• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medipol de Selen Sezginsoy a giden var mı?

tubaal

Tuğba
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
471
5
96
İstanbul
Merhabalar,

15 haftalık hamileyim, başından beri türkiye hastanesine gidiyordum ama doktorları çok yogun, ilgisiz ve suratsız olduğu için başka doktor arayışına girdim.
3 hafta önce kanamam oldu ve türkiye hastanesindeki doktoruma bir türlü ulaşamadım, cok korktum panik oldum ama doktoruma ulaşamadım bile.

Bunun üzerine medipolden müsait olan doktorlardan selen hanımdan randevu aldım. ultrasonla baktı, bir problem görmediğini söyledi ve ilaç verdi.

Daha sonra lekelenmelerim devam edince medipol acile gittim Perihan özertürk detaylı olarak baktı, eşin rahme yakın oldugunu bu sebeple ufak tefek kılcal damar çatlamalarından bile lekelenme olabileceğini, korkcak bişey olmadıgını ama her hareketimde dikkatli olmam gerektiğini söyledi ve iğne yaptırdı. çok şükür o gunden beri iyiyyim.

Önümüzdeki hafta kontrol zamanım geliyor ama ben Selen hanıma mı gitsem medipol de başka bir doktora mı gitsem karar veremedim. Leyla hanımdan randevu almak istedim ama yogun oldugu için yeni hasta almıyorlarmış.

Selen hanım hakkında bilgisi olan var mı? yeni başlamış burada sanırım, medipolun sitesinde doktorlar listesinde bile adı yok. bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

merhaba ben de henüz 4 haftalık hamileyim ilk defa gebelik nedeniyle doktora gidicem sgk anlaşmalı olduğu için medipol ü tercih ettim ancak dediğin gibi bir tek boş olan selen hnm a randevu verdiler..ben de emin olamadım şimdi ne yapsam??

İnternette baktım hiç bilgi yok Selen Sezginsoy hakkında.

Emin olamadım, o yüzden ben de Cevahit Tekcana gittim. Cevahir hanım hakkında da hem iyi hem kötü yorumlar var, kafam karışık ama devam edeceğim sanırım, sıkıldım artık doktor aramaktan çünki :43:

İnternette baktım hiç bilgi yok Selen Sezginsoy hakkında.

Emin olamadım, o yüzden ben de Cevahit Tekcana gittim. Cevahir hanım hakkında da hem iyi hem kötü yorumlar var, kafam karışık ama devam edeceğim sanırım, sıkıldım artık doktor aramaktan çünki :43:

canımcım selen hanım metroparkta idi ayrıldı metropol farklı bi hastanemi adını hiç duymadım?

İnternetten bakınca metropark diye bir hastanede çalışıyor görünüyor ama şu anda İstanbul Medipol de.

merhaba,

medipolde bende Selen Hanım a gidiyorum.. İnternette araştırmıştım.. Daha önce sanırım adana da çalışmış. Ayrıca yumurtalık kistleri hakkında da youtube da , hürriyette ve pek çok yerde video ve makalelerine rastladım. 13. haftadayım. şimdiye kadar 2 kere gittim. Sorduğunuz sürece herşeye tatminkar cevap veriyor. Benim uygulamam, çantamda küçük bir defter taşıyorum, sormam gereken bişey gelince aklıma yazıp sonrasında da kontrolde soruyorum..

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

merhaba,

medipolde bende Selen Hanım a gidiyorum.. İnternette araştırmıştım.. Daha önce sanırım adana da çalışmış. Ayrıca yumurtalık kistleri hakkında da youtube da , hürriyette ve pek çok yerde video ve makalelerine rastladım. 13. haftadayım. şimdiye kadar 2 kere gittim. Sorduğunuz sürece herşeye tatminkar cevap veriyor. Benim uygulamam, çantamda küçük bir defter taşıyorum, sormam gereken bişey gelince aklıma yazıp sonrasında da kontrolde soruyorum..

Umarım bu bilgiler işinize yarar.

canım ilk önce allah sağlıkla sihhatle bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah

gelelim konumuza semra ya kesinlikle katılıyorum benim çok beğendiğim bir doktor hastaneyi iğrenç bulsam da sırf selen hanım için gidiyorum oraya çok içten samimi sıcak bir doktor ben martta başladım ona doktorum hormon testi istemişti ama malumunuz tahlil için doktor kontrolü ile birlikte ücreti söylüyor medipol :( o şekilde tanıştık hsg dışında herşey yapıldı eğer bu ay da hamile kalamazsam hsg ve çatlatma iğnesi yapılacak tek tek anlatıyor aşamaları sizi rahatlatıyor bayıldım ben o doktora tavsiye ederim canlar :3:

Merhaba, Medipol hastanesinin doğum hariç diğer bölümlerine sülalece gideriz. Ama doğumhanenin diğer hastalarla aynı katta olmasını hiç sevmedim. Selen Hanıma gelince, hamileliği düşündüğümüz için doktora rutin kontrole gitmem gerekiyordu ve başka bir kadın doğum doktorum vardı, ondan başkasına hayatta doğum yaptırmam diyordum ta ki Selen hanımı tanıyana kadar..
Geçen cumartesi hamilelik öncesi muayene için şans eseri tanıştım. İnanılmaz sıcak buldum kendisini ki doktorla aranda bir elektriklenme olurya inanılmaz pozitif geldi bana. Sanırım hamile kaldıktan sonrada kendisine gideceğim. Bıkmadan sorularına aynı pozitiflikle ceva veriyor. Ayrıca doğumhane için ise makyaja bakma önemli olan bebek bakımı vs'nin iyi olması dedi ki katılıyorum.

Selen sezginsoy hakkında bilgi verebilecek kimse yok muu??

Arkadaşlar merhaba,
Bu doktor hakkında nette çok güzel videolar vs. bulabilirsiniz, gittiğinizde de ilgilidir. Ancak gebeliğiniz öyle veya böyle bir sebeple riske girerse (kanama, erken doğum riski vs.) zamanında gereken takip ve ilgiyi göremeyip şok bir biçimde bebeğini kaybetmiş biri olarak dikkatli olun diye naçizene görüşümü paylaşmak isterim. Orada yaşadıklarımı ve çektiğim çileyi düşmanıma versin istemem inanın.
Son güncel bilgilere göre sanırım kendisi şu an Medipolden ayrılıp Kadıköy Şifaya geçmiş.
Bilgilerinize....

Back