Medipol hastanesi nasıl bilen tavsiye eden varmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
2,5 aylık hamileyim medipol hastanesini tavsiye etti arkadaşlar bahar hanımı sizin gittiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor varmı hastane nasıl bilgi veririmisinz kararsızım....

2,5 aylık hamileyim medipol hastanesini tavsiye etti arkadaşlar bahar hanımı sizin gittiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor varmı hastane nasıl bilgi veririmisinz kararsızım....

ben bu hastanede doğum yaptım çok kötü şeyler yaşadım

Bizim sülaledeki bütün hamileler tamamen tesadüf eseri Koşuyolu Medipolde doğum yaptı. Seval hanım var orada. Yengem 2 kez doğum yaptı ve Seval hanım neredeyse oda o hastaneye gidiyor. Şu anda Koşuyolu Medipolde. Herkes kendisinden çok memnun. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben de Medipol'de Leyla Hanıma gidiyorum. Öyle şeker ve öyle ilgili bir doktor ki! İnsanın oturup sohbet edesi geliyor.:21:

bende bu haftasonu gitmek istiyorum.hamile değilim ama olabilirim de bilmiyorum.
Seval hanım çok şeker birine benziyo resmini gördüm de gidicem sanırım :)

Back