• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medicana Çamlıca'da Doğum Yapanlar

minikBirHayat

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
62
36
8
35
Merhabalar,
Aranızda Medicana çamlıcada doğum yapan ya da kontrole gideniniz var mı? Anadolu yakasında ümraniye çevresinde oturuyorum ve özel sağlık sigortam yok hastane ve doktor tavsiyelerinize açığım kızlar yardımlarınızı bekliyorum :)

ben de ümraniye taraflarındayım. Başkent altunizade hastanesini seçtim ama bu tarafta makul yerler varsa ben de öğrenmek isterim tecrübeli arkadaşlardan.

Merhabalar,
Aranızda Medicana çamlıcada doğum yapan ya da kontrole gideniniz var mı? Anadolu yakasında ümraniye çevresinde oturuyorum ve özel sağlık sigortam yok hastane ve doktor tavsiyelerinize açığım kızlar yardımlarınızı bekliyorum :)
Ilk hamileligimde oraya gidiyordum,Sibek hanim di doktorum,hala orada mi bilmiyorum. ....dogumumu orada yapmadim,ama hamilelik baslangicindan tibatren tum
Merhabalar,
Ilk hamileligimin basindan,dogum yapana kadar o hastaneye gittim.Sibel hanimdi doktorum.hastane de belli bir duzen uok.randevu saatinde hic bir zaman muayene olamadim.simdi 2.cocuguma hamileyim ve orays gitmeyi düşünmüyorum. Cunku vakit onemli ,malum 1 cocuk var zaten,calisiyorumda. ..

Bende umraniye ve cekmekoy cevresinde bir hastane arayisindayim ozel sglik sigortam benimde yok yardimci olursaniz sevinirim...

Bende esra hanimi duydum ama medicanada dogurmam mumkun degil baya pahalli oldugunu biliyorum o yuzden gidemedim. yinede cok sagol

Merhabalar,
Valla ablam orda dogum yapmıstı ama aradan 10 yıl geçti. Doktoruda dısardan getirtmişti o zaman memnun kalmıstı .ama şimdi nasıldır bilmiyorum. Üsküdar civarında Baran hn. diye bir doktorun methini cok duydum ssk gecen bir hastanede calısıyormus ama hastanenin adını hatırlamıyorum. Atasehir tarafını düşünürseniz de ben eren hastanesinde Filiz Yılmaz a gidiyorum iyi ve ilgili bir doktor zaten cok tavsiye edildiği için ona gidiyorum bende. Hastanenin fiyatlarıda cok uygun ssk da geciyor tavsiye ederim.

Merhabalar,

Ben 2 sene önce çamlıca medicanada doğum yaptım. Geçen sene de kardeşim doğum yaptı. Doğum ücreti 3000 liraydı geçen sene. Bu sene de 3500 lira vardır. Dr um Sibel hanımdı. Onun da medicananın karşısında muayenehanesi var. Medicana ile de anlaşması var. Orda doğum yaptırıyor. Muayene ücreti 100 lira civarı. Sibel hanım çok ilgili konuşkan bir dr ama açıkçası ben Medicanadan çok memnun kalmadım. 5,5 sene önce atlasta doğum yaptım. Oradaki muamele daha iyiydi. Ordaki dr um ayrılmasaydı yine atlasa giderdim. Fiyatlar da çok uygun.

Ben 2 sene önce çamlıca medicanada doğum yaptım. Geçen sene de kardeşim doğum yaptı. Doğum ücreti 3000 liraydı geçen sene. Bu sene de 3500 lira vardır. Dr um Sibel hanımdı. Onun da medicananın karşısında muayenehanesi var. Medicana ile de anlaşması var. Orda doğum yaptırıyor. Muayene ücreti 100 lira civarı. Sibel hanım çok ilgili konuşkan bir dr ama açıkçası ben Medicanadan çok memnun kalmadım. 5,5 sene önce atlasta doğum yaptım. Oradaki muamele daha iyiydi. Ordaki dr um ayrılmasaydı yine atlasa giderdim. Fiyatlar da çok uygun.
Cevabınız için teşekkür ederim. Hangi açıdan memnun kalmamıştınız bende şimdi medicana esra hanıma gidiyorum doktorumdan memnunum ama hastanede doğum yapan tanıdığım bir kişi yok o nedenle merak ediyorum

Cevabınız için teşekkür ederim. Hangi açıdan memnun kalmamıştınız bende şimdi medicana esra hanıma gidiyorum doktorumdan memnunum ama hastanede doğum yapan tanıdığım bir kişi yok o nedenle merak ediyorum

Rica ederim. Ebe ve hemşireler çok soğuk davrandılar. Sancı odasında bir süre yalnızdım. Yakınımı hemen almadılar. Atlasta doğumhaneye gidene kadar yanımda hep birileri vardı. Medicanada kendimi çok rahat hissetmedim açıkçası.

Back