• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medipol Hastanesinde karin germe ve meme kucultme

aycaela

170cm. 41 yas. Bas 86.3-güncel. 80.1- hedef 75
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
221
451
103
Merhaba

Medipol Kosuyolu hastanesinde, Mustafa Keskin ya da Naci Karacaoglu na ameliyat olanlar var mi acaba?

2 cocuk sonrasi kocaman bir gobegim ve zaten ezelden beri kocaman memelerim var.

1-2 aha kadar ameliyat olmayi planliyorum. Boyum 170 cm , kilom 79. Sizce ameliyattan bu kilo ile iyi sonuc alir miyim.

Ozellikle karin germe konusunda biraz endiseliyim. Medipolde ameliyat olanlar fotograf paylasabilir mi benimle? Baska doktorlara ameliyat olanlardan da fikir bekliyorum fakat butce 15 bin civarinda kalmali.

Cok tesekkur ederim simdiden.

selamm
ben 2008 de meme buyutme ameliyati oldum.2 sene harika gorunuyorlardi ama snr deforme oldu
her aynaya baktigimda naci ve bulent bey e nefretim 1 kat daha artiyo.canimami paramami uzulim bilemedim.
ayni donemde arkadasim fatih dağdelene ameliyat oldu cok memnun kaldi .tavsiye ederim

sakin yaptirmaaa
2008 de gogus buyutme amel. oldum .
naci ve bulent bey girdi ameliyata.rezil ettiler benii.her aynaya baktigimda nefretim artiyo onlara .deforme oldu 2 sene sonra
fatih dagdeleni oneririm

sakin yaptirmaaa
naci ve bulent bey girdi ameliyata.rezil ettiler benii.her aynaya baktigimda nefretim artiyo onlara .deforme oldu 2 sene sonra
fatih dagdeleni oneririm

Tesekkurler canim, cok uzuldum. Naci bey profesor ve oranin baskani di mi :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Arkadaslar merhaba

Bu durumda bana İstanbul da ameliyat olmus birileri yardimci olabilir mi? Ozellikle Karin germe ve meme kucultme yaptirmis olanlar beni izlemeye alip fotograflarini gormeme yardimci olabilirler mi?

Yillardir bekledigim zaman nihayet geldi fakat doktor secimi konusunda cok endiseliyim. Ikinci dogumumdaki doktorum o kadar yanlis cikti ki butun anilarimi ve logusalik donemimi mahvetti. Hersey cok guzel olsun bu defa.

Yardimlarinizi rica ediyorum lutfen. Soz veriyorum Ben de adim adim herseyi paslasicam ameliyat olduktan sonra En Büyük TÜRKİYE

evet
Tesekkurler canim, cok uzuldum. Naci bey profesor ve oranin baskani di mi :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
evet bashekimi ayni zamanda
cok sinirliyim cokk
benim istedigim beden disinda bi buyuk beden kullanmis, niye dedim.vucut tipine bu iyi olur du dedi.iyide ben minik istedim buyuk bi meme istemedimki.amann gecti gitti ama bi daha ameliyat olma sansim olsa hic durmam bu cirkinligi ortaddan kaldirmak isterim.

Mrhb ameliyat oldunuzmu bende mustafa bey için iyi diye duydum ama kime olduysanız paylaşırsanız sevinirim
Hala ariyorum dogru doktoru
Kilo vericem diye oteleyip durdum
Verdiigim kilo 3 :(
Su an 76 kiloyum bari bu kis olayim diyorum
Ama kansizlik, doktorsuzluk ve fazla kilo ile cikamadim isin icinden

sakin yaptirmaaa
fatih dagdeleni oneririm
Merhaba canım . Silikon protez takıldı sanırım. Göğüs büyütme olduğunu demişsin. Neden deforme oldu. Meme sarkma mı yaptı ? Ameliyat sırasında direkt protez mi takıldı . Yani dikleştirme yapılmadı mı anlamadım.

Merhaba canım . Silikon protez takıldı sanırım. Göğüs büyütme olduğunu demişsin. Neden deforme oldu. Meme sarkma mı yaptı ? Ameliyat sırasında direkt protez mi takıldı . Yani dikleştirme yapılmadı mı anlamadım.
mentor protez takildi.guya diklestirmislerdi.ilk zamanlar şiş oldugu icin diklestirdiler diye dusundum ama ilerleyen zammannlada meme uclarinin hala asagi dogru bakiyo olmasindan diklestirrme yapilmadigini anladim.
eski hali armut tipi meme goruntusuydu,simdi ici dolu armmut goruntusunde .sarkmis koca memelerim var.oyle pismanimki orda ameliyat olduguma.
bedenen iri bi yapim var.80 85 beden olsun diye ameliyata girdim.ameliyat sirasinda bedenimde kucuk durmus diye 90 takmislar.baana sormadan.
cok pismannim cok.
bennimle ayni zamaaanda meme kucultme ameliyati olan arkaadasim cok memnun kaldi.fatih dagdelene ameliyattt oldu.

mentor protez takildi.guya diklestirmislerdi.ilk zamanlar şiş oldugu icin diklestirdiler diye dusundum ama ilerleyen zammannlada meme uclarinin hala asagi dogru bakiyo olmasindan diklestirrme yapilmadigini anladim.

eski hali armut tipi meme goruntusuydu,simdi ici dolu armmut goruntusunde .sarkmis koca memelerim var.oyle pismanimki orda ameliyat olduguma.
bedenen iri bi yapim var.80 85 beden olsun diye ameliyata girdim.ameliyat sirasinda bedenimde kucuk durmus diye 90 takmislar.baana sormadan.
cok pismannim cok.
bennimle ayni zamaaanda meme kucultme ameliyati olan arkaadasim cok memnun kaldi.fatih dagdelene ameliyattt oldu.
Meme dikleştirme yapılsaydı alttan yukarı doğru dikey ameliyat izi olurdu. Direkt protez yapıldıysa olmaz. Tekrar yaptırabilirsin. Çok memnun kalırsın. Fatih dağdeleni sadece isim olarak duydum. Çok daha uygun fiyatlı çok çok iyi cerrahlarımız var.

cok pismannim cok.
Merhaba yeni uyeyim umarim dogru yerse paylasiyorumdur.2005 agustosta fatih dagdelene meme kucultme ameliyati oldum.90 bile degil 80 85 arasi yapicam dedi ama ilk aydan itibaren hic normal 80 85 sutyen giyemedim ve su an komun toparlayici 90 d sini kullaniyorum.asla tavsiye etmem bir yil kredi odedim heveslerimde paramda hepsi bosa gitti.simdi tekrar dr arastiriyorum

Back
X