sakin yaptirmaaa
2008 de gogus buyutme amel. oldum .
naci ve bulent bey girdi ameliyata.rezil ettiler benii.her aynaya baktigimda nefretim artiyo onlara .deforme oldu 2 sene sonra
fatih dagdeleni oneririm
evet bashekimi ayni zamandaTesekkurler canim, cok uzuldum. Naci bey profesor ve oranin baskani di mi
Mrhb ameliyat oldunuzmu bende mustafa bey için iyi diye duydum ama kime olduysanız paylaşırsanız sevinirim
Hala ariyorum dogru doktoruMrhb ameliyat oldunuzmu bende mustafa bey için iyi diye duydum ama kime olduysanız paylaşırsanız sevinirim
Merhaba canım . Silikon protez takıldı sanırım. Göğüs büyütme olduğunu demişsin. Neden deforme oldu. Meme sarkma mı yaptı ? Ameliyat sırasında direkt protez mi takıldı . Yani dikleştirme yapılmadı mı anlamadım.sakin yaptirmaaa
2008 de gogus buyutme amel. oldum .
naci ve bulent bey girdi ameliyata.rezil ettiler benii.her aynaya baktigimda nefretim artiyo onlara .deforme oldu 2 sene sonra
fatih dagdeleni oneririm
mentor protez takildi.guya diklestirmislerdi.ilk zamanlar şiş oldugu icin diklestirdiler diye dusundum ama ilerleyen zammannlada meme uclarinin hala asagi dogru bakiyo olmasindan diklestirrme yapilmadigini anladim.Merhaba canım . Silikon protez takıldı sanırım. Göğüs büyütme olduğunu demişsin. Neden deforme oldu. Meme sarkma mı yaptı ? Ameliyat sırasında direkt protez mi takıldı . Yani dikleştirme yapılmadı mı anlamadım.
Meme dikleştirme yapılsaydı alttan yukarı doğru dikey ameliyat izi olurdu. Direkt protez yapıldıysa olmaz. Tekrar yaptırabilirsin. Çok memnun kalırsın. Fatih dağdeleni sadece isim olarak duydum. Çok daha uygun fiyatlı çok çok iyi cerrahlarımız var.mentor protez takildi.guya diklestirmislerdi.ilk zamanlar şiş oldugu icin diklestirdiler diye dusundum ama ilerleyen zammannlada meme uclarinin hala asagi dogru bakiyo olmasindan diklestirrme yapilmadigini anladim.
eski hali armut tipi meme goruntusuydu,simdi ici dolu armmut goruntusunde .sarkmis koca memelerim var.oyle pismanimki orda ameliyat olduguma.
bedenen iri bi yapim var.80 85 beden olsun diye ameliyata girdim.ameliyat sirasinda bedenimde kucuk durmus diye 90 takmislar.baana sormadan.
cok pismannim cok.
bennimle ayni zamaaanda meme kucultme ameliyati olan arkaadasim cok memnun kaldi.fatih dagdelene ameliyattt oldu.
Merhaba yeni uyeyim umarim dogru yerse paylasiyorumdur.2005 agustosta fatih dagdelene meme kucultme ameliyati oldum.90 bile degil 80 85 arasi yapicam dedi ama ilk aydan itibaren hic normal 80 85 sutyen giyemedim ve su an komun toparlayici 90 d sini kullaniyorum.asla tavsiye etmem bir yil kredi odedim heveslerimde paramda hepsi bosa gitti.simdi tekrar dr arastiriyorummentor protez takildi.guya diklestirmislerdi.ilk zamanlar şiş oldugu icin diklestirdiler diye dusundum ama ilerleyen zammannlada meme uclarinin hala asagi dogru bakiyo olmasindan diklestirrme yapilmadigini anladim.
eski hali armut tipi meme goruntusuydu,simdi ici dolu armmut goruntusunde .sarkmis koca memelerim var.oyle pismanimki orda ameliyat olduguma.
bedenen iri bi yapim var.80 85 beden olsun diye ameliyata girdim.ameliyat sirasinda bedenimde kucuk durmus diye 90 takmislar.baana sormadan.
cok pismannim cok.
bennimle ayni zamaaanda meme kucultme ameliyati olan arkaadasim cok memnun kaldi.fatih dagdelene ameliyattt oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?