Medipol Pendik Hastahanesi

mgc0404

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
322
123
103
32
Merhaba Medipol Pendik Hastahanesi bildiğiniz memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı ? Birde Doğum ücretleri hakkında bilgisi olan yazabilir mi ???

Merhaba Medipol Pendik Hastahanesi bildiğiniz memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı ? Birde Doğum ücretleri hakkında bilgisi olan yazabilir mi ???
Normal doğum 2500 diye duydum , saadet Ünsal iyi diyorlar görümcem de onda doğum yapacak

Pendik Medipol evet gayet memnun kaldı yakın zamanda da arkadaşım doğum yaptı aynı hastanede o da çok memnun hayırlısı olsun sizin içinde
Amin sağolun. Cuma günü ben de gideceğim memnun kalırım inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için

Allah bir daha düşürmesin bu hastaneye. boş kalan küvezlerini benim çocuğumu erken almaya çalışarak dolduracaklardı. çok şükür çocuğum devlet hastanesinde ertelenerek doğum kurtarıldı. zaten şikayetvar dolu bu hastane ile. kimseye tavsiye etmiyorum ticarethane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…