hayırdır Office'ciğim neden psikiyatr arıyorsun istanbulu bilmem ben ama ...Çok mu sıkıntılı pozisyonun psikolog arasan olmaz mıSelam kızlar
Medipol Bağcılarda bildiğiniz, gittiğiniz veya bir yakınınızın gidip memnun kaldığı bir psikiyatr var mı? varsa tavsiye edin sevabına :)
Selam kızlar
Medipol Bağcılarda bildiğiniz, gittiğiniz veya bir yakınınızın gidip memnun kaldığı bir psikiyatr var mı? varsa tavsiye edin sevabına :)
hep parkonun yüzünden değil mi psikoloğunu bozdu senin
istanbulu bilmem de karadeniz civarından ben varım olma mı
bunu bende söylemek istedim ama hem arkadaşlarım hem ben normal değildimkendim için değil bir arkadaşım içinahaha hep bunu söylemek istemişimdir
Park'ım yok çok şükür büyük bir derdim yok da hani hepimizde minik takıntılar olur ya, işte o takıntılar ve kuruntular beni rahatsız etmeye başladı. Hele çocuklar okula gitmeye başladıktan sonra sürekli kontrol etme saplantısı çıktı. sanki kontrol etmezsem her şey ters gidecekmiş gibi. dedim bir gidip konuşayım normal olduğumu bir uzman söylesin
bunu bende söylemek istedim ama hem arkadaşlarım hem ben normal değildim
aileden birine bir şey olacakmış gibi durmadan kontrol etme takıntın bi nevi anksiyete yani kaygı bozukluğu gibi,yılanın başını küçükken ezmekte fayda var bu kaygıların büyümeden psikiyatra değil hemen bir psikoloğa git...psikiyatr seni duyarsızlaştıracak bir hap verir,o da muhtemelen mg leri düşük pro.....zed....noro....lust...tarzı sedatifler olacaktır...bu yüzden sen parkini dinle psikoloğa git
tabi canım,geçen hafta isim yapmış bir psikoloğa gittim..adam dediki şu an herkes böyle korkmayın çözümü var..yani park'ım bir annenin kulakları yüzünden çocuğunu boğduğu bir yerde bence biz normaliz millet sıyırmış.
Tamam tavsiyeni dinleyeceğim araştırma sürecindeyim zaten henüz sağolasın
Konunun uzmanı olarak normal olmadığını ben söyleyebilirim canım
Bizim evde 3 tane var senden ve bana kafayı yedirtiyorlar.
Eşimde bir dönem temizlik takıntısı vardı,psikiyatr a gitti o konuyu aştık,şimdide iş takıntılı bir adam oldu.
Kızım yatmadan önce evdeki tüm elektirikli aletleri,lambaları ve kapıları hergün kontrol eder,üstüne birde yavaş yavaş hijyen takıntısı başlıyor.Onuda bu yaz psikoloğa götürcem.
Oğlumdada 3 yıl önce hastalık takıntısı başlamıştı.Hergün evdeki herkesin benlerini sayıp kansere dönüşürmü araştırması yapıyordu,neyseki onu çok ilerlemeden bir uzmanla görüşüp tedavi ettik.
Benden daha uzmanını bulaman bu konuda.
Gel ben seni tedavi ederim.
Hepimiz sıyrıkız bence
Bugün arkadaşla tam çıkıyorduk ben ocağı kapattım mı diye geri döndüm. Kapattın ya dedi, sonra klimayı kapattım mı diye 2. kez geri döndüm. Aaaa kapattın azıcık relax ol bu ne beaa dedi....
Annemi görse kesin kırmızı ambulansı çağırırdı...
Bugün arkadaşla tam çıkıyorduk ben ocağı kapattım mı diye geri döndüm. Kapattın ya dedi, sonra klimayı kapattım mı diye 2. kez geri döndüm. Aaaa kapattın azıcık relax ol bu ne beaa dedi....
Annemi görse kesin kırmızı ambulansı çağırırdı...
ben toplu randevu alayım hem grup indirimi yaparlar
dep valla bir de bende sayı takıntısı başladı. mesela bir şeyi 2 kere kontrol ettiysem acaba 3'e mi tamamlasam diyorum
Aranızda bir ben sağlamımbana da bi randevu lazım.çocuklarımla ilgili korkularım var.kendi kendime ilaç içiyorum anksiyetemi hafifleteyim diye.
Depim "tükenmişlik sendromu"Bana da oğlanın doktoru ilaç önerdi. Çok tükenmişim...
Aranızda bir ben sağlamım
Benim çevremdekiler sizin gibi
Acebağğğ etrafımı mı delirtiyom ben
Aranızda bir ben sağlamım
Benim çevremdekiler sizin gibi
Acebağğğ etrafımı mı delirtiyom ben