Çok tesekkür ederim yorumun için..medipol esenlerde arkadaşım çalışıyor. İlk olarak orayı düşünmüştüm ama yenidoğan yogun bakımı yokmuş oranın. Benim erken doğum riskim oldugu için çok önemliAllah yardimcin olsun dua ethastane hemsire doktorlari iyi oranin..
temmuzda her şekilde genel diyosun yani:) doktorun kim peki?? Benimde temmuzda olacak inşallah oğlum beklerse:) anestezi öncesi test felan yapıcaklar dimi? Bu arada anestezi doktorunu hatırlıyomusun, ona denk gelirsem başka doktor isterim:)ben 2013 te spinal yaptırdım mega da.
bu sene temmuzda yine doğumum var eğer anestezi uzmanı değişmediyse kesinlikle genel yaptırıcam.
Hatta değiştiyse de genel yaptırabilirim çünkü aralıksız gece gündüz bir hafta boyunca çektiğim baş ağrısını tarif edemem.
He değmedi mi? değdi :) doğum anını gördüm, bebeğimin yüzünü yüzüme sürdüler ya o anda.. kolunu koparıyoruz deseler güler geçerdim herhalde.
ameliyat ekibi çok başarılıydı bu arada.
:))) eger öğrenirsen mutlaka banada haber ver:) birçok hastanede yaklasık bir hafta önce anestezi için testler yapıyolar. Yani birçok arkadaşımın öyle oldu. Bizimkinin sadece anestezi öncesi olması hoşuma gitmedi.. Benim tüp bebek. Bir süre tüp bebek doktoruma gittim. Sonra fazile hanıma gittim. İyi bi doktor ama elektriğim tutmada:) daha sonra Nagihan hanımla derya hanım arasında kaldım aldığım yorumlara göre.. Nagihan hanım muaynelerde renkli gösteriyomu bebeği???anestezi öncesi kan alıyorlar sadece, değerlerine göre anestezi uyguluyorlar.benim doktorum nagehan kaya, çokta memnunum bu arada :)
Anestezi doktorunu hatırlamıyorum (o gün geldiğinde önünü bile göremiyorsun heyecandan ve utançtan) ama 2013 kasım ayında çalışan doktor kim diye sorduğumda bugünkünün adını verirlerse, teşekkür eder telefonu kapatırım, uzatmam bile
muhtemelen sen benden önce doğum yaparsın (ben 31.haftamdayım) asıl ben senden haber bekliyor olucam :):))) eger öğrenirsen mutlaka banada haber ver:) birçok hastanede yaklasık bir hafta önce anestezi için testler yapıyolar. Yani birçok arkadaşımın öyle oldu. Bizimkinin sadece anestezi öncesi olması hoşuma gitmedi.. Benim tüp bebek. Bir süre tüp bebek doktoruma gittim. Sonra fazile hanıma gittim. İyi bi doktor ama elektriğim tutmada:) daha sonra Nagihan hanımla derya hanım arasında kaldım aldığım yorumlara göre.. Nagihan hanım muaynelerde renkli gösteriyomu bebeği???
Evet evet kan testi.. İyi bari:) renkli ultrasonu seviyorum çünkü diğerinde hiçbişey ayırt edemiyorum sadece ekrana bakıyorummuhtemelen sen benden önce doğum yaparsın (ben 31.haftamdayım) asıl ben senden haber bekliyor olucam :)
Test dediğin kan testiyse eğer evet megada da 1 hafta öncesinden kan alıyorlar.
fazilet hanıma ben de gittim, aslında çok birikimli bi doktor ama evet derya ya da nagihan kadar tatlı dilli değil, doğum sonrası yanına uğradım başım çok ağrıyor fazilet hanım dedim.aynısını yaşamış kadın benimle ağladı resmen "bilirim, bilirim" diye diye
Nagihan renkli göstermiyor ama benim öyle taleplerim yok zaten, sağlıklı olduğunu bileyim yeter.
ultrasondaki haliyle doğmuş hali bambaşka oluyor çünkü :)
Sen cesaretini toplayıp epidural yap arkadaşım, o tecrübeyi tat inan ömrün boyunca unutamayacaksın o tadı.
Çok tesekkür ederim yorumun için..medipol esenlerde arkadaşım çalışıyor. İlk olarak orayı düşünmüştüm ama yenidoğan yogun bakımı yokmuş oranın. Benim erken doğum riskim oldugu için çok önemlieltinin memnun kalmasına çok sevindim:) diğer iki arkadasında sezeryanmı oldu peki?
giremiyor diye biliyorm, çünkü ameliyat oluyorsun resmen, sokmazlar bence.Evet evet kan testi.. İyi bari:) renkli ultrasonu seviyorum çünkü diğerinde hiçbişey ayırt edemiyorum sadece ekrana bakıyorumtecrübesizlik heralde:) gecen gidişimde yüzüne bakalım dedim siyah beyaz gösterdi yine. Bak bu dudağı surası gözü felan dedi ama bende tık yok anlamadım evet evet bi aksilik olmazsa spinal olmalıyım:) anlatırım sana neler yaşadığımı:) bu arada eşler spinal sezeryana girebiliyormu?
Alan hastaneler var aslında. Bişey görmüyomuş oda. Başucunda oturuyomuş öyle:)giremiyor diye biliyorm, çünkü ameliyat oluyorsun resmen, sokmazlar bence.
giriyorsa da sen çağırma eşini, seni öyle görsün istemezsin emin ol :)
Evet yaaa dünyaya gözlerini ilk açısında yanlız bırakmayım oğlumu spinal olayım ben:)Evet cnm eltimde kuzenimde sezeryan .. Ama bi arkadasda okudum simdi ilk ani gormek bambaska olsa gerek tabii :)
Bak bak bak:) aktif oldunda sen benim konuma yorummu yapıyosun:))) dur ben seni arayımda bunu detaylı konuşalımBence genel cunku spinal sonrasi okadar dayanilmaz bas agrisi oluyorki 1 hafta kadar sürüyor hastanede yatmak zorunda olan hastalar gördüm Agridan bebekle ilgilenemiyolar kafein alman gerekiyo gecmesi icin surekli bide bol su ama hastanede calisan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem arkadaslar