- 7 Haziran 2022
- 593
- 846
- Konu Sahibi gulumseyenmutsuz
Medipol megada hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz? Gebelik takibini özellikle doğumunu gerçekleştirip memnun kalan annelerin önerisini bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 sene önce Nagihan Kaya doktorumdu. Çok memnun kalmıştım canım doktorumMedipol megada hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz? Gebelik takibini özellikle doğumunu gerçekleştirip memnun kalan annelerin önerisini bekliyorum.
Neden bu hastaneMedipol megada hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz? Gebelik takibini özellikle doğumunu gerçekleştirip memnun kalan annelerin önerisini bekliyorum.
5 aydır hastane hastane dolaşıyorum diyebilirim bu hastanede çok olumlu yorum duydum çevremden gerekse internetten ama doktor konusunda kararsızım. Birde bu hastaneye şans vereyim dedim. Gönlüme sinen bir doktor hala bulabilmiş değilim. Memnun kaldığınız hastane veya doktor var mı Avrupa yakasında?Neden bu hastane
Valla ben uzun zaman İstanbul'da yaşadım ama şehir değiştirdim kadın doğum o zamanlar rutin kontrol dışında lazım olmadığı için dikkat etmedim ne desem yalan olur. 3 ay evvel doğum yaptığım işin doktorunla frekansının tutması bu süreçte tanımak vs önemli hele de normal doğum yapacaksan o yüzden hak veriyorum umarım içine sinen birisi olur5 aydır hastane hastane dolaşıyorum diyebilirim bu hastanede çok olumlu yorum duydum çevremden gerekse internetten ama doktor konusunda kararsızım. Birde bu hastaneye şans vereyim dedim. Gönlüme sinen bir doktor hala bulabilmiş değilim. Memnun kaldığınız hastane veya doktor var mı Avrupa yakasında?
Normal doğum çok istiyorum umarım nasip olur (ilk gebeliğim) travmatik bir doğum hikayem olsun hiç istemiyorum inşallah tatlı dilli güler yüzlü bir doktor bulabilirimValla ben uzun zaman İstanbul'da yaşadım ama şehir değiştirdim kadın doğum o zamanlar rutin kontrol dışında lazım olmadığı için dikkat etmedim ne desem yalan olur. 3 ay evvel doğum yaptığım işin doktorunla frekansının tutması bu süreçte tanımak vs önemli hele de normal doğum yapacaksan o yüzden hak veriyorum umarım içine sinen birisi olur
merhaba bulabildiniz mi acaba bende araştırıcam önce sizin bi yorumunuzu almak istedim.Medipol megada hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz? Gebelik takibini özellikle doğumunu gerçekleştirip memnun kalan annelerin önerisini bekliyorum.
Hayır maalesef henüz gitmedim de hastaneyemerhaba bulabildiniz mi acaba bende araştırıcam önce sizin bi yorumunuzu almak istedim.
bende o hastanede doktor araştırıyorum 2 arkadaşım duygu hanıma gitmiş çok memnun bir arkadaşım feride hanımdan memnun bende bilmiyrm hangisine giderimHayır maalesef henüz gitmedim de hastaneye
Gittiniz mi Gonca Hanım? Memnun kaldığınız doktor olursa tavsiye bekliyorum bende.bende o hastanede doktor araştırıyorum 2 arkadaşım duygu hanıma gitmiş çok memnun bir arkadaşım feride hanımdan memnun bende bilmiyrm hangisine giderim
yok henüz gitmedim Arkadaşım Feride hanıma başlamış kararsızımGittiniz mi Gonca Hanım? Memnun kaldığınız doktor olursa tavsiye bekliyorum bende.
Memnun mu peki sorma şansınız oldu mu? İlgili ve ılımlı bir doktor arıyorum. Ters huysuz insanı geren birçok doktor var çünkü.yok henüz gitmedim Arkadaşım Feride hanıma başlamış kararsızım
Merhaba ben de doktor araştırıyorum karar verdiğiniz oldu mu?bende o hastanede doktor araştırıyorum 2 arkadaşım duygu hanıma gitmiş çok memnun bir arkadaşım feride hanımdan memnun bende bilmiyrm hangisine giderim