• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Medicana Çamlıca Bahar Besen'e giden ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ve_sen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
461
263
103
Merhaba hamişler ,

Göztepe MedicalPark'ta ki doktor Seyhan Özcan'dan memnun kalmadığım için yeni bir özel hastane arayışı içerisindeyim. Tamamlayıcı sağlık sigortam her hastanede geçmiyor o yüzden medicana Çamlıca'da bir doktor seçmeliyim hem orada bebek yoğun bakımı da var.
Kadın doğum uzmanı Bahar Besen için genelde sezeryan yanlısı diyorlar ama nasıl acaba ya çok kararsızım . bu yıl içerisinde ona giden var mı ? Davranışları tavrı falan nasıl ?

Ben gayet memnunum ilk cocugumda sezeryan oldugu icin ve kendi saglk problemlernden dolayi kiziminda sezaryen olmasini ozellikle ben istiyorum. .7 yil oncede bahar hanima gidiyordm bana gore pozitif bir insan.normalde 2.sezaryeni 2 hafta oncesnde aliyorlar ama bekleyebiliriz dedi bana bakalm insallah oylr olur

Kendisi sezeryana yönlendiriyor sanırım , aslında benımde bir yanım sezeryan diyor ancak sigortamızda kendimiz sezeryan istediğimizi belirtirsek ve doktor sisteme öyle girerse , özel sağlık sigortası karşılamıyormuş.
Ayrıca bazı kişilerden hep somurtkan soru sorulmasını sevmiyor diye duydum

Kendisi sezeryana yönlendiriyor sanırım , aslında benımde bir yanım sezeryan diyor ancak sigortamızda kendimiz sezeryan istediğimizi belirtirsek ve doktor sisteme öyle girerse , özel sağlık sigortası karşılamıyormuş.
Ayrıca bazı kişilerden hep somurtkan soru sorulmasını sevmiyor diye duydum

Acikcasi bana hic denk gelmedi somurtkanligi . .daha once erdem hastanesine gidiyordm orada aysegul hanim vardi oda bana sicak gelmemisti . Tabiki doktor cok onemli . Iyi dusunmk lazim

Acikcasi bana hic denk gelmedi somurtkanligi . .daha once erdem hastanesine gidiyordm orada aysegul hanim vardi oda bana sicak gelmemisti . Tabiki doktor cok onemli . Iyi dusunmk lazim

Bu hafta sonu gideceğim Bahar hanıma , inşaAllah ısınırım :)

Bebeğim 21 aylık oldu ,6400 dü o zaman bnm ozel saglk sıgortam vardı. Aslında bebegimin boynunda kordon olmasına rağmen gayey soguk kanlı davranarak tam zamanında doğum yaptırdı. Doğdultan snra 2 saat oksijen verdilr doğunca ağlamamıs yani tam zamanında ve gününde almş bence. Memnun kaldım diyebılırım

Back