Ben de internette Aylin güneş ı ovenleri gördüm ve gittim hamileliğimde kendisine 1 kez muayene oldum ve vazgeçtim.Muayene esnasında stajyerler de muayeneye giriyor hiç bize sorulmadan ekranın önünde tunuyorlar Aylin Hanım onlara anlatıyor detaylı tip terimleriyle siz hiçbirşey anlamıyorsunuz.Eşim stajyerlerin içeride bulunmasini istemediğini söyledi Aylin hnm burası universitesi hastanesi egitim veriyorum kalıcak stajyerlerim dedi ben açık bi bayanım bu arada kapalı bi bayan olsam ne olacaktı onu da merak ediyorum erkek stajyerlerin yanında göbeğimi acicam sanırım. Onu geçtim niye tip terimleriyle anlatıyorsun sanki ücretsiz muayene oluyoruz bebeğimi görmeye gelmişim tipçı değilim nasıl anlayim! Biz zaten karar verme asamasindayiz güvenebileceğim Dr seçme aşamasındayız dedik çıktık .
Bu arada medikal parkta doğumumu yaptım Dr um shahla valizade Azeri bi hanım doktordu ona da tavsiye üzerine gittim. Çok samimi ve içten her sorunuzu cevaplıyor spinal sezeryanla yaptım dogumumu ve çok rahattı ikinciyi dogurrsam yine ona giderim sanki kankanız gibi.Medikalparkta Gop hastanesinden daha güzel ve fiyat olarak da daha uygun tavsiye ederim