Medikal park Göztepe doğum

gezenlady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
10
2
37
Merhaba ben 35+3 deyim. Doğum Aralık başı ya da 2. Haftası olacak gibi. Kendi doktorum çok uçuk bir rakam istedi doğum için. Bize son dakika golü attı diyelim.
Şuan medikal park göztepe den 2 doktora bakıyorum. Biri Gökmen iyigün, diğeri de Ahmet Mehmet canbaz. Yakın zamanda bu doktorlarda doğum yaptıran var mı ? Memnun kaldınız mı? Ve doğum ücreti ne kadardı? Yardımcı olur musunuz ? Bebeğim 2,5 aydır ters gelişli birde çift rahimliyim. Dönmesi zor gibi görünüyor.

yazdığınız için teşekkürler. Ben sadece doğum istiyorum. Mayıs ayında paket sormuştum 75 bin demişlerdi. Arttırmışlar baya.

Evet baya artmış fiyatlar. Bizim doktorumuz da fiyat konusunda bizi şaşırttı ama sanırım buraya 90 vermektense kendi doktorumla devam etmek daha mantıklı gibi geldi.

Benim doktorum 90 bin istese sadece doğum için tamam. Benden 4500 Euro istedi. Memorial da yapıcaktı doğumu. Hastaneyi arayıp sordum bugun 80 bin istiyor eğer ordan bi doktor olursa. Olmazsa 30 bin sezeryan ücreti alıyoruz gerisi kendi doktorunuzla aranızda diyor. Resmen 140 bin alıcak doktor. Normal gelmedi.
Acıbadem Altunizade ile çalışan bir perinatolog Prof var o bile 40 bin kendi 50 bin hastanenin aldığını söyledi.
Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Zaten 4. Tüp bebeğim. Dışardan doktor takibi falan sürekli bir masraf. Doğuma da 100 bin max olur dedik. Ama sağolsun bizi şoka uğrattı doktor

Ayy çok istemiş ya gerçekten. O fiyat nedir yahu. Türkiyede doğum yapacaksın sanırım neden euro üstünden fiyat veriyor? Aşırı saçma. İndirim vs yapmıyor mu hiç?

Ayy çok istemiş ya gerçekten. O fiyat nedir yahu. Türkiyede doğum yapacaksın sanırım neden euro üstünden fiyat veriyor? Aşırı saçma. İndirim vs yapmıyor mu hiç?
Tüp bebeği de Euro ile yaptık. Ama en azından piyasa fiyatıydı. İndirim falan konuşmadık. Şaka gibi ama sanki hastane bu şekilde bu fiyatlandırmayı yapıyormuş gibi konuşuyor. Bizim aklımızla oynuyor. Ben biliyordum hastanenin bu kadar almadığını. Söyleyince çok bozuldu zaten.

Yani üzüldüm açıkçası bana teklif edilen fiyat 120 en azından indirimle 100 e kapatırız diye düşünüyorum. Ama size verilen fiyatlandırma gerçekten çok uç olmuş

Yani üzüldüm açıkçası bana teklif edilen fiyat 120 en azından indirimle 100 e kapatırız diye düşünüyorum. Ama size verilen fiyatlandırma gerçekten çok uç olmuş
Umarım kapatırsınız. Ama kime ne tutturursalar. Hem doktoru hem hastanesi öyle. Allah korusun farklı bir durum olursa tabikide verilir. Ama kafalarına göre işlem yapıp fiyat arttırıyorlar. Genelde bu yönde tüm hastanelerden şikayet var.

Kesinlikle öyle. Umarım gönlünüze göre bir doktor ve hastane bulursunuz Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…