Medicana Seda Tamsoy Atliman

listeria

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
979
616
Arkadaşlar merhaba seda hanım daha önce sincan korudaydi medicanaya gecmis doktor arastiriyorumda seda hanıma gitmis veya giden memnun kalan kalmayan arkadaşlar varsa yazabilirmi rica etsem
şimdiden tesekkurler

Medicana ankara için prof dr yusuf üstün veya seda hanıma gitmis olan varmi arkadaşlar lütfen yardim

Medicana ankara için prof dr yusuf üstün veya seda hanıma gitmis olan varmi arkadaşlar lütfen yardim
Ben seda Hanım'a gidiyorum şuanda hamile değilim ama çok çok memnunum çok ilgili ve güleryüzlü herşeyi dinliyor ilgileniyor. Ben hamile kalmaya çalıştığım için ilgi çok önemli oluyor herşeyi dinliyor ve teke tek cevaplıyor. Çok memnunum.

Teşekkürler canim ben hala doktor ve hastaneye konusunda karar verebilmiş değilim seda hanım aklımda ama teşekkürler :))
İnşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavusursun

Teşekkürler canim ben hala doktor ve hastaneye konusunda karar verebilmiş değilim seda hanım aklımda ama teşekkürler :))
İnşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavusursun
Seda hanıma ben de gittim ama hiç memnun kalmadım şu an da medikana da çok ukala ve bilmiş bir kadın.asla hastayı konuşturmuyor kendi meslektaşlarını küçümsüyor kocaman bir EGO su var.kendinde hastaya laf sokma ve aşağılama hakkını görüyor.ben asla ve asla tavsiye etmem.devlete gitsem daha iyi ilgi görürdüm.her test için ayrı günlerde çağırıyor çünkü her giriş daha fazla para.gözünü para bürümüş insanlığını kaybetmiş

Arkadaşlar merhaba seda hanım daha önce sincan korudaydi medicanaya gecmis doktor arastiriyorumda seda hanıma gitmis veya giden memnun kalan kalmayan arkadaşlar varsa yazabilirmi rica etsem
şimdiden tesekkurler
Seda hanımda mı doğum yaptınız acaba?

ben seda hanıma gidiyorum şu an, kesinlikle ön yargılısınız. Her test kadınların farklı dönemlerinde yapılıyor ne kadar bilgi sahibisiniz bu konuda bilmiyorum ama. Ukalalık konusuna gelince de evet hastaya kimi zaman çok fazla söz söyletmiyor, gerek te kalmıyor bence çünkü kafandaki bütün soruları arka arkaya direk sormadan cevaplıyor. Ben seda hanımdan şu an için memnunum şahsen...

Seda hanimin yillardir hastasiyim cok guler yuzlu insani dinleyen ve ilgili bir doktor asla maddiyatci degil bana okonuda cok yardimci bile oldu hastaya uyguladığı tedaviyi anlatir çoğu doktor anlatmadan kafasın da ne varsa uygularken o açıklar anlatir nezamn msj atip soru sorsam geri döner cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…