Medicana Özlem Dülgerde epidural ile doğum yapan varmı ?

kezbansafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1
0
86
43
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.
10 haftalık hamileyim medicana Özlem Dülger e gidiyorum. aranızda Özlem hanıma giden ve epidural doğum yapan varmı?

canım ben özlem hanıma gidiyorum çok memnunum ben epidurel düşünüyorum ama 37 haftadan sonra belli olcak hangi şekilde doğum yapacağım.. seni de istersen bilgilendiririm... inş. iyi bi doktordur sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.

MEDıCANA ÇAMLICADA OLAN DEĞıLMı bnde orayı düşünüyorum kızlar ama daha gitmedim doğum paket ücreti hakkında bilgi werirmisiniz

ben ethica incirli hastanesinde doğum yaptım doktorum nur tüzünerdi.epidural anesteziyle sezeryan doğum yaptım.çokta memnun kaldım.ileride ikinci bir bebek düşünürsem hiç tereddüt etmeden o hastaneyi ve nur hanımı seçerim.evimde gibi rahat ettirdiler.tüm personelde bir akraba gibi samimi ve sıcak davrandılar bana.

MEDİCANA ÇAMLICADA OLAN DEĞİLMİ bnde orayı düşünüyorum kızlar ama daha gitmedim doğum paket ücreti hakkında bilgi werirmisiniz

canım çamlıca ile fiyatlar aynı mı bilmiyorum ama ssk indirimli bahçelievler medicana da fiyatlar şöyle normal doğum 1000 tl sezeryan 1850 tl bebişin hayırlı sağlıklı olur inş. opuyorumnanaktan

Selam 6 eylülde medicana b.evlerde doğum yaptım doktorum düzgün korkmaz nereye gitse peşinden giderim çok çok memnunum kendisinden.

Ben spinal sezeryan yaptım. Anestezi uzmanı bi beydi ismini bilmiyorum işinde çok iyi biri hissedersin demişlerdi ama hiç bişi duymadım

hastanedeki ebeler hemşirelerde çok çok tatlılardı gerçekten. 1800 tl ödedik hastane için başka sorunuz olursa özel msj atablirsiniz

ben dun fıyat almaya gıttım benım doktorum dısarıdan gelıcek oyuzden ssk dan faydalanamıyorum ama fıyatlar soyle: doktor dısardan olursa normal 500 sezeryan 1000 epıdural 450 suıt oda farkıda 240 ..... 22 aralıkta ordayım hayırlısıyla :)

Merhabalar,
Özlem hanım hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Çok zaman olmuş farkındayım ama, ben de kendisine gitmeye başladım ama pek bir bilgiye ulaşamıyorum kendisi ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…