• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medinealeynanur'un günlüğü...

medinealeynanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
218
3
96
Hollanda
slm arkadaslar 2 sene yeme hastaligi olan bulimia nervosayla mucadelem de 70 kg la baslayip 53 kg kadar dustum, ama sukurler olsunki bu illet hastaliktan kurtulmak uzereyim, ama su ana gen 64 e ciktim birakinca kusmayi, Ama simdi saglikli bi sekilde tekrar bi 7 kg vermek istiyorum, bana destek olursaniz cok memnun olacagim, bana onerileriniz ipuclariniz bekliyorum, hergun buraya biraz neler yiyip ictigimi yazacagim, bu tur gunluk tutacagim, bana destek olun ltfn, bu hastaliga yanilmek istemiyorum, 2 kizim var gul gibi. onnerilerinize her an acigim, simdiden tesekur ederim kaydirigubbakcemile5:içelim:

evet canim, baskalarindan boyle kilo verdiklerini duydum, ben de basladim sonucta 20 kilo verdim, ama saglikli degil, asla denemeyin derim :olmaz: , ayrica bu cok bilinen bir hastalik avrupada. birakmasi cooook zor, ve birakinca da kilolar geri aliniyor.

medinecim , boyun kaç? o 7 kiloyu vermek zorunda mısın? bulimia çok ciddi bi rahatsızlıktır, bi endokrin uzmanı seni görmeden kan değerlerine bakmadan yerinde olsam kendi başıma diyete başlamazdım! kızlarına iyi bakman için senin sağlıklı olman gerekiyo, ben de anneyim canım, lütfen dediklerimi düşün'

canim ben burda piskologa gidiyorum, ama emin ol ki kendi irademle biraktim, burdaki piskologlar hic iyi degil, kendim ondan cok biliyorum, sukur kusmayi biraktim, ama bazen irademe sahip cikamadigim zaman, kusmak geciyor icimden ama asla, zaten bu hastaliktan kurtulma sebebim ise, gecen yaz tatilinde asiri migde agrilarim, ve tr doktorun bana migden de ulser var demsi , kilo alirsam gecekmis, o gun bu gundur kusmayi biraktim, asiri derecede olmekten korktum canim, dedigin gibi annelik duygusu agir basti, simdi diyetisyenin onerdigi , az az ama SIK SIK yemeye calisiyorum, 3 ana, 3 tanede ara ogun yemeye calisiyorum, aksamlari sebze agirlikli yemeye calisiyorum, ve de ara ogunlerde meye yemem lazim, bu diyetisyenin bana onerdikleri. sizlerin desteklerini bekliyorum.olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canim boyum 1.63 felan, kilom da 64, ohaoldumsmile , 57 kiloydayken kendimi cok iyi hissediyordum, o zaman butun gardorabimi elbiselerle doldurdum, hepside 40 beden di, :kedi: , ama su an hic birsey olmuyor, ve o 7 kilo bana sanki 20 kilo gibi geliyor, kendi vucudumdan nefret ediyorum, bu yuzden bi turlu kendimimutlu hissedemez oldum, eve kapandim, amacim 3 ayda 6, 7 kilo vermek, boshayallersmile , bu mumkun olmasi lazim, beni destekleyin, ne yapmam gerektigini anlatin, cokacimcoook bugun saat 10 buranin saati yuvarlak kahverengi ekmek, icinde kasar dilim ve salam yedim.cokacimcoook

canim boyum 1.63 felan, kilom da 64, ohaoldumsmile , 57 kiloydayken kendimi cok iyi hissediyordum, o zaman butun gardorabimi elbiselerle doldurdum, hepside 40 beden di, :kedi: , ama su an hic birsey olmuyor, ve o 7 kilo bana sanki 20 kilo gibi geliyor, kendi vucudumdan nefret ediyorum, bu yuzden bi turlu kendimimutlu hissedemez oldum, eve kapandim, amacim 3 ayda 6, 7 kilo vermek, boshayallersmile , bu mumkun olmasi lazim, beni destekleyin, ne yapmam gerektigini anlatin, cokacimcoook bugun saat 10 buranin saati yuvarlak kahverengi ekmek, icinde kasar dilim ve salam yedim.cokacimcoook

öncelikle canım sakın vücudundan nefret etme..böyle de çok güzelim ama biraz daha kilo verirsem kendimi daha iyi hissedicem de..ayrıca çok geçmiş olsun..kendi başına o hastalığı yenmene sevindim..3 ayda 6-7 kiloyu çok rahat verirsin..şöyle düşün düzgün beslenirsek haftada 1 kilo rahat veriyoruz..yani sen 6-7 kiloyu 1.5 ayda verebilirsinkaydirigubbakcemile2zaten sen nasıl besleniceğini iyi biliyosun..günlük olarak buraya neler yediğini yazarsan biz hatalarını düzeltebilirz..görüşmek üzere canm

cokacimcoook BUGUN SAAT 10 (BURANIN SAATI) KEPEKLI YUVARLAK EKMEK, 1 DILIM KASARPEYNIR, VE SALAM, BI DE SU ICTIM. SAAT 12 DE 1 BUYUK ELMA YEDIMcokacimcoook, IKISININ YANINDA DA SU ICTIM. saat 2 bucuk bi elma yedim ve su ictim

Son düzenleme:
TMM CANIM , ALLAH RAZI OLSUN SENDEN kaydirigubbakcemile5
amin canım hepimizdenolumunekankayizsmile
cokacimcoook BUGUN SAAT 10 (BURANIN SAATI) KEPEKLI YUVARLAK EKMEK, 1 DILIM KASARPEYNIR, VE SALAM, BI DE SU ICTIM. SAAT 12 DE 1 BUYUK ELMA YEDIMcokacimcoook, IKISININ YANINDA DA SU ICTIM.

gayet güzel gidiyosun canım şarküteri ürünlerini mümkün olduğunca aza indirmeye çalış ama..o zaman çok daha iyi kilo verirsin

OF ALLLAHIM YARDIMCI OL, KIZLARIMA EVE GELINCE NE YIYECEKSINIZ DIYE SORDUM, BURDA HELAL SOSILER VAR ONLARDAN KIZARTTIM, YEMEYINCE BENIMKILER KIZDIM KENDIM YEDIM VE KUSTUM SONRADAN, YA ALLAHIM NEDEN AZIM YOK BENDE, BIDAHA YEMICEM BUNLARI, YARIDA BOZDUM YENE ,
AMA PES YOK.:sinifsinif: , CANIM KELEBEKCIK, BEN PEYNIR VE SALAMI MI YEMIYEYIM?CADIARZU

Back
X