Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op. Dr. Nagihan Kaya ile ilerliyorum ve aşırı memnunum. O kadar tatlı o kadar ilgili bir doktor ki rahim kısalmam vardı o konuda bile fazlasıyla rahatlattı beni. Gereksiz gördüğü hiçbir işlemi yapmıyor. Tamamen güvene dayalı bi süreçle ilerliyoruz.
Bir dönem orada çalıştım Nagihan hocayı övüyordu herkes. Benim müdürüme de doğum yaptırdı hatta çok memnundu. Sadece kilolu gebe sevmiyor pek kızıyor. Yengem hamile kalınca onu önerdim ben de ama o memnun kalmadı. Kanaması vardı ama ilgilenmemiş. Eve göndermişler evde düşük yaptı. O yüzden o asla gitmem diyor. Memnun kalanı da çok ama.
Op. Dr. Nagihan Kaya ile ilerliyorum ve aşırı memnunum. O kadar tatlı o kadar ilgili bir doktor ki rahim kısalmam vardı o konuda bile fazlasıyla rahatlattı beni. Gereksiz gördüğü hiçbir işlemi yapmıyor. Tamamen güvene dayalı bi süreçle ilerliyoruz.