Lazer Epilasyon MeDiostar NeXT hibrit lazer cihazı ile epilasyon yaptıran var mı?

mavimenekse

Çok şükür kavuştum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
196
Puanlar
373
Kızlar
bugün lazer epilasyon için burada bir hastane ile görüştüm
Alexandrite lazer değilde MeDiostar NeXT hibrit lazer cihazı kullandıklarını söylediler daha etkili olduğunu belirttiler
ben ilkkez duydum kullanan ve memnun olan varsa yazarsanız sevinirim
etkisi hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar
hiç kimse bu lazer epilasyon cihazını duymadı mı?

Kızlar
bugün lazer epilasyon için burada bir hastane ile görüştüm
Alexandrite lazer değilde MeDiostar NeXT hibrit lazer cihazı kullandıklarını söylediler daha etkili olduğunu belirttiler
ben ilkkez duydum kullanan ve memnun olan varsa yazarsanız sevinirim
etkisi hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim

Soprano accord tavsiye ederim canım. bronz tene yapılabiliyor ve yüz bölgesinde başarılı:34::52:

merhaba bende me dio star next hibrit lazer yaptırıyorum.
bugün ilk seansımdı koltuk altı için. tüm vücut yaptırmadan önce o bölgede denemek istedim.
ama inanılmaz bir acı hissettim.
kadın uyuşturucu özelliğini devreye sokmam için ekstra para almam lazım dedi. Soyguncuuu!!! daha önce konuşmaya gittiğimizde hiç acı hissetmiyorsun çok konforlu eğer acıyor dersen uyuşturucusu var hiç korkma demişti.
yaparken diyor bana ekstra para alacağını. koltuk altı için istediği ücretin yarısını istedi. resmen soyguncu..
ilk yaptığımda etkisini göreceksin dedi, görmezsem gitmeyeceğim.
sonuçları paylaşabilirim merak eden olursa

merhaba bende me dio star next hibrit lazer yaptırıyorum.
bugün ilk seansımdı koltuk altı için. tüm vücut yaptırmadan önce o bölgede denemek istedim.
ama inanılmaz bir acı hissettim.
kadın uyuşturucu özelliğini devreye sokmam için ekstra para almam lazım dedi. Soyguncuuu!!! daha önce konuşmaya gittiğimizde hiç acı hissetmiyorsun çok konforlu eğer acıyor dersen uyuşturucusu var hiç korkma demişti.
yaparken diyor bana ekstra para alacağını. koltuk altı için istediği ücretin yarısını istedi. resmen soyguncu..
ilk yaptığımda etkisini göreceksin dedi, görmezsem gitmeyeceğim.
sonuçları paylaşabilirim merak eden olursa

Sonuçları paylaşırsan sevinirim henüz gitmedim

Hemen paylasiyorum sekerim:)
Bugun randevum vardi adetin 1. Gununde oldugum icin haftaya pazara kaldi. Cook fazla batigim varmis ilk lazerle batik matik kalmadi. Cok az tuy var ince ince. Cok acili bi lazer ama uzun sure tertemiz kalkam tum acisini unutturuyor.
Kesinlikle ve kesenlikle yaptirin. Diger lazerlerle bosa vakit kaybetmeyin kizlar..

Ha bu arada Koltuk alti kararikliginin bir cogu da batiktan kaynakli oldugunu gordum. Yumusacik oldu rengi acildi.

3gun once 2. Lazer seansim vardi. Oncekine gore cok acimadi. Batiklar mahvetmis beni. Su an hicbir sıkınti yok. Cok azaldi kasimin son haftasina gun verdi ama sanirim araligin ortalarini bulur gitmem..

arkadaşlar bende hibrit lazer yaptırmaya başladım, ilk seans 4 gün önceydi, sorum şu: dökülmeler ne zaman başlıyor? benim tüyler hala yerinde duruyor da :)))

meraba kızlar bende hibrit yaptırıyorum.3. seansa gireceğim özellikle sert tüylerde çok fark var.uyuşturucu kullanılan bölgeler olduğu için acısız oluyor. sizler hangi illerde yaptırıyorsunuz?

birde ücretlerini merak ediyorum sizlerinkilerin? ayva tüylere etkisi olacak mı emin değilim. ben yüzde yüz garanti olarak başladım buraya bakalım

canım ben 1.seansı yaptıralı 1 hafta oluyo ama hiç bi değişiklik yok tüylerimde. arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine başladım, çok fazla övdüler kesinlikle yaptır faydasını göreceksin dediler. ben tüm vücut yaptırıyorum. 2500 tl. 6 seans yapacaklarını söylediler, 6. seansın sonunda da kalan tüyler olursa ücretsiz bi şekilde seanslara devam edeceklerini söylediler. bakalım bekleyip göreceğiz sonucu :)))

evet benimkide tüm vücut 2500 aynı şekilde bitmezse seanslar ücretsiz devam edecek en son 8 seansta kesin diyorlar. bir tereddüt oluyor yinede hep. çünkü yüzümde hiç fark olmadı belkide daha erken bu yüzdendir.sizin hangi ilde di

yüzünüze hiç mi etkisi olmadı?? bide ince tüylerde kalınlaşma falan yaptımı hiç?

meraba kızlar bende hibrit yaptırıyorum.3. seansa gireceğim özellikle sert tüylerde çok fark var.uyuşturucu kullanılan bölgeler olduğu için acısız oluyor. sizler hangi illerde yaptırıyorsunuz?
Sonuçtan memnun kaldınızmı bilgi verirmisiniz

bu mediostar hibrit lazer cihazıyla geçen sene yaptıran bir arkadaşım var , ankarada , 4 seans gitmiş kolları ve yüzü için hem çok can acıtmışmış bu makine hemde yüzünde tetikleme yapmış, diode lazer cihazları arasında en tercih edilmeyen bu. Yüzünüze ve kollarınızı sakin yaptırmayın.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler

Back