H herseygizlisakli Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 67 21 37 22 Ekim 2024 Konu Sahibi herseygizlisakli #1 Tünaydın herkese, Gebelik sürecinde Medicana İzmir Hastanesine gidiyorum. Doktorum Mehmet Tunç Canda. Süreç iyi gidiyor, doktorumuz çok iyi. Bu hastanede doğum yapan oldu mu acaba? Süreç, doğum sonrası vb bir problem yaşadınız mı?
Tünaydın herkese, Gebelik sürecinde Medicana İzmir Hastanesine gidiyorum. Doktorum Mehmet Tunç Canda. Süreç iyi gidiyor, doktorumuz çok iyi. Bu hastanede doğum yapan oldu mu acaba? Süreç, doğum sonrası vb bir problem yaşadınız mı?
T tugbisburada Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 38 23 31 6 Kasım 2024 Konu Sahibi herseygizlisakli #2 Merhaba bende o hocaya gidiyorum 10. Haftamdayım bende şuan için memnunum özel sigorta yaptırdınız mı ?
Merhaba bende o hocaya gidiyorum 10. Haftamdayım bende şuan için memnunum özel sigorta yaptırdınız mı ?
H herseygizlisakli Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 67 21 37 7 Kasım 2024 Konu Sahibi herseygizlisakli #3 tugbisburada .!.: Merhaba bende o hocaya gidiyorum 10. Haftamdayım bende şuan için memnunum özel sigorta yaptırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Bizim zaten gebelik öncesinden beri doğum paketli tamamlayıcımız vardı
tugbisburada .!.: Merhaba bende o hocaya gidiyorum 10. Haftamdayım bende şuan için memnunum özel sigorta yaptırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Bizim zaten gebelik öncesinden beri doğum paketli tamamlayıcımız vardı
T tugbisburada Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2024 38 23 31 7 Kasım 2024 Konu Sahibi herseygizlisakli #4 Bende yaptırmıştım da süresi dolacak geç hamile kaldım Anadolu sigortaydı yenilemem lazım çok arada kaldım yaptırsam mı normal gitsem pahalı mı olur
Bende yaptırmıştım da süresi dolacak geç hamile kaldım Anadolu sigortaydı yenilemem lazım çok arada kaldım yaptırsam mı normal gitsem pahalı mı olur
H herseygizlisakli Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 67 21 37 7 Kasım 2024 Konu Sahibi herseygizlisakli #5 tugbisburada .!.: Bende yaptırmıştım da süresi dolacak geç hamile kaldım Anadolu sigortaydı yenilemem lazım çok arada kaldım yaptırsam mı normal gitsem pahalı mı olur Genişletmek için tıkla... Bizim gittiğimiz hastanede kurtarıyor açıkçası. Doktor farkı da ödemiyoruz memnunuz
tugbisburada .!.: Bende yaptırmıştım da süresi dolacak geç hamile kaldım Anadolu sigortaydı yenilemem lazım çok arada kaldım yaptırsam mı normal gitsem pahalı mı olur Genişletmek için tıkla... Bizim gittiğimiz hastanede kurtarıyor açıkçası. Doktor farkı da ödemiyoruz memnunuz