Tüp bebeği de Euro ile yaptık. Ama en azından piyasa fiyatıydı. İndirim falan konuşmadık. Şaka gibi ama sanki hastane bu şekilde bu fiyatlandırmayı yapıyormuş gibi konuşuyor. Bizim aklımızla oynuyor. Ben biliyordum hastanenin bu kadar almadığını. Söyleyince çok bozuldu zaten.Ayy çok istemiş ya gerçekten. O fiyat nedir yahu. Türkiyede doğum yapacaksın sanırım neden euro üstünden fiyat veriyor? Aşırı saçma. İndirim vs yapmıyor mu hiç?
Yani üzüldüm açıkçası bana teklif edilen fiyat 120 en azından indirimle 100 e kapatırız diye düşünüyorum. Ama size verilen fiyatlandırma gerçekten çok uç olmuşTüp bebeği de Euro ile yaptık. Ama en azından piyasa fiyatıydı. İndirim falan konuşmadık. Şaka gibi ama sanki hastane bu şekilde bu fiyatlandırmayı yapıyormuş gibi konuşuyor. Bizim aklımızla oynuyor. Ben biliyordum hastanenin bu kadar almadığını. Söyleyince çok bozuldu zaten.
Öyle mi? Gayet iyi geldi fiyat şuan. Evimin dibinde hastane. Bir de iyi bir doktor bulsam orda rahatlıcam.Merhaba, güncel sezaryen/normal fiyat 55 bin + 5 bin epidural olursa alıyorlarmış. Bu hafta sordum.
Umarım kapatırsınız. Ama kime ne tutturursalar. Hem doktoru hem hastanesi öyle. Allah korusun farklı bir durum olursa tabikide verilir. Ama kafalarına göre işlem yapıp fiyat arttırıyorlar. Genelde bu yönde tüm hastanelerden şikayet var.Yani üzüldüm açıkçası bana teklif edilen fiyat 120 en azından indirimle 100 e kapatırız diye düşünüyorum. Ama size verilen fiyatlandırma gerçekten çok uç olmuş