavsiye ediliyor gibi:
- Habibe SEYİSOĞLU
- Gül TELCİ

Lütfen tavsiyelerinizi, bilip duyduklarınızı ve tecrübelerinizi paylaşın ki randevumu alıp bir an önce yeni ve inşallah doğumuma da girecek olan doktorumla düzenli kontrollerime başlayayım artık..

Ben daha 5 haftalık hamileyim.medipol de devam edeceğim büyük ihtimal.selma nihan karakaya dr um.ben tavsiye üzerine gidiyorum.kendisiyle daha bi defa görüşebildim.medipolde doğum yapan çok arkadaş ve akrabam var.ben memurum ve özel sağlık sigortam yok.fiyat çok da yüksek değil ama testleri,tahlilleri burada yaptırmayı düşünmüyorum.çünkü bi kan tahliline 78 lira aldılar

Arkadaşlar önceleri bende çevremde duyduklarımdan dolayı doğumdan çok korkuyordum. Fakat hamile olduktan sonra ciddi olarak bu konuyu araştırmaya başladım. Ülkemizdeki ve diğer ülkelerdeki istatistikleri inceledim. Mağlesef ülkemiz sezeryan oranının en üst oranda olduğu ülkelerin başında geliyor. gelişmiş ülkelere baktığımızda ise Normal doğum oranlarının %90 ların üstünde olduğu görülüyor. Tabi bunda paraya dayalı sistemin etkisi büyük.Ayrıca yasalardan dolayı doktorlar kendilerini güvenceye almak için, aslında normal doğum olabilecek hastaları bile en küçük bir risk almamak uğruna son anda sezeryan yaptırabiliyor.
Aslıda doğum kadının ne kadar muhteşem bir varlık olduğunun bir göstergesi ve bize verilen bir hediye. Ve bu süreci en doğal şekilde gerçekleştirebilmek zaten doğamızda olan bir yetenek. Tıpkı yumurtanın tutunması, rahmin 6 kiloyu geçen kapasitede genişleyerek bebeğimizi, içindeki suyu açılmadan taşıması gibi, normal doğum süreci de allahın yarattığı ve bize sancı ve kasılmalar sırasında ü kutsal gücü verecek bir mucize.
Burada hepimize düşen görev bilinçlenmek, araştırmak, çevremizi arkadaşlarımızı bilgilendirmek, ve Normal doğumun mucizesine inanmak.
Sevgiler...

Arkadşlar medipol için doktor tavsiyelerinizi yaZar mısınız? Malesef cevahir hanm gitti diğerlri hakknda bilgim yok...

Arkadşlar medipol için doktor tavsiyelerinizi yaZar mısınız? Malesef cevahir hanm gitti diğerlri hakknda bilgim yok...
seval patayı kesinlikle tavsiye ederim.nihan karakayayla başladım sonra ondan memnun kalmadım seval hanım a geçtim.iyi ki de geçmişim

seval patayı kesinlikle tavsiye ederim.nihan karakayayla başladım sonra ondan memnun kalmadım seval hanım a geçtim.iyi ki de geçmişim
Bende salı günü nihan karakayaya gidicem memnun kalmazsam seval hanımı düşünüyorm, normal doğum yanlısı olsun istiyorm ya

Ya bende afiyet hastanesine gidiyodum fakat son olanlardan sonra baya bi ilgisizlikle karsilastim ve doktor arayisi icindeyim. Aile hekimim bana yunus emre hastanesinde selma hanimi tavsiye etti sizce nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…