Tüp Bebek Merkezleri MEDIPOL MEGADA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR YAPTIRMAYI DÜSÜNENLER BURAYA

Gùnseli hanimda cok iyi bir dr dur cok hastasi var diye biliyorum. Insallah ilk seferde hamile kalirsin. Ben 4kez asilama yaptirdim ilki tutmustu ama kaybettim bir yil gecti ustunden.ben doc.dr ebru öztûrke gidiyorum cok memnunum tüp bebegimide ona yaptirdim.Düsunen herkese tavsiye edebilirim

Gùnseli hanimda cok iyi bir dr dur cok hastasi var diye biliyorum. Insallah ilk seferde hamile kalirsin. Ben 4kez asilama yaptirdim ilki tutmustu ama kaybettim bir yil gecti ustunden.ben doc.dr ebru öztûrke gidiyorum cok memnunum tüp bebegimide ona yaptirdim.Düsunen herkese tavsiye edebilirim

mrb canım bende merkez arıyorum 5.tüp bebek için medipol nasıl laborutavarı ,embriyologu ,fiyatı

Mdipol mega embiriliyogu istanbuldaki ilklere giren eniyi embiriyologlarindanmis.biliyorum cok arastirdim. Hemsireleri cokiyiler tabi drlarida. Ben raporlu yaptirdim 3 bin gibi pazarlik yapabilirsiniz indirim yapiyolar.Cokguzel bir duygu rabbim kismet etsin insallah isteyen herkese.

Teşekkür ederim Allahım herkesin gönlünden geçini nasip etsin inş annelik duygusunu yaşamaktan mahrum bırakmasın kimseyi

Ben hiç tüp bebek yaptırmadım 2 defa aşılama deneyeceğim olmazsa tüp bebek yaptırıcam bütün tedavimi medipol megada yaptırmayı düşünüyorum 1,5 yıldır hamile kalamadım tek sorun pko :KK43:

Bende pco luyum olucak insallah.Benim dr pco hamile kalır ama biraz geç olabilirmiş sadece.benim şimdiki aklim olsa 4 kez aşilama yaptircagima tüp bebek yaptırsaydım diyorum.Kismet tabi rabbim kismet etmese olmuyor.

Bende pco luyum olucak insallah.Benim dr pco hamile kalır ama biraz geç olabilirmiş sadece.benim şimdiki aklim olsa 4 kez aşilama yaptircagima tüp bebek yaptırsaydım diyorum.Kismet tabi rabbim kismet etmese olmuyor.
Kesinlikle bunların hepsi vesile Allahım ne zaman nasip ederse ozmn olur tüp bebek deneyip başarısızlık elde eden kişilerde var ya aşılamayı denemeyip tüp bebeğe geçsen ve olmamış olsaydı iice umutsuzluğa kapılırdın herşeyin hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız bizlere de umut olursun

Benim tüpbebek tutu şükür bebegim 13 haftalik oldu.Zor zamanlar atlatim şükürler olsun şuan bebegim benimle.Rabbim sizede kismet etsin inşallah lady1234

Benim tüpbebek tutu şükür bebegim 13 haftalik oldu.Zor zamanlar atlatim şükürler olsun şuan bebegim benimle.Rabbim sizede kismet etsin inşallah lady1234
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inş ben tüpbebek tedavisi göreceksiniz gibi algıladım birden :) medipol hastanesinde mi yapılmıştı tüm uygulamalarınız?

Evet 4 yıldır orda tedavi gördüm amelayat oldum rahimde bölme vardi onu aldırdım. aşilamalarimi da ora ebru dr a yaptirdim uzun bir süreçti şükür yeni meyvesini aldık tedavilerin.İnsallah sizinde burdan güzel haberlerinizi alırız.Medipol hemşirelerinden çok memnun kaldim gerçekten okdar güzel ilgilendilerki benimle tüpbebegin her aşamasinda

Evet 4 yıldır orda tedavi gördüm amelayat oldum rahimde bölme vardi onu aldırdım. aşilamalarimi da ora ebru dr a yaptirdim uzun bir süreçti şükür yeni meyvesini aldık tedavilerin.İnsallah sizinde burdan güzel haberlerinizi alırız.Medipol hemşirelerinden çok memnun kaldim gerçekten okdar güzel ilgilendilerki benimle tüpbebegin her aşamasinda
Teşekkür ederim inş güzel haberler veririm size aslında bana biraz uzak kalıyor bağcılar ama sırf doktorumun tavsiyesi üzerine gidiyorum Günseli hanım drumun hocasıymış saolsun gittiğimde çok ilgilendi benimle şimdi de adetimi bekliyorum umarım 1-2 güne hastalanırım yoksa kurban bayramına denk gelebilir mecbur iptal olur bu ay

Teşekkür ederim inş güzel haberler veririm size aslında bana biraz uzak kalıyor bağcılar ama sırf doktorumun tavsiyesi üzerine gidiyorum Günseli hanım drumun hocasıymış saolsun gittiğimde çok ilgilendi benimle şimdi de adetimi bekliyorum umarım 1-2 güne hastalanırım yoksa kurban bayramına denk gelebilir mecbur iptal olur bu ay

cnm merhaba medipol megada tüp bebek fiyatı nekadar acaba

Benim raporlu oldugu için biraz daha uygun oldu üniversite hastanesi oldugu için raporu onlar çikardi hiç ugraşmadım.3000 geldi ilaclarda içinde ilaçlarda 500 falan tutmuştu tanıdık eczaneden alınca indirim yapiyo iğneler çok pahali normalde.Allah yardimciniz olsun dr vesile sadece kismete varsa olur tabi iyi bir dr ve iyi bir hastaneyle şans artiyor bence.

cnm merhaba medipol megada tüp bebek fiyatı nekadar acaba
RapoRlu 3000 raporsux 4200 tahlillerde 1200-1500 arasında tutuyormuş muayene ücreti de 55 tl ödüyorum ben dra göre değişiyor fiyat bazılarında 75 tl tabi sgk anlaşmalı fiyatları bunlar sgksız 200 tlydi sanırım muayenesi

RapoRlu 3000 raporsux 4200 tahlillerde 1200-1500 arasında tutuyormuş muayene ücreti de 55 tl ödüyorum ben dra göre değişiyor fiyat bazılarında 75 tl tabi sgk anlaşmalı fiyatları bunlar sgksız 200 tlydi sanırım muayenesi

çok teşekkürederim cnm bişey daha soracam embriyologu labarutuvarı nasılmış 5.gün embriyosu transefer yüzdesi yüksekmi çok soru soruyorum kusuruma bakma ben şehir dişindayım mersindeyim emin olmaya çalışıyom öyle gelecem tüp bebeğe 5.denemem olack

çok teşekkürederim cnm bişey daha soracam embriyologu labarutuvarı nasılmış 5.gün embriyosu transefer yüzdesi yüksekmi çok soru soruyorum kusuruma bakma ben şehir dişindayım mersindeyim emin olmaya çalışıyom öyle gelecem tüp bebeğe 5.denemem olack
Bu konuda çok fazla bilgim yok ama burdaki arkadaşlar en iyisi olduğunu söylüyorlar mutlaka cevap vericeklerdir

Şöyle anlatiyim:benim 21 yumurta toplandi 13 tanesi dölendi embiriyolog kalitesi çok iyi ama 5, gün bizim için önemli dedi. banada çok mantikli geldi en kalitelisi geliyor 5 güne, benim 13 embiriyodan 5, güne 2 tane kaldı 2 sinide transfer etti drum biri tutu. Eger daha fazla olsaydı dondurcaktik tavsiyem fazla embiriyo kalirsa kesinlikle dondurun donan embiriyolarin daha çok tutma şansı varmiş drda öle söledi

X