Tüp Bebek Merkezleri Medicalpark Göztepe tüpbebek Ali Erol Microtese ameliyatı olan var mı?

mavimenekse

Çok şükür kavuştum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
2.690
196
Merhaba eşimde inmemiş testise bağlı azospermi var medikal park Göztepe tüpbebek merkezinde mikrotese olması için Prof.Dr.Ali Erol'u önerdiler fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Merhaba eşimde inmemiş testise bağlı azospermi var medikal park Göztepe tüpbebek merkezinde mikrotese olması için Prof.Dr.Ali Erol'u önerdiler fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Cnm allah yardimciniz olsun cumlemizin hayirlisiyla bebeklerine kavusmasini nasip etdin ben haftaya nedikal park goztepede nur hanimla tup bebege basliyorum insallah ama sana yrdimci olamicam umarim bilen birileri cikar..

arkadaşlar bu merkez hakkında bilgisi olan yok mu
cnm nasılsın eşin ameliyata mı karar verdi hayırlısıyla boll spermler çıkar inşlhhh..
medikal park çok ii diyolar embriyologlarıda iimiş inşlh orası size evldınızı getirir...zamanı belli mi tedavinin..

Bu yaz deneyelim diyorum eşime
canım malum ben 39 yaşındayım yaş geçiyor
Elonge spermatitler çıkıyor temmuz ağustos gibi olur anca benim yaz tatiline denk gelsin diye
bakalım tese gerekirse Ali Erol varmış orada araştırıyoruz daha Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin

Arkadaşlar medical park göztepe ürüloji doktoru ve embroloj ferhat bey hakkında bilgisi olan varmı araştırdım pek bir şey bulamadım aranızda giden oldumu ki o hastaneye

Arkadaşlar medical park göztepe ürüloji doktoru ve embroloj ferhat bey hakkında bilgisi olan varmı araştırdım pek bir şey bulamadım aranızda giden oldumu ki o hastaneye
Ben gidiyorum canım ürolojı doktorunu bilmiyorum ama ferhat beyi cok severim.ilk defa 20 embiriyom oldu.henüz hamile kalamadım ama diğer hastanedeki tedavi den cok daha unut verici ve samimi bir tedavi dönemim oldu orda bilğilendirmesi sonrasında telefonda ve transfer sonrası durum hakkınd uzun ızun bizimle sohbet etmesi abi bir dost gibi paha biçilemez.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Allah muradını verir inşallah. Ali Erol hakkında kimsenin bilgisi yok herhalde
Malesef ben birdah zaten o hastaneye ıgramam 4.denemem başlamadan bitti.emeklerim param yine bos kı cok sorunlu bir hasta değilim biraürü hastane rahat olur diyor bi medical parkta olmadı.medical park bugunden itibaren benim gözümde basit bir hastane asla aldiği paraya değen biyer değil ben o kadar olumsuz olmasına rağmen hiç kötü konusmadım bugun bitti güvenim sarsıldı

Transferin neden olmadı canım benim

20 embiriyodan 17 si iyi kalitedeydi hepsini bitirdik geri kalan 3 tanem vardı onlarda kötğ çıktı iptal oldu bana pek inandırıcı gelmedi.kırıldım üzüldüm
Yumurta sayısında iyimis inşallah tez zamanda guzel sonuclar alirsin ayrıca ferhat beyle görüş ayrıntılı bir şekilde öğren olanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…