Medipol mega hastanesi kadın doğum doktor önerisi

kabakulakays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
5
1
1
27
Merhaba , medipol mega üniversitesi hastanesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı , hamilelik öncesi ve sonrası için.

Merhabalar, doktor secımını yaptınız mı acaba? Bende aynı tercıh sürecındeyım de bı sormak ıstedim :)

Merhaba Doç.dr.Aysun fırata gittim ama açıkçası çok karar veremedim . Sizin yorumlarınız olursa bu konuda lütfen tekrar yazın.

Op. Dr. Nagihan Kaya ile ilerliyorum ve aşırı memnunum. O kadar tatlı o kadar ilgili bir doktor ki rahim kısalmam vardı o konuda bile fazlasıyla rahatlattı beni. Gereksiz gördüğü hiçbir işlemi yapmıyor. Tamamen güvene dayalı bi süreçle ilerliyoruz.

Bende önümüzdeki hafta Sema Yılmaz’a gideceğim yorumlarımı belirtirim ona ilk defa gideceğim

Bir dönem orada çalıştım Nagihan hocayı övüyordu herkes. Benim müdürüme de doğum yaptırdı hatta çok memnundu. Sadece kilolu gebe sevmiyor pek kızıyor. Yengem hamile kalınca onu önerdim ben de ama o memnun kalmadı. Kanaması vardı ama ilgilenmemiş. Eve göndermişler evde düşük yaptı. O yüzden o asla gitmem diyor. Memnun kalanı da çok ama.

Op. Dr. Nagihan Kaya ile ilerliyorum ve aşırı memnunum. O kadar tatlı o kadar ilgili bir doktor ki rahim kısalmam vardı o konuda bile fazlasıyla rahatlattı beni. Gereksiz gördüğü hiçbir işlemi yapmıyor. Tamamen güvene dayalı bi süreçle ilerliyoruz.
peki o hastanede birde Doç.dr. Elif çiler mevcutmuş bunun ile ilgili bilginiz varmı duydunuz mu hiç daha önce.

Back
X