Medicana mraniye hakknda bilgisi olan var m?

BlueAngel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
113
0
296
İstanbul
merhaba arkadaşlar

ben 5 haftalık hamileyim medicana ümraniyede iyi bir doktordan bahsetmişlerdi ama ismini hatırlamıyorum hastane ve doktorlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

medicana hastansine çok yakın oturuyorum,hastane güzel,bende doğumu orda yapmayı düşünüyorum...orda sibel açıkalın var o çok iyimiş,ama çok yoğum olduğu için fazla ilgilenemiyormuş,birde zehra koçer varmış o iyimiş,ben 2 s,inede gitmedim,,medicananın yan sokağında reyhan topuz var ben ona gidiyorum çokta memnunum...

benım doktorumda medıcanada ve dogumuda orda yapcam huseyın beyın hastasıyım ve memnunum.bıraz pahalı emeklı sandıgı benımkı katkı payı fazla bıraz

ben doğumumu yaptım sibel hnm çok yoğun gerçekten de pek ilgili gelmedi biz de zehra koçer' e gittik çok da memnun kaldık doğum sonrası ve doğumda çok destek oluyorlar ebeler hademeler ben normal doğum yaptım çok da memnun kaldım, sezaryen diye hiç zorlamadı tamamen bana bıraktı şartlar uygun olursa normal yapabilirsin dedi ve yaptım, sizleri de allah bi avazda kurtarsın

bende zehara hanıma gidiyorum başından beri hep ona gidiyodum bu hafat benim son haftam eğer doğum olursa kendisi bu rada değil şu an beni sibel hanıma emanet etti eçıkçası ben sibel hanımı biraz korkutucu buluyorum bilmiyorum doğumum için inşallah zehra hanım burda olur

Büyük ihtimalle sibel hn dan bahsetmişlerdir..Ben bi kere sibel hn da muayene oldum,sonra ferda hanıma geçtim..

Sibel hanım çok yogun pek ilgilenemiyor.Sanırım ferda hn da ayrılmış.doğuma bi hafta kala ferda hn olmadıgı için zehra hanım muayene etti.Fakat büyük ihtimalle sezeryan olursun demişti.Bebeğin kafası büyükmüş..

Bende korktum son gün hastane ve doktor değiştirdim..

cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkürler

ben şuan hospitalium a gidiyorum ama bebeğin kalp atışlarını bile duyamıyoruz çok eski teknoloji dışarı vermiyor sesi birde bazı doktorlar cd hazırlayıp veriyormuş muayeneden sonra ümraniye de varmı böyle bildiğiniz bir doktor

umranıye medıcanaya gıdıyorum çok memnunum ...............tabı tup bebek kısmındayım doktorum çok ılgılı hemsıreler cok ılgılı............dıger kısımları bılemıcemmmmmmmmmm

umranıye medıcanaya gıdıyorum çok memnunum ...............tabı tup bebek kısmındayım doktorum çok ılgılı hemsıreler cok ılgılı............dıger kısımları bılemıcemmmmmmmmmm

bende tüp bebek bölümüne gidiyorum.ömer faruk beyden çok memnununm.önümüzdeki hafta kontrolüm var.doğumu konuşuruz artık.doğum fiyatları ne kadar acaba hiç bunu konuşmadık.senin bi fikrin varmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…